Reiz braucu ciemos dikti taalu, taalu..4h braucienaa no Riigas, seedeeju autobusam pashaa aizmuguree. Tuvojoties galameerkjim, iekaapa jauns puisis (es arii tad veel biju jauna, hihi). Vinjhs maksaaja shoferim, jutu, ka jau no busa priekshgala mani ieveerojis. Samaksaaja, naaca un apseedaas man blakus. Abi mulsaam, bet kkaa stomiidamies saakaam sarunu. Galapunktaa vinjhs piedaavaaja mani pavadiit, bet es atteicos.
Pagaaja dazhi gadi, ciemojos atkal turpat. Atpakalj uz Riigu atkal braucu ar busu, neiekaapu galapunktaa, bet kaadu pieturu peec tam. Samaksaaju shoferim, atradu briivu vietu un apseedos. Viirietis, kas seedeeja priekshaa man, pagriezaas, sasveicinaajaas, un es atpazinu to pashu cilveeku no ieprieksheejaa brauciena. Atkal mulsaam, turklaat katram blakusseedeklii bija pa blakusseedeetaajam, taa ka nekaadas iipashaas sarunas nevedaas. Priekshaa garsh celjsh, es saaku teelot, ka lasu, vinjhs saaka kko rakstiit un taa arii laiks pagaaja. Tuvojoties Riigai, vinjhs man iedeva uz daudzaam, daudzaam lapaam uzrakstiitu veestuli

Diivainaa kaartaa es veel reizi vinju satiku Riigaa uz ielas. Bet arii shajaa reizee tikai parunaajaam.
Biju baigi par jaunu, naivu un uztraukushos, lai tolaik kas sanaaktu, bet dazhkaart ienaak praataa, kaa buutu, ja buutu.
Veel romantiski gadiijumi, kad kaads vienkaarshi uzdaavina pukju pushkji (laikam vinja meitene nav atnaakusi uz randinju

).
Patiesiibaa jauniibaa romantisks liekas gandriiz jebkas - skatiens, roku pieskaariens, klusums, pastaiga.
Tagad noveerteeju, ja sanjemu forshu masaazhu, man nomazgaa kaajas, skrien uz aptieku, ka ir slikti, speciaali skrien un atved kuuku, ja man kaarojas, skrien naktii papildinaat telefonu, kad sarunas tarifi izrunaati. Nu, kaut kaa taa