Autors Tēma: Romantika  (Lasīts 7910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Romantika
« Atbilde #30 : 2015. gada 03. aprīlis, 17:29:05 »
Man veel viens staastinjsh, ko varbuut nevar par iistu romantiku nosaukt, bet tomeer patiikami. Mans deels piedzima augustaa. naakamajaa gadaa pavasarii - laikam martaa vai apriilii, pastaigaajos ar mazo. Jau pati formu atguvusi un taa. Gaidaam abi pie luksafora zaljo signaalu. Blakus staav viirietis. Nopeeta mani, ratinjus ar beebi. Kopaa skjeersojam ielu. Otraa ielas pusee viirietis it kaa veershas pie mana deela un saka apmeeram taa (krieviski) - "Pasaki savam teetim, ka vinjsh ir ljoti laimiigs viirietis, jo vinjam ir taada sieva un deeleens!" Taalaak nesekoja pilniigi nekas - katrs aizgaajaam savu celju, bet sho komplimentu veel shodien atceros...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #31 : 2015. gada 03. aprīlis, 17:42:31 »
Jā, es tā padomāju- īsta romantika ir nesavtīga :) Izpildīšanās ar mērķi apstiprināt savu statusu citu tēviņu barā vai elementāri tikt pie seksa nav romantiska it nemaz. Lai gan filmas popularizē mītu, ka vīrietis, kurs cīnās par sievietes uzmanību, neņemot vērā visu pasauli, pašu sievieti ieskaitot, ir romantiķis.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #32 : 2015. gada 03. aprīlis, 18:43:30 »
Es tagad laikam teikshu skarbi. Romantika pirmajaa iepaziishanaas laikaa - pastaigas lietuu, norasojushu margrietinju puskjis pie gultas - jaa tas ir skaisti un saprotami. Ja paaris dziivo kopaa ilgaak un dziivo saskanjaa ar sevi un savaam ieksheejaam sajuutaam, tad visas shiis lietas kljuust pashas par sevi saprotamas. Mums abiem patiik vai nee. Un viss.
Mana dziives pieredze raaada, ka  taisniiba ir flyngcat. Paplashinot - lielie pukju puskji, negaidiiti celjojumi un taa - tas ir veids lai piesaistiitu uzmaniibu, izpirktu vainu, u.t.t.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2015. gada 03. aprīlis, 20:37:14 »
Jā, rožu klēpji utt un tml, viss ir bijis, bet atceroties pat īsti sirdi nesilda.
Pirmais vīrs uzrakstīja mūziku vienam manam dzejolim, tas varbūt skaitās, jo dziesma iznāca laba.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #34 : 2015. gada 03. aprīlis, 20:46:52 »
O, romantika ir bijis ar klavierkoncerts tikai man vienīgajai... Tas bija patiešām romantiski bez gala un malas :). Un man ir arī tango veltīts, bet nekad neesmu to dzirdējusi spēlējam dzīvajā, tikai datorprogrammā. Gribētu ar kādu mūziķi reiz sarunāt, man liekas, ka notis man arī ir.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2015. gada 03. aprīlis, 20:47:50 »
kad tie gadi iet, romantika diezvai ir rožu klēpji. drīzàk piemo maijpuķīšu pušķis, paša saplūkts (savā mežā) un man atnests, zinot, ka man ļoti patīk tā smarža un e skatru gadu gaidu, kad uzziedēs. starp romatiku un naudu reti ir vienlīdzības zīme.

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2015. gada 04. aprīlis, 02:42:53 »
starp romatiku un naudu reti ir vienlīdzības zīme.
to visās jomās saka tie, ka m$ pietiek.
Nu kāda romantika un puķīšu lasīšana, ja clv nav paēdis vai jumta virs galvas nav? Pie puķītēm var ķerties, ja pamatvajadzības ir nodrošinātas un tām tomēr tā vai citādi vajag $, vai arī tām jābūt tik pieticīgām, ka vairumam dāmu tik pieticīgs modelis tomēr nederēs

Atslēdzies nex

« Atbilde #37 : 2015. gada 04. aprīlis, 07:46:19 »
starp romatiku un naudu reti ir vienlīdzības zīme.
to visās jomās saka tie, ka m$ pietiek.
Nu kāda romantika un puķīšu lasīšana, ja clv nav paēdis vai jumta virs galvas nav? Pie puķītēm var ķerties, ja pamatvajadzības ir nodrošinātas...

kāds sakars romantikai ar pamatvajadzībām...? tas jau atgādina jociņu par " kā tu vari teikt, ka tev nav naudas dāvanai, ja tev ir divas nieres?!"

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 04. aprīlis, 09:45:19 »
Hm, varu izdomaat pulka situaaciju, kuras likushaas romantiskas sajuutu liimenii, kaut viiriesha tobriid blakus nav...

Shampiisha dzershana juuras krastaa pusnaktii, no plastmasas glaaziiteem, toties ar kjirsiiti :) taads peekshnjsh izskreejiens da juurai ar druzhkaam... garaamejoshie kexi gan teica, ka taa nav pareizi, bet nu bija arii bez vechiem romantjikaaaaaa...

