Ziniet, cilvēki ir dažādi. Kas vienam liekas pats par sevi saprotams, otram varbūt nemaz nav zināms, jo nav nācies ar to saskarties.
Par neēšanu pirms operācijām vai noteiktām manipulācijām ārstiem ir saprotami jāpaskaidro, jo lielākā daļa nesapratnes un konfliktu tomēr veidojas no tā, ka nav bijusi normāla komunikācija, kur viss tiek izskaidrots.
Pašai ar operācijām problēmu nebija, bet pēdējo reizi, kad vedu kaķi uz vetklīniku veikt manipulāciju narkozē, nebarot kopš iepriekšējā vakara izdomāju pati, neviens vetklīnikā man to nepateica.
Vēl bija gadījums, kad pierakstījos uz vēdera dobuma sonogrāfiju, man pa telefonu reģistratūras darbiniece saka, lai tajā rītā neēdu un nedzeru. Ok, pat pierakstīju, lai neaizmirstu. Aizeju uz usg, a tur man aizrāda, ka urīnpūslis tukšs, jo izrādās, ka dzert tomēr var un vajag un uz tualeti pirms manipulācijas nav jāiet. A kā lai es to varu uzminēt?
Par Monikas ārstēšanu man viedokļa nav, neesmu mediķe. Bildēs redzu, ka vecāki ir jauni, bērniņš arī vienīgais. Nav brīnums, ka viņiem lielāka ticība ir ārzemju dakteriem, kuri ar viņiem runā kā ar cilvēkiem, nekā LV ārstiem, kuri varbūt attiecas līdzīgi kā Inešuks te.