Autors Tēma: Attiecības 20:40  (Lasīts 15784 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kniepadata

Re: Attiecības 20:40
« Atbilde #105 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:06:30 »
Tātad, lielais vairums domā,ka viss ir kārtībā,ka nekur nav jāiejaucas, ka savas, kā vecāka, domas vispār labāk skaļi neizteikt. Nopietni?
Un kādās kopā sanākšanās mīļi smaidīt (vai, bērni atnākuši !! - tas nekas, ka tam kadram tikpat, cik man).
Tā jau var nopietnā slimībā iedzīvoties. Visur tak raksta, ka jāsaka savas domas atklāti un kāpēc gan man šajā situācijā nevar būt savu domu un viedokļa? Tas tak attiecas uz manu bērnu (nekas, ka jau pieaugušu)!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #106 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:06:36 »
Štrunts par attiecību 20 un 40. Es zināju attiecību 20 un 56, tas gan bija diezgan īslaicīgi, nepilnu gadu, bet lūk tas bija kaut kas prātam neaptverams!

Man labai paziņai bija...tūlīt paskaitīšu...41 gadu vecāks vecis. Viss bija diezgan slimi, bet, lai nu kā- tās attiecības ilga 15 gadus. Tā bija tā kurai to dzīvokli nopirka ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #107 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:07:21 »
Arī tas, ka 20gadniecei ar izteiktu tēva deficītu var iepatikties arī +30gadīgs vīrietis, ir pilnīgi saprotams. Cits jautājums, ko tas liecina par konkrēto 50+ vīeireti, kas uz to pavelkas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #108 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:10:00 »
Flyingcat

Muusu sociometrijaas tas pac sanaaca- agriins se  kaa kriteerijs disfunkcionaalai gjimenei... jo zakjim agriini nevajag sexu... meklee atbalstu, sapratni, tjip miilestiibu... sex ir cena, ko gatavs maxaat par to...

Paarsteigums man personiigi bija izvarotaas meitenes, kuras ljoti ticami apstiprinaaja, ka izvaroshana ne vnm ir baigaa trauma... joprojaam neesmu ar sevi vienojusies, vai taa tieshaam ir vai taa vnk aizsardziiba... kaut daljeeji ticu, ka taa ir, ja paaridariitaajs tjip saveejais...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #109 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:11:26 »
Tātad, lielais vairums domā,ka viss ir kārtībā,ka nekur nav jāiejaucas, ka savas, kā vecāka, domas vispār labāk skaļi neizteikt. Nopietni?
Un kādās kopā sanākšanās mīļi smaidīt (vai, bērni atnākuši !! - tas nekas, ka tam kadram tikpat, cik man).
Tā jau var nopietnā slimībā iedzīvoties. Visur tak raksta, ka jāsaka savas domas atklāti un kāpēc gan man šajā situācijā nevar būt savu domu un viedokļa? Tas tak attiecas uz manu bērnu (nekas, ka jau pieaugušu)!

Skaidrs, ka Tev var būt viedoklis. Jautājums ir, kāds ir Tavs mērķis un kā to sasniegt. Nu, Tu izsaki viedokli, meita neklausās, gan jau, ka apvainojas. Pārstāj dalīties, nākt ciemos...iespējams, slēpj informāciju situācijās, kad tiešām būtu steidzami jāiejaucas. Vai tas ir Tavs mērķis?

Cits variants: Tu izsaki viedokli diplomātiskā formā, bez " nekad nepieņemsim" ; " manā mājā lai nerādās" utt. Pasaki meitai ar uzsvaru, ka viņu mīli, un viņa var vienmēr ar Tavu atbalstu rēķināties.

Ja tas tips tiešām ir nekam nederīgs, tad tas ir laika jautājums, kad viss nonāks pie loģiska iznākuma, un tad varbūt arī meita Tevi sadzirdēs. Katra ziņā, viņai nebūs sajūtas, ka Tu viņu nevelies saprast, vai, ka Tev ir nospļauties par viņas jūtām.

Atslēdzies tex

« Atbilde #110 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:12:31 »
kniepadat, kāpēc atkal pārspīlē un svilini? Domas var būt, izteikt vari, tiaki meitai uz to var būt vairāk vai mazāk adekvāta reakcija. T.sk. pilnīgi iespējams, ka gadiem viņu vairs neredzēsi. Ja esi ar mieru vairs viņu neredzēt, ka tik savu viedokli izteikusi un sev pašsajūtu uzlabojusi, -Tavas prioritātes skaidras, meitai gan jau arī...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #111 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:14:52 »
Flyingcat

Muusu sociometrijaas tas pac sanaaca- agriins se  kaa kriteerijs disfunkcionaalai gjimenei... jo zakjim agriini nevajag sexu... meklee atbalstu, sapratni, tjip miilestiibu... sex ir cena, ko gatavs maxaat par to...

Paarsteigums man personiigi bija izvarotaas meitenes, kuras ljoti ticami apstiprinaaja, ka izvaroshana ne vnm ir baigaa trauma... joprojaam neesmu ar sevi vienojusies, vai taa tieshaam ir vai taa vnk aizsardziiba... kaut daljeeji ticu, ka taa ir, