Autors Tēma: Romantika  (Lasīts 7906 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

UnVispār

• Viesi
Romantika
« : 2015. gada 01. aprīlis, 13:50:08 »
Sagribējās aprunāties par kaut ko jauku.
Kas ir romantiskākais, ko kāds jūsu dēļ ir darījis? Milzīgs rožu pušķis? Serenāde?
Ko romantisku jūs gribētu saņemt, ja varētu dabūt jebko? Kas būtu romantiskākais, ko kāds varētu izdarīt?  :hug2:

Atslēdzies Broms

Re: Romantika
« Atbilde #1 : 2015. gada 01. aprīlis, 14:06:18 »
Kad iepazinos/ieraudzīju/ ar sievu,  vienīgais, ko zināju, bija vārds un pilsētu, kurā dzīvo.
Meklēju, meklēju un atradu :)

Tas bija tik sen, ka vēl nebija neta un mob. tel. . Nē, nu ne jau tik sen, ka  mob. nebija nevienam. Dažiem mobilie bija mazāki par koferi :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 01. aprīlis, 14:15:08 »
Kādreiz jaunībā puisis mani uz rokām nesa kalnā. Piebildīšu, ka tas bija Alpos un pārējie tūristi no grupas skatījās ar ļoti lielu interesi.  :blushing:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2015. gada 01. aprīlis, 14:52:15 »
Reiz braucu ciemos dikti taalu, taalu..4h braucienaa no Riigas, seedeeju autobusam pashaa aizmuguree. Tuvojoties galameerkjim, iekaapa jauns puisis (es arii tad veel biju jauna, hihi). Vinjhs maksaaja shoferim, jutu, ka jau no busa priekshgala mani ieveerojis. Samaksaaja, naaca un apseedaas man blakus. Abi mulsaam, bet kkaa stomiidamies saakaam sarunu. Galapunktaa vinjhs piedaavaaja mani pavadiit, bet es atteicos.

Pagaaja dazhi gadi, ciemojos atkal turpat. Atpakalj uz Riigu atkal braucu ar busu, neiekaapu galapunktaa, bet kaadu pieturu peec tam. Samaksaaju shoferim, atradu briivu vietu un apseedos. Viirietis, kas seedeeja priekshaa man, pagriezaas, sasveicinaajaas, un es atpazinu to pashu cilveeku no ieprieksheejaa brauciena. Atkal mulsaam, turklaat katram blakusseedeklii bija pa blakusseedeetaajam, taa ka nekaadas iipashaas sarunas nevedaas. Priekshaa garsh celjsh, es saaku teelot, ka lasu, vinjhs saaka kko rakstiit un taa arii laiks pagaaja. Tuvojoties Riigai, vinjhs man iedeva uz daudzaam, daudzaam lapaam uzrakstiitu veestuli :)

Diivainaa kaartaa es veel reizi vinju satiku Riigaa uz ielas. Bet arii shajaa reizee tikai parunaajaam.

Biju baigi par jaunu, naivu un uztraukushos, lai tolaik kas sanaaktu, bet dazhkaart ienaak praataa, kaa buutu, ja buutu.

Veel romantiski gadiijumi, kad kaads vienkaarshi uzdaavina pukju pushkji (laikam vinja meitene nav atnaakusi uz randinju :P).
Patiesiibaa jauniibaa romantisks liekas gandriiz jebkas - skatiens, roku pieskaariens, klusums, pastaiga.

Tagad noveerteeju, ja sanjemu forshu masaazhu, man nomazgaa kaajas, skrien uz aptieku, ka ir slikti, speciaali skrien un atved kuuku, ja man kaarojas, skrien naktii papildinaat telefonu, kad sarunas tarifi izrunaati. Nu, kaut kaa taa :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #4 : 2015. gada 01. aprīlis, 15:32:23 »
Romantikas jeedziens ar gadiem laikam mainaas.
Tajaa klasiskajaa romantikas jeedzienaa laikam ietilpinaashu dziljas jauniibas atminjas. Tas bija nu jau taalajos 90.-to sakumaa, kad tikko bija paraadiijushaas pirmaas privaataas pukju bodes, kur no Holandes ievestos ziedus tirgoja. Mans toreizeejais viirietis peec muusu striida vienaa no taadaam izpirka visas baltaas nelkjes (taadas skaistas, kuplas ar stingriem,ellastiigiem kaatiem), izmantoja briidi, kad manaa darba kabinetaa neviena nav, un nokraameeja visu galdu ar shiem ziediem. Cik tur bija, nezinu, nepietika pacietiibas skaitiit. Veelaak dabuuju zinaat - 2 spainji. Un tas bija janvaaris.
Shodien man visromantiskaakais ir ikdieniskjas ruupes, droshiibas sajuuta blakus savam viiram, vaardi - kaa es tevi miilu!!! skuupsti, apskaavieni arii tad, ja tam neseko sekss... Taa banaali, bet...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2015. gada 01. aprīlis, 15:40:17 »
Nav banaali, Lynx, tas ir tas dziives iistums un pamatiigums

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #6 : 2015. gada 01. aprīlis, 15:55:44 »
Nav banaali, Lynx, tas ir tas dziives iistums un pamatiigums
Taisniiba. Ja ikdienaa viss kaartiibaa, tad romantika ir tad, ja miiljotais kopiigi iepeerkoties veikalaa bez teikshanas ieliek ratos mana miiljaakaa jogurta kjobiishus, braucot no darba piestaaj pie ielu tirgonja, lai nopirktu man zemenju turzinju un par intiimaakaam teemaam runaajot, tai pashaa kopiigajaa lielveikala apmekleejuma reizee apjautaajas, vai man naakamajaam meeneshreizeem visa kaa ir pietiekami...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 01. aprīlis, 15:55:47 »
aš dušu virivajet. po čestnomu.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #8 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:02:34 »
Un kas tad tev Beton to dushu taa rauj aaraa, ja nav nosleepums. Interesanti tachu viirieshcilveeka viedokli dzirdeet!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:16:33 »
Tīņa gados pavadīju pirmo (aptuveni) mīlu pēc pirmā randiņa no kīno mājās. Nu kā pavadīju - no "Rīga" un Teiku. Gājām kājām. Pēkšņi sāka līt, ne stipri, bet tomēr. A viņa man tāda to laiku princesīte un vēl sapucējusies, visādas cakas savilkusi un sataisījusi sev. Man gribās ar viņu iet un iet, bet neko darīt - saku: "hop davai trambulīnā, nav ko jamērcējās". Šī paņem mani aiz rokas un saka: "Nu ja tu nebaidies samirkt, varbūt tomēr ejam?". Gājām, mirkām un bučojāmies zem katras nojumes. Nu viens vārds - bērni...
Trāpīju tēmā?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #10 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:33:43 »
Mao - un kaa veel traapiiji!!! Shitaas atminjas ir forshas un veel ja kurpes meitenei rokaas, jo papeezhi augsti un ar piemirkushiem ir izredzes kaajas izmezgjiit... Forshi - silts lietus, dzheks blakus, abi taadi izmirkushi...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:37:34 »
Jaa, ieshana pa Riigu basaam kaajaam lietuu :)

Nupat pamaniiju, ka autore jautaaja ari, ko romantisku veeleetos. Nezinu, romantiski vai nee, bet man gribeetos taa kaartiigi (tas noziimee ilgstoshi) atpuusties un pavaljoties uz jahtas. Balta jahta zilaa dienvidu juuraa

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:45:13 »
Un kas tad tev Beton to dushu taa rauj aaraa, ja nav nosleepums. Interesanti tachu viirieshcilveeka viedokli dzirdeet!

Minnes pastāstiņš un pašam savas visādas saldsērīgās atmiņas :cry:

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #13 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:55:15 »
Minnes pastāstiņš un pašam savas visādas saldsērīgās atmiņas

Par autobusu teemu arii atceros - man bija aptuveni 28. Straadaaju Riigaa, bet reizeem uz briivdienaam  braucu uz dzimto Liepaaju briivdienas vadiit, seviskji vasaraa. Atpakalj  braucu pirmdienas naktii ar autobusu, kas no Liepaajas ap trijiem atiet.  Veel shodien atceros - man muguraa bija iisa, melna lina kleitinja. Pati svaigi nosauljojusies, slaida, garaam kaajaam. Tad nu pusceljaa pamodos no taa, ka kaads man kaajas taa bailiigi, maigi un uzmaniigi glauda. Izraadaas - blakus seedeklii puisis - gadi 18. Bet es pat nebiju ieveerojusi - shajos braucienos parasti taa - seedeklii iekshaa un acis ciet liidz Riigai. Jautaaju - ko tu dari??? Tad nu nabags taa kautriigi meegjinaaja randinju sarunaat. Man gan vieniigaa doma bija - palieku veca, ja jau jauniem dzhekiem saaku patikt...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:13:29 »
Shitaa "tausteklju" teema ne no taam romantiskajaam :D

Pilnos transportos shitaadi vechi no aizmugures....vai transportaa, kad guli, bet otrs domaa, ka neko nejuuti, ha! Nee, nu jauniibaa vispaar likaas interesanti, jo jaunums.

Beton, par ko asarinja? Tu esi kaadai veestuli busaa rakstiijis?