Autors Tēma: Germanwings katastrofa. Versija.  (Lasīts 19778 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Germanwings katastrofa. Versija.
« Atbilde #120 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:45:09 »
Kas tad to tagad vairs teiks - bija vai nebija zinjots. Melnaa kaste ar saturu diezgan miglaa tiita

Atslēdzies Mao

« Atbilde #121 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:59:00 »
Ko es redzu.
Lai tā sabojātos un nokristu lidmašīna ir:
1. Pilnībā janobloķējas visiem aeroniem un stūrei, pie kam  visam - virzienā uz leju.
2. Jaiesprūst dzinējiem vienā jaudas diapazonā. Nevis jaizslēdzas.
3. Jauzkarās visiem saziņas līdzekļiem, ieskaitot mobilos.

Tieši tas, ka tas viss kopā ir maz iespējams nozīmē, ka lidmašīna bij ok, bet kāda dzīva radība to visu salauza vai spītīgi stūrēja kalnos.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #122 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:03:23 »
Nezinu vai un cik iespējams, bet ņemot vērā tehnoloģiju attīstību, varbūt kāds to vadības sistēmu caur i netu nohakojis?

Ceru, esmu aizsteidzies pie tālas nākotnes iespējām...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #123 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:13:04 »
Tas pilnībā atbist versijai, ka cilvēks lidmašīnu nogāzis. Nevis tā salūzusi. Pie kam, atkal tās 8 minūtes - var i smalki visu zemei izstāstīt, i rokas vadību palaist. Kas sanāk? Ka kabīnē nebij tam ieinteresētu cilvēku...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #124 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:14:59 »
Varbuut kabiinee vispaar neviena nebija?  :talking:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #125 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:27:07 »
Nebija. Bija izrubīti. Jā, tā var būt.

Atslēdzies imho

« Atbilde #126 : 2015. gada 01. aprīlis, 18:08:30 »
izrubiiti ar kaadu meerkji? astonjaas minuutees klusi izrubiiti taa, ka neviens no apkalpes un pasazhieriem nekaadu troksni netaisiija? nedzirdami un nemanaami atmuukjeetas durvis, bez pilotu pretoshanaas un trokshnja un bez kursa mainjas paarstelleta lidene un paguuts noskruuveet melno kasti, izmest pa logu un vietaa nolikt citu - ar atrasto pilotu peedeejo sarunu un sekojoshu klusumu kabiinee? lai taa nonjemtos, dereeja kaads motiivs, ne?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #127 : 2015. gada 01. aprīlis, 18:35:15 »
Es jau neko. Tauta saka, ka kaste nav īstā. Varbūt tur tāda elle darījās, ka nevienam atskaņot nedrīkst. A par motīvu jau teicu - terorakts. Kāpēc slēpj - lai teroristi zinātu, ka publicitātes efekts nav sasniegts. Tikai versija.
Man visticamakā, jā, vienkārši visloģiskākā un visticamākā ir, ka viens no pilotiem to iestūrēja kalnā.

Atslēdzies imho

« Atbilde #128 : 2015. gada 01. aprīlis, 18:40:33 »
terorakts, kura organizeetaaji kautriigi klusee? taa uzvedas tikai vieni - kautriigie cilveecinji no no ziemeljaustrumu kalifaata. paareejie pashi piesakaas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #129 : 2015. gada 01. aprīlis, 18:48:17 »
Vo. Tikko izdomāju, varbūt pirāti / teroristi - naudas izspiedēji. Tip, rekā mēs varam, tūlīt būs skandāls, tūlīt trešā kritīs, dodat naudu. A skandāla nav. A izspiedēji ar tak nevar pacelt balsi, tad jau nu gan naudu vairs neredzēt....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #130 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:02:29 »
Ja buutu piraati-naudas izspiedeeji, kas tad shiem ko netriekt naakamo ljoteni kalnaa - iebiedeeshanai, taa teikt.

Ja buutu piraati, taatad buutu veel lielaaks uztraukums par droshiibas pasaakumiem, un to nu mees nevareetu nejust lidostaas.

Ja tieshaam pilota trakuma versija izraadiitos iistaa, mani ljoti intereseetu teema par pilotu sagatavoshanu, kandidaatu atlasi un adekvaataam fiziologjiskaam/pihologjiskaam/psihiatriskaam paarbaudeem. Kaa tas naakas, ka cilveeks, kuram (kaa tagad staasta laikabiedri) jau sen bijusi veerojamas agresiivas tieksmes, kuram ir tikai 28 gadi (starp citu, no kaada vecuma iespeejams shito profesiju apguut un kad vinjhs saacis lidot shaadas kategorijas lidmashiinaas?), tiek pie lidmashiinas stures? Nu, kaa tas iespeejaams? Pa kuru laicinju vinjhs kljuvis tik neadekvaats no svaiga gurkjiisha stadijas?

Aizvien neviens vairs nepiemin trauksmes signaalu, kas ticis raidiits.

Veel viena lieta, kas mani, maigi sakot, mulsina. Atshifreetas skanjas, viens no pilotiem atver durvis, iziet, aizver durvis. Tieshaam vinjhs izejot neko, neko neteica otram? Vai taa vinji dara? Vnk gribas pachuraat, shis kluseejot pieceljas un aiziet?. Atgriezhoties pilots vairs netiek iekshaa. Klapee, peec tam lauzh? Bet man liktos normaali, ka cilveeks aiz taam durviim arii jautaatu - ei, Lubic, kas ar tevi? Vai tev slikti? Kas noticis? (Ok, esmu sieviete, mozh viirieshi taa nemeedz dariit). Nee, shis klusee un lauzh durvis, ha

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #131 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:06:40 »
Manaa shiibriizha seriaalaa viena seerija kaa reiz par avio- tad nu detektiivs saka-pilots nevar buut vainiigs slepkaviibaa, jo piloti ir savaakti, meerkjtieciigi un kaadi tur veel... uz ko koleegje saka- juus tikko noraksturojaat ideaalu slepkavu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #132 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:09:08 »
Un nevajag vaardu "trakums" sheit taa tautiski uztvert- tjip traks, skrien citiem virsuu, breec un pluukaa matus... a vot klusais shizotipais/shizoiidais/emocionaali aukstais- neko nebljaus un matus nepluukaas, vnk vienaa briidii bladaac! to verkji vai cilveeku vai ko nu tur...

Breiviks aareeji baigi traks? Mieriigi aizgaaja un apshaava visus...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #133 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:38:09 »
Un nevajag vaardu "trakums" sheit taa tautiski uztvert- tjip traks, skrien citiem virsuu, breec un pluukaa matus... a vot klusais shizotipais/shizoiidais/emocionaali aukstais- neko nebljaus un matus nepluukaas, vnk vienaa briidii bladaac! to verkji vai cilveeku vai ko nu tur...

Breiviks aareeji baigi traks? Mieriigi aizgaaja un apshaava visus...

Trakumu tieshi taa arii domaaju - paarnestaa noziimee. Un sho cilveeku raksturo kaa aarkaarteeji agresiivu nevis kluso

Atslēdzies Tille

« Atbilde #134 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:49:45 »

Veel viena lieta, kas mani, maigi sakot, mulsina. Atshifreetas skanjas, viens no pilotiem atver durvis, iziet, aizver durvis. Tieshaam vinjhs izejot neko, neko neteica otram? Vai taa vinji dara? Vnk gribas pachuraat, shis kluseejot pieceljas un aiziet?.

Vēl šorīt TVNETā bija atšifrētā abu pilotu saruna pirms 2.gāja uz WC, tagad nevaru atrast. Tas taču nebija 1.aprīļa joks?

Es joprojām nesaprotu, kāpēc neviens nepalīdzēja lauzt tās durvis (kāpēc nesauca palīgā) un kāpēc neviens, saprotot, kas notiek, nezvanīja tuviniekiem (tikai kliedza un lūdza Dievu) - 11.09. taču zvanīja? Pilnīgi nekādu sakaru? Tā var būt?