Martā nāk klajā vesels lēvenis jauniedstudējumu.
No lielajām zālēm tūlīt būs pirmizrāde "Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu", NT nupat jaunākā ir Vīnes meža stāsti (par šo labprāt dzirdētu ko no jusm, nevaru saņemties iet

), savukārt nupat NT palaida pārdošanā maija pirmizrādi 'Bāskervilu leģenda", jau nopirku biļeti - potenciāls ļoti labs - mīļie labie "pusvecie" Melbārdis, Ančevskis un sen neredzētais Manjakovs galvenajās lomās, plus vēl "skotu grupa ar segvārdu "Gapoljeri" ". Mūzikls, bet pašu radīts - Hirša librets, mūzika kopa ar Zilveru. Ticu un ceru!
Mazajās zālēs - Idiots, Droši kā tankā ( scenārija idejas autors ir Ziedonis Ločmelis, paļaujos, ka viņa ideja un iestudējuma p[ieskatīšana būs līmenī! Viņš mani fascinē un ticu, ka fufeļus nepieļaus.), maijā Džiļa kārtējā komēdija Reāli sliktie puiši, kuras skatīšanos sākumā gribēju atlikt uz nākamo sezonu, jo aktieri tādi vidēji un vienīgais Grāvelis, bet - pats pēdējais lomu sarakstā kaut kādā borisa lomiņā:( un tad parādījās izrādes apraksts - "Spēlē vēl iesaistās īsts krievu mafijas bandīts" - no kā secinu, ka viņa loma arī ir tas krievu mafiozņiks, ceru, ka viņš būs epicentrā. Iespējams , kļūdos...
No DT gaidāmajām īsts tumšais zirdziņš ( kāda vārdu spēle sanāca...) ir Equus. Man bail no šīs izrādes, bet ļoti ceru un ticu, ka Groza to iestudēs kaut kādā veidā, kas nešokēs visu sabiedribu un ļaus uz izrādi iet arī tiem, kas ir nedaudz aizspiedumaināki . Atzīstos, es šobrīd negribu pirkt biļeti... kamēr nezinu, kā tas tiks atrisināts:) negribu plikumus šobrīd:) un , galvenais, negribu, ka 1) uz izrādi skrien tā daļa publikas, kas tiek pievilināta TIKAI ar tiem un 2) uz izrādi principiāli nepērk biļetes tie, kas negrib tos...