Aizdomājos pēdējo notikumu sakarā...
- reku tepat nokavētais reiss uz Parīzi
- mans svētdienas piedzīvojums ar "jums par bagāžu jāmaksā"
- vīra svētdienas piedzīvojums ar cīņu par sava reisa izmantošanu (tika piedāvāts cits maršruts, kas ļautu nonākt mājās tikai pirmdienas pēcpusdienā)
... un daudzi citi
Vienmēr ar izbrīnu lasu internetā žēlabas par to, kādi maitas ir Ryanair, airBaltic un citi - kā "piekasās" pie bagāžas izmēriem, svara un visādas citas nelaimes...
Nav tā, ka lidoju nu ļoti bieži - ar domu tur reizi nedēļā vai pat mēnesī, bet reizes 5-10 gadā tomēr nav īpaši maz. Varbūt tāpēc, ka "pārāk daudz zinu", bet
- vienmēr plānoju ierašanos lidostā tās ieteiktās 2 stundas pirms, obligāti - ja jānodod bagāža. Cita lieta - vai vienmēr sanāk, bet pusotra stunda gan ir tāda kā norma. Man vienu reizi ir gadījies panikā stāvēt tajās rindās, jo gluži vienkārši izrādījās, ka pēdējā brīdī reiss ir pārcelts par pusstundu agrāk... nē, paldies. es labāk palasīšu žurnālu pie geita, nekā šitā nervozēšu...
Nu nesaprotu es. Nu nesaprotu cilvēku paradumu plānot ierasties lidostā uz pēdējām 5 minūtēm pirms slēdz iekāpšanu... tik daudz kas var noiet greizi un aizkavēt pa ceļam uz šo punktu... var iekļūt satiksme ssastrēgumā, mašīnai atgadīties tehniska kļūme, var apstādināt poliči, lidostā - nenolasīties svītru kods (ir gadījies), gadīties gara rinda pie drošibas kontroles utt...
- rūpīgi izpētu bagāžas noteikumus. laikam jau lieki teikt, ka nekad nav bijis problēmu ar bagāžu... un vienmēr visu izdrukāju. visu, kas iespējams. Ir daudz pieredzēts, ka "tehniskas kļūmes dēļ" tiek likts vēlreiz samaksāt par nododamo bagāžu.
Tikko no tā izvairījos pati... "a jums par bagāžu jāsamaksā"... fig. rekur skaidri un gaiši rakstīts - 1 PC
Un patīkamie paradumi:
kad bagāža nodota - pašausmināties/papriecāties par cenām tipa beznodokļu zonā, iedzert pelnīto kafijiņu ar pienu, nopirkt mazo vīniņu ceļa saldināšanai, ja ēdināšana reisā nav paredzēta...
un kā ar jums?