Vai vakars Veneecijaa- seedi kaajas kanaalaa sakarinaajusi, nami tumsaa izgaismoti, rokaas viina glaaze- nu romantisks fiilings ;)

Nekas baigi daargs man nav daavinaats, bet es bik shaubos, ka man tas nepatiktu, gan jau patiktu gan ;)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #39 : 2015. gada 04. aprīlis, 11:55:56 »
kaut viiriesha tobriid blakus nav...

garaamejoshie kexi gan teica, ka taa nav pareizi,

tomēr vīrieši bija blakus. lai arī sveši. :bunny:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #40 : 2015. gada 04. aprīlis, 12:14:10 »
bet ne jau pateicoties vinjiem tas fiilings ;)

Tad jau arii Veneecijas piemeeraa, kaadi man vairaaki, garaamgaajeeji/laivotaaji jaapieskaita ;)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #41 : 2015. gada 04. aprīlis, 12:31:26 »
:) Nu var jau spriest, ka rožu klēpji nav nekāda romantika un ka labāk maijpuķīšu pušķis nekā rozes, bet viss ir relatīvi, - kā kuram un kādā situācijā. Tad, kad mans vīrs apaļā kāzu jubilejā vārda tiešā nozīmē netika pa durvīm iekšā ar milzīgu pītu grozu, pilnu ar sarkanām rozēm, pirms to neiegrozīja slīpi, man tomēr aizrāvās elpa no pārsteiguma un prieka pilnām, romantiskām sajūtām. Tāpat brokastis gultā ne tikai brīvdienu rītos. Protams, aiz pieraduma ne vienmēr no tā ir romantiskas sajūtas, bet bieži ir gan.
Jaunibā pati romantiskākā man šķita viena līgonakts, kad man bija tikai 17g, bet uzšķīlās dzirkstele no pirmā acu uzmetiena ar 1 skaistu, staltu puisi no laukos ciemos atbraukušu liela studentu pulka, kuri toreiz jau studēja 4.kursā Medicīnas institūtā. Visu nakti staigājām gar jūru un pa kāpām, lūpas sūrstēja no skūpstiem visas nakts garumā, bet nekāda seksa (jo biju tikumiski audzināta meitene-nepilngadīga kā nekā :smile: ). Toties, kad nākamās dienas vakarā šķiroties, puisis ar vainas pieskaņu balsī pateica, ka viiņam ir draudzene un pateicās par skaisto, kopīgi pavadīto Jāņu nakti, pēc tam raudāju visu nākamo dienu, jo sirds tobrīd likās salauzta... (Bet kas teica, ka arī tāda veida emocijas nepieder pie romantikas??)  ;)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #42 : 2015. gada 04. aprīlis, 13:31:33 »
Bet dzīve piespēlē visdažādākos pārsteigumus. To puisi (vīrieti, pareizāk sakot) ieraudzīju vēl vienreiz - pēc 2, 5 gadiem kā bērnu ārstu- praktikantu Rīgas dzemdību namā, - kad bija piedzimis mans dēls. :) Arī viņš tolaik jau bija precējies.

Atslēdzies Mina

« Atbilde #43 : 2015. gada 04. aprīlis, 18:48:20 »
Sibīrija, Hamar-Dabana kalni. Ejam piegājienā upei. Esmu aiztesusies drusku pa priekšu savējiem un panākusi citu tūristu grupu. Pirms manis pa taku iet gara auguma atlētisks puisis, karoč - mana mīļākā krāsa un lielums  :rofl: . Gandrīz vienlaicīgi pienākam pie paplata, akmeņaina strauta ar pārmestu baļķi. Puisis kā virves dejotājs pāriet pāri pa baļķi un grasās jau turpināt ceļu, bet atskatās uz mani. Es stāvu un minstinos, jo soma smaga, zābaki sabristi jau agrāk un baidos paslīdēt un iežauties uz galvas strautā. Puisis sekundes laikā novērtē situāciju, iebrien līdz ceļgaliem strautā, padod man roku un droši pārvada pāri baļķim. Samulsusi patencinu, un šamais platiem soļiem pazūd aiz taciņas līkuma.
Pēc tam vakarā viņi atnāca paciemoties pie mūsu ugunskura (mūsu brālībā visi ir draudzīgi, vienalga, iepriekš bijuši pazīstami vai nē). Puisis cieši skatījās uz mani, bet tolaik biju jau padsmit gadus laimīgi precējusies un pie sāniem sēdēja mīļotais vīrs  :)

Gadi pagājuši, bet šis gadījums kaut kā iespiedies atmiņā kā tīrās romantikas paraugmirklis  :)   
Patiesība dara brīvu.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 04. aprīlis, 18:59:28 »
Sibīrija, Hamar-Dabana kalni. Ejam piegājienā upei. Esmu aiztesusies drusku pa priekšu savējiem un panākusi citu tūristu grupu. Pirms manis pa taku iet gara auguma atlētisks puisis, karoč - mana mīļākā krāsa un lielums  :rofl: . Gandrīz vienlaicīgi pienākam pie paplata, akmeņaina strauta ar pārmestu baļķi. Puisis kā virves dejotājs pāriet pāri pa baļķi un grasās jau turpināt ceļu, bet atskatās uz mani. Es stāvu un minstinos, jo soma smaga, zābaki sabristi jau agrāk un baidos paslīdēt un iežauties uz galvas strautā. Puisis sekundes laikā novērtē situāciju, iebrien līdz ceļgaliem strautā, padod man roku un droši pārvada pāri baļķim. Samulsusi patencinu, un šamais platiem soļiem pazūd aiz taciņas līkuma.
Pēc tam vakarā viņi atnāca paciemoties pie mūsu ugunskura (mūsu brālībā visi ir draudzīgi, vienalga, iepriekš bijuši pazīstami vai nē). Puisis cieši skatījās uz mani, bet tolaik biju jau padsmit gadus laimīgi precējusies un pie sāniem sēdēja mīļotais vīrs  :)

Gadi pagājuši, bet šis gadījums kaut kā iespiedies atmiņā kā tīrās romantikas paraugmirklis  :)   
Nepateicība pasaules alga.........
Tādas tās sievietes ir........