Autors Tēma: mēs par Moniku nerunāsim?  (Lasīts 9125 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: mēs par Moniku nerunāsim?
« Atbilde #60 : 2015. gada 12. aprīlis, 13:07:22 »
neiestaastiisiet man, ka aarzemees taa nu visi medikji izklaajas kaa tepikjiishi un ir laipniibas paraugi.

Esmu redzeejusi visu ko. I konveijeru, i otmazkas, i formaalu pieeju, i nolaidiibu, i neveeleeshanos uznjemties atbildiibu

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #61 : 2015. gada 12. aprīlis, 13:17:41 »
Es, piem, biju meerenaa shokaa, kad krustdeelam UK izgrieza limfmezglu, bet taisiit histologjiju neuzskatiija par vajadziigu...
tu gribi teikt, ka atdeva to limfmezglu vietējam kaķītim apēst?  :o
nu varbūt pirms tam bija taisīta kāda analīze kura rādīja, ka viss ir ok
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #62 : 2015. gada 12. aprīlis, 13:34:22 »
Kaapeec kakjiitim? Izniicina kaa bisus biomateriaalus. Tikai BEZ analiizes.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2015. gada 12. aprīlis, 13:35:40 »
Nav citas analiizes, kas paraadiitu, ka tas nav, piem, limfomas saakums...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #64 : 2015. gada 12. aprīlis, 14:43:41 »
Man ārzemēs slikta pieredze,te ar mums vēl tā auklējas un ārstē!Tur tik priekšraksti, neviens pats nedomā, ka tik kas nenotiktu.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #65 : 2015. gada 12. aprīlis, 14:46:05 »
Runājot par ārzemju ārstiem - pieredze nav nekāda spožā. Mana ādas problēma izradās nesvarīga, neesot ko uztraukties, un vispār man esot psiholoģiskas problēmas..  Zinu, ka nemiršu no šitās kaites, bet izskatās nejauki, tāpēc gribētos kaut ko darīt lietas labā. Acīmredzot staigāt pumpainam ir normāli. Tas pats ar ausi - baigais troksnis paradījās vienā ausī. Daktere ieteica uzgriezt mūziku skaļāk... vienkarši p***
Tā, ka nevajag idealizēt ārzemju dokus. Pilnigi ticu Inešukam par to limfmezglu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #66 : 2015. gada 12. aprīlis, 14:59:51 »
Nesaukšu vārdus, nesaukšu slimnīcas.
Ja medicīnas profesore, pabijusi Latvijas slimnīcā pacienta lomā, galīgi sašauta galvu vien groza par murgainajām zāļu devām, dīvaino ārstēšanu un pilnīgo ārprātu, kas tur darās, bet tajā pašā laikā atzīst, ka pat netaisās ne muti pavērt, ne aizskart šos jautājumus... Vārna vārnai... Kāda ticība un uzticēšanās var būt šai sistēmai?
Un tas nav trešā uzlējuma atstāsts, ko Maņka Šurai uz soliņa durpriekšā pačukstējusi, bet personiskās ausis no pirmavota. (Un ne tas vien ir dzirdēts...)

Tā ka davai nevajag pasakas par ideālajiem ārstiem, kas ar nimbiem ap galvu staigā un mīl un ciena savus pacientus vairāk par sevi pašu. Lielākajam vairumam mēs esam kārtējā šprote uz lentes.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #67 : 2015. gada 12. aprīlis, 15:08:59 »
Ir ir, izrādās, te arī ir nelaipni mediķi. Nupat pirmoreiz savā 10mēnešu sāgā ar tādu sastapos, par laimi, tā gan nebija īsta daktere, bet tipa daktere - no VDEĀK, kas man uzbļāva, ko es vispār gribot. Es laipni atbildēju, ka vispār jau es gribētu būt vesela - vai viņa man to var piedāvāt? Nevarēja vis ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2015. gada 12. aprīlis, 15:13:24 »
Vairaak par sevi pashu buutu slimi ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #69 : 2015. gada 12. aprīlis, 15:38:45 »
Nelaipni lai ir, ar katru neucināsies, tas loģiski.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #70 : 2015. gada 12. aprīlis, 15:45:35 »
Trix mineetaa "profesore" ir vnk kauna traips... ciema vechaam savu "paaraakumu" nodemonstrees, bet sisteemu, kuraa pashai augsta vieta gan atstaas kaa ir... kas to zin kaadu barabashku peec un cik pashai taas sapratnes par nozari, kuras profilaa slimniicaa iegrabeeja... publiski nolikt koleegjus, bet neko, ar savu it kaa varu, nedariit- kauns un negods un tikai... cai vnk kaarteejaa, kas sevi celj citus nopeljot...

Prjam taa visi latvijaa ne taadas zaales ne taadaas dwvaas sanjem, ja tik pie profesora netiek... nu kaa tad... pazema myms mirstiiba taadai realitaatei vai izturiigi rumpji...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #71 : 2015. gada 12. aprīlis, 18:21:40 »
Pastāsts par profesoru.
Visnotaļ godājams kolēģis (UK), kura pieredze, zināšanas un dvēseles bagātums vienkārši fascinē. Kādā reizē sēžam un tērgājam par neko. Vienā brīdī kungs jautā " ko tie jūsu dakteri ar šūdu pētniecību tā aizrāvušies?" Sākumā nesapratu, par ko runa. Izrādās - pie viniem netaisa elementāru koprogrammu. Bāzes izmeklējums pie mums, maksā ap 3 eur. Praktiski 90% vēdera procesu redzami pusstundas laikā. Uzdevu pretjautājumu - a ko pie jums tādā un tādā gadījumā? "Kā ko? Endoskopija, KT..."
Paiet pusgads, kolēģis zvana - atsūtīšot savu bērneli, vai mēs nevarot to kakugrammu uztaisīt? Varam. Un apstāstām, ko un kāpēc tur redz. Vēl pēc pusgada tiekamies un jautāju - līdzēja? O, jā! Prasu - paši netaisīsiet? Nē, esot neprestiži un nekomfortabli vairumam maksātspējīgo pacientu....
Vot i brauc ar okeāna laineri pa laukmalas grāvīšiem...
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #72 : 2015. gada 12. aprīlis, 22:18:56 »
ineshuk, tie "kauna traipi" lielākā daļa tādi. Savējos aizstāvēs par katru cenu.
Tu jau arī tajā pašā stabulē pūt - pacienti draņķi, dakteri - ideāli. :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #73 : 2015. gada 12. aprīlis, 23:30:30 »
Nee, Trix... bet es labi apzinos savu lomu un to, ka jebkur netaa vai dziivee uz maninprojicees visas savas ar mediciinu saistiitaas negaacijas... Es vnk kluserju, kad ir kaut mazaakaas aizdomas par "ne taa"... konkreetajaa gadiijumaa man nav pamata shaadaam aizdomaammm...

A esoshie komenti- sorre... Ja vecaaku izpratne peec pusotra gada slimoshas ir liidziigaa liimenii joprojaam, man no sirds ir zheel aarstus, kam ar vinjiem jaastraadaa...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #74 : 2015. gada 14. aprīlis, 22:51:24 »
Nupat jau ir kārtīgs meksikāņu seriāls.

"Monikai jau nepilnas nedēļas laikā parādījušies ievērojami veselības uzlabojumi, nesaņemot BKUS mediķu nozīmētās albumīna un antibiotiku devas.
http://www.delfi.lv/calis/jaunumi/smagi-slimas-monikas-veseliba-arvalstu-klinika-strauji-uzlabojusies.d?id=45821239

Interesanti, kas būs tālāk.