Autors Tēma: Romantika  (Lasīts 7909 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Romantika
« Atbilde #45 : 2015. gada 04. aprīlis, 19:07:45 »
Nu ja, varēja tak vīru nosēdināt ugunskuram otrā pusē,  lai varētu atbilstoši puisim pateikties :D

Atslēdzies Mina

« Atbilde #46 : 2015. gada 04. aprīlis, 19:42:37 »
Nē, mīlīši, reizēm šādi brīži saglabā savu dzejisko skaistumu tikai tāpēc, ka netiek sacūkoti ar prozu  :rofl:
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2015. gada 04. aprīlis, 19:42:44 »
kāds sakars romantikai ar pamatvajadzībām...? tas jau atgādina jociņu par " kā tu vari teikt, ka tev nav naudas dāvanai, ja tev ir divas nieres?!"

Ja vīrs bezdarbnieks atnes rožu pušķi par pēdējo [sievas pelnīto] naudu, kas iekrāta bērna ziemas zābakiem, - tā būtu tā romantika, kas stāv pāri pamatvajadzībām?

Nu, nu...  IMHO neko romantisku šis fakts nerosina. Vēlmi meklēt cirvi gan.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nex

« Atbilde #48 : 2015. gada 04. aprīlis, 20:23:58 »
kāds sakars romantikai ar pamatvajadzībām...? tas jau atgādina jociņu par " kā tu vari teikt, ka tev nav naudas dāvanai, ja tev ir divas nieres?!"

Ja vīrs bezdarbnieks atnes rožu pušķi par pēdējo [sievas pelnīto] naudu, kas iekrāta bērna ziemas zābakiem, - tā būtu tā romantika, kas stāv pāri pamatvajadzībām?

Nu, nu...  IMHO neko romantisku šis fakts nerosina. Vēlmi meklēt cirvi gan.

nu vot es jau tieši par to pašu :) ja paseko diedziņam.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #49 : 2015. gada 04. aprīlis, 20:58:26 »
Aber nav variantu par romantiku ar rozēm utt. par vīrieša naudu? :) Un ne zīmējoties, redz, ko varu atļauties. muhas aprakstītais man arī šķiet romamtiski.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #50 : 2015. gada 04. aprīlis, 22:18:09 »
Nu protams, ka mans vīrs nepirka tos ziedus par manu  :rofl: vai arī savu pēdējo naudu - tas man arī nešķiistu pieņemami. Tāpat kā pārspīlēti liktos, ja viņš man katru gadu tādus grozus staipītu.  :rat:
Bet reizēm jau var un pat patīkami. It īpaši, ja mana vīra mīlestības valodas no 5 zināmajām ir rūpes par mīļoto un dāvanas (nevis vārdos apliecināta mīlestība, piemēram). Tie, kuri lasījuši G.Čepmena grāmaru "Piecas mīlestības valodas", sapratīs par ko es runāju. Turklāt, atklāti sakot, nav romantisks, toties ņem vērā, ka es tāda esmu. Un reizēm pat sentimentāla.  :happy:

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #51 : 2015. gada 04. aprīlis, 23:50:14 »
Man bija taad miilja, romantiska daavana no viira. Reiz braucaam uz Bari, pa celjam jaauzpilda autinjsh. tankaa padzeeraam kafiju, viirs paliek samaksaat, es eju uz mashiinu. Atnaak miiljais ar mazu, smiekliigu lelliiti - lupatu rumpis, maala galva - esot man daavaninja. Vispaar mees abi neesam tendeeti ne uz miikstaam mantaam ne uz visaadiem suveniiru niekiem, kas putekljus kraaj, bet shii lelliite man ilgi dziivoja guljamistabaa uz skapiisha, kameer..... siikais baltais drankjis Argo neizdomaaja, ka sunjabeernam taada manta piemeerotaaka un sadaliija sastaavdaljaas...