Ja buutu piraati-naudas izspiedeeji, kas tad shiem ko netriekt naakamo ljoteni kalnaa - iebiedeeshanai, taa teikt.
Ja buutu piraati, taatad buutu veel lielaaks uztraukums par droshiibas pasaakumiem, un to nu mees nevareetu nejust lidostaas.
Ja tieshaam pilota trakuma versija izraadiitos iistaa, mani ljoti intereseetu teema par pilotu sagatavoshanu, kandidaatu atlasi un adekvaataam fiziologjiskaam/pihologjiskaam/psihiatriskaam paarbaudeem. Kaa tas naakas, ka cilveeks, kuram (kaa tagad staasta laikabiedri) jau sen bijusi veerojamas agresiivas tieksmes, kuram ir tikai 28 gadi (starp citu, no kaada vecuma iespeejams shito profesiju apguut un kad vinjhs saacis lidot shaadas kategorijas lidmashiinaas?), tiek pie lidmashiinas stures? Nu, kaa tas iespeejaams? Pa kuru laicinju vinjhs kljuvis tik neadekvaats no svaiga gurkjiisha stadijas?
Aizvien neviens vairs nepiemin trauksmes signaalu, kas ticis raidiits.
Veel viena lieta, kas mani, maigi sakot, mulsina. Atshifreetas skanjas, viens no pilotiem atver durvis, iziet, aizver durvis. Tieshaam vinjhs izejot neko, neko neteica otram? Vai taa vinji dara? Vnk gribas pachuraat, shis kluseejot pieceljas un aiziet?. Atgriezhoties pilots vairs netiek iekshaa. Klapee, peec tam lauzh? Bet man liktos normaali, ka cilveeks aiz taam durviim arii jautaatu - ei, Lubic, kas ar tevi? Vai tev slikti? Kas noticis? (Ok, esmu sieviete, mozh viirieshi taa nemeedz dariit). Nee, shis klusee un lauzh durvis, ha