Autors Tēma: Pavasaris teātros  (Lasīts 4191 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Pavasaris teātros
« : 2015. gada 13. marts, 11:29:26 »
Martā nāk klajā vesels lēvenis jauniedstudējumu.
No lielajām zālēm tūlīt būs pirmizrāde "Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu", NT nupat jaunākā ir Vīnes meža stāsti (par šo labprāt dzirdētu ko no jusm, nevaru saņemties iet :) ), savukārt nupat NT palaida pārdošanā maija pirmizrādi 'Bāskervilu leģenda", jau nopirku biļeti - potenciāls ļoti labs - mīļie labie "pusvecie" Melbārdis, Ančevskis un sen neredzētais Manjakovs galvenajās lomās, plus vēl "skotu grupa ar segvārdu "Gapoljeri" ". Mūzikls, bet pašu radīts - Hirša librets, mūzika kopa ar Zilveru. Ticu un ceru!

Mazajās zālēs - Idiots, Droši kā tankā ( scenārija idejas autors ir Ziedonis Ločmelis, paļaujos, ka viņa ideja un iestudējuma p[ieskatīšana būs līmenī! Viņš mani fascinē un ticu, ka fufeļus nepieļaus.), maijā Džiļa kārtējā komēdija Reāli sliktie puiši, kuras skatīšanos sākumā gribēju atlikt uz nākamo sezonu, jo aktieri tādi vidēji un vienīgais Grāvelis, bet - pats pēdējais lomu sarakstā kaut kādā borisa lomiņā:(  un tad parādījās izrādes apraksts - "Spēlē vēl iesaistās īsts krievu mafijas bandīts" - no kā secinu, ka viņa loma arī ir tas krievu mafiozņiks, ceru, ka viņš būs epicentrā. Iespējams , kļūdos...

No DT gaidāmajām īsts tumšais zirdziņš ( kāda vārdu spēle sanāca...) ir Equus.  Man bail no šīs izrādes, bet ļoti ceru un ticu, ka Groza to iestudēs kaut kādā veidā, kas nešokēs visu sabiedribu un ļaus uz izrādi iet arī tiem, kas ir nedaudz aizspiedumaināki . Atzīstos, es šobrīd negribu pirkt biļeti... kamēr nezinu, kā tas tiks atrisināts:) negribu plikumus šobrīd:) un , galvenais, negribu, ka 1) uz izrādi skrien tā daļa publikas, kas tiek pievilināta TIKAI ar tiem un 2) uz izrādi principiāli nepērk biļetes tie, kas negrib tos...

Atslēdzies Mango

Re: Pavasaris teātros
« Atbilde #1 : 2015. gada 13. marts, 12:46:24 »
Es mocos ar Raini. :D Iet/neiet. It kā gribu, bet Rainis...iet tikai tāpēc, ka Rainis, jubileja?
JRT būs Aspazija, varbūt uz to?  :)

Idiots tik atliekas un atliekas... Beigās sanāks, ka trāpīšu uz pirmizrādi, bāc.

Droši kā tankā stāv plauktiņā. Iegādājos Ziedoņa pārņemta.

Sarkanais mēness būs Rīgā, gatava iet.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2015. gada 13. marts, 13:31:02 »
Arī es Raini it kā saprotu, ka vajadzētu paskatīties, lai varu runāt citiem līdzi, bet no otras puses....  Varbūt tiešām labāk Aspaziju :) 

Vienā no dzeltenajiem medijiem pamanīju virsrakstu, ka Āboliņš taisās uz ārzemju teātri darbā. Tur bija teikts, ko darīs ar viņa 12 krēsliem?

« Atbilde #3 : 2015. gada 13. marts, 13:37:29 »
Uz Raini es ar vēl briestu. Spriežot pēc tā, ko izlasīju LA kultūras pielikumā, Tankam jābūt labam. Dzeguzi izrādās režisējis kāds bulgārs  :wtf: mums ko, savu režisoru trūkst? Ir ij ar putniem, ir bez putniem.

Atvēzēties uz Equus - nu nezinu, nezinu, kas no tā iznāks, bet  :go_go: [size=78%] [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2015. gada 13. marts, 20:25:21 »
Uz JRT Aspaziju iešu nākamnedēļ - kaut kā nejauši esmu nopirkusi biļeti marta dzimšanas dienas akcijā, principā gribējās kaut ko nopirkt, un šī bija vienīga izrāde no tām, kas varētu interesēt, uz kuru vēl pārdeva marta jubilāriem biļetes, kad es nonācu līdz kasei :) Pēc nedēļas man būs viedoklis.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #5 : 2015. gada 14. marts, 12:35:40 »
Uz Raini es noteikti neiešu, bet uz jaunajām izrādēm tikai pēc atsauksmēm. Šogad esmu kļuvusi vēl prasīgāka, jo pag.sezonā piedzīvoju daudzas vilšanās.
Āboliņu žēl zaudēt, bet uzskatu, ka 12 krēslos viņš nav neaizstājams, piem.Krūmiņu tajā lomā iedomājos pat labāk.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2015. gada 14. marts, 19:54:59 »
ir jau pateikts, kas spēlēs Kisu?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. marts, 13:31:45 »
Es pat nezinu, kur par Āboliņu bija teikts, noticēju tam, kas šeit rakstīts.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2015. gada 16. marts, 13:44:29 »
Privā`tā dzīvē uz vāka bija lielais virsraksts. Pašu rakstu es neesmu lasījusi.

Runājot par teātri - 1984 būs Rīgā !
17.maijā, Nacionālajā. Biļetes jau pardošanā.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2015. gada 16. marts, 14:03:53 »
Piafa arī.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2015. gada 16. marts, 15:17:29 »
Piafa arī.

Eu, to man nepateica! Iešu ka es uz Piafu!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #11 : 2015. gada 16. marts, 15:23:33 »
Piafa neies uz Piafu?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. marts, 10:15:05 »
Svētdien iešu uz "Kāds pārlaidās..." Nolēmu riskēt un iet bez atsauksmēm, jo režisors tas pats, kas Finitai.. un arī pati luga interesē.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. marts, 11:32:39 »
DT ielicis marta pirmizrāžu mēģinājumu videomirkļus. Nu tā,,,  kā jau mēģinājumos.. viedokli par izrādi no šiem kadriem nevajadzētu veidot:)

ārkārtīgi patika kā Čuhņas jokos Robežn nenociešas un parāda Zālem, kā jāspēlē:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. marts, 11:34:28 »
Arī tikko noskatījos. Sagribējās uz čuhņu.