Autors Tēma: kopdzīves likums  (Lasīts 29720 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: kopdzīves likums
« Atbilde #30 : 2015. gada 26. marts, 16:31:28 »
Traki, ka jums tie homo taa virsuu skrien... ash jaasajuutas apdaliitai, ka par mani neviens interesi nav izraadiijis...

Būtu Tev bērni pusaudžu vecumā, gan jau par viņiem izrādītu.

Te ir interesants materiāls par to, ka zinātnieki mēģināja radīt ideālas pasaules modeli. Īsumā- homoseksuālisms un childfree izvēle bija daļa no sekām, kas iestājās, kad populācijai pietrūka ikdienas stresa. http://poznavatelno.net/uchenyj-popytalsya-sozdat-raj-uznajte-chto-iz-etogo-poluchilos/

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 26. marts, 16:37:45 »
Ko jūs te ņematies, jums tas likums ir aktuāls????? :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #32 : 2015. gada 26. marts, 16:38:54 »
Kas tas overtona logs, ko juus te visi pieminat. Es atpalikusi.
Kaads attaisnojums tagad buus iet praidaa, ja likums pienjemts? Varbuut vieniigi kaadus uzlabojumus vajadzees. Bet tad jau jaaseezh pie sarunu galda, ne praidos jaaiet.

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 26. marts, 16:55:52 »
Ko jūs te ņematies, jums tas likums ir aktuāls????? :D
Man kādreiz varētu arī noderēt. A kas?

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2015. gada 26. marts, 17:03:39 »
Cilvēki bez kājām arī ir bijuši vienmēr, bet tāpēc viņi nav jāglorificē, jāuzskata par normu, jāreklamē un jāpasludina īpašāki par statistiski normāliem cilvēkiem, kam visas detaļas ir vietā.
Nesaku, ka viņi jāaiztiek, lai dzīvo. Bet neredzu pamatu iet gājienos un pasludināt sevi par kaut ko superforšu un ideālu, uz ko tiekties nenobriedušiem prātiem.

Man ir pofig, kas ar ko un ko dara guļamistabā, - tikmēr, kamēr viņu guļamistaba nesāk līst manējā.
Kurā vietā redzams, ka īpašāki? TĀDI PAŠI ar tādām pašām tiesībām (un nodokļiem šai sū** valstij arī, starp citu).
Kad gribēja tādu pat laulību kā citiem, nedrīkstot kā citiem. Kad grib kko savu, tad īpašāki.

Ar ko Tu, atvaino, jūties īpašāka, ka uzskati, ka tikai tādiem kā Tu ir tiesības dzīvot , ar ko grib un vairoties, ar ko grib?
SAvulaik kāds Ādolfs uzskatīja, kā ja'vairo tikai tie, kas viņa izpratnē bija āriešu rase.
Bija laiki, kad sievietēm vsp nebija nekā izņemot, mājas, virutvi, ikgadēju vairošanos un baznīcu. No demogrāfijas un ekonomikas viedokļa dzimtbūšana būtu ļoti pat noderīga. Tiešām vajag?
Nu kāpēc tik ļoti gribas regulēt citus jomās,kas pašus neskar? Gribas būt pārākiem un stāstīt, kas citiem ir labi un kas nē, jo tie tādi apdalīti, ka paši nesapot?

Atslēdzies Tille

« Atbilde #35 : 2015. gada 26. marts, 17:03:44 »
Traki, ka jums tie homo taa virsuu skrien... ash jaasajuutas apdaliitai, ka par mani neviens interesi nav izraadiijis...

Būtu Tev bērni pusaudžu vecumā, gan jau par viņiem izrādītu.

Te ir interesants materiāls par to, ka zinātnieki mēģināja radīt ideālas pasaules modeli. Īsumā- homoseksuālisms un childfree izvēle bija daļa no sekām, kas iestājās, kad populācijai pietrūka ikdienas stresa. http://poznavatelno.net/uchenyj-popytalsya-sozdat-raj-uznajte-chto-iz-etogo-poluchilos/

Es drīzāk brīnos par tik radikālu nostāju no vecāku, kam bērni vēl neizauguši, puses. Kurš var būt tik ļoti, pa visiem 150% būt pārliecināts, ka jūsējie nekad un nemūžam? No jūsu audzināšanas tur maz kas atkarīgs. Un ja nesanāks hetero, ko tad?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 26. marts, 17:10:47 »
Kā tur bija ar to karmu?  :evil:

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2015. gada 26. marts, 17:13:44 »
arī gribētu tādiem ļaužiem novēlēt dēlu geju... BET ar tādiem vecākiem audzis drīzāk padarīs sev galu (vai ilgdtoši destruktīvā laulībā mocīs kādu pretējā dz. pārstāvi, izliksies aseksuāls vai tml. mazliel labākā gadījumā)  kā atzīs, kas viņš ir, kas viņam patīk un dzīvos laimīgi, ar ko tiešām patīk un ir labi :(

Un problēma tādā keisā 100% vecāku, ar sakarīgiem viss būtu gana OK...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #38 : 2015. gada 26. marts, 17:21:15 »
Būtu labāk par kaķīšiem interesējušās :)
Jūms taču nedraud ne kopdzīves likumi ne kas cits :P

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #39 : 2015. gada 26. marts, 17:21:24 »
Tur nav ko novēlēt vai nenovēlēt - kā būs, tā būs. Bet es gan gribētu zināt kā tad vecāki darīsies - metīs kažoku uz otru pusi, atteiksies no miesīgā bērna, piļīs nepārtraukti līdz bērns pats aizbēg?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #40 : 2015. gada 26. marts, 17:22:50 »
Būtu labāk par kaķīšiem interesējušās :)
Jūms taču nedraud ne kopdzīves likumi ne kas cits :P
Tas nav drauds. Tā ir iespēja "viena no". Tas, ka daži visu uztver kā draudus (nez kam?), ir cita runa..

Atslēdzies Tille

« Atbilde #41 : 2015. gada 26. marts, 17:23:44 »
Tur nav ko novēlēt vai nenovēlēt - kā būs, tā būs. Bet es gan gribētu zināt kā tad vecāki darīsies - metīs kažoku uz otru pusi, atteiksies no miesīgā bērna, piļīs nepārtraukti līdz bērns pats aizbēg?

Meklēs vainīgo ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 26. marts, 17:27:10 »
Meklēs vainīgo ...
Nu bet arī meklējot kaut kā jau pret bērnu būtu jāizturas. Ja jau ir tāds riebums, tad kā viņi tiks pāri/sadzīvos ar to, ka miesīgajam bērnam vairāk patīk sava dzimuma cilvēki kā pretējā?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #43 : 2015. gada 26. marts, 17:34:25 »
Kā izpaužas radikāla nostāja? Nekad neesmu aicinājusi un neaicināšu kaut kādā veidā ierobežot personīgās tiesības atkarībā no dzimuma, tautības vai seksuālās orientācijas. Kas nemaina pārliecību, ka šī nav norma. Kāpēc es uzskatu, ka nav norma? Varbūt tāpēc,ka dabā sekss nav paredzēts izklaidei- ne hetero ne homo versijā. Kad sekss kļūst par izklaidi un komercpreci, notiek degradācija un populācijas izmiršana,un tas ne tikai uz homoseksuālistiem attiecas. Pēcnācēju kaut vai teorētiska iespējamība liek attiekties pret seksu atbildīgi, piedod tam dziļumu.

Runājot par bērniem- vai atradīsies daudzi vecāki, kas ar sajūsmu uztvers bērnu homoseksualitāti?  Protams, ar to nākas sadzīvot, tāpat kā ar daudzām citām  lietām, kas nenotiek tā, kā gribētos. Man personīgi būtu ļoti bēdīgi arī tad, ja bērni apzināti nolemtu būt childfree - tas manā izpratnē nozīmētu, ka kaut kas ļoti būtisks viņu dzīve iztrūkst.

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2015. gada 26. marts, 17:38:10 »
Meklēs vainīgo ...
Nu bet arī meklējot kaut kā jau pret bērnu būtu jāizturas. Ja jau ir tāds riebums, tad kā viņi tiks pāri/sadzīvos ar to, ka miesīgajam bērnam vairāk patīk sava dzimuma cilvēki kā pretējā?
tak saku, ka tādi vecāki to nabagu var līdz pašnāvībai novest ( un ja jau reiz Germanwings grib vainot pilotu, es gan domāju, ka lielu biznesu intereses to prasa, bet ja tiešām čalis pats, td 28 g. dzīvojis pie vecākiem, par draudzeni presē nekā nav...). Vai vnk psihi sabojāt, piļījot, cik ļoti tādi kā viņš nenormāli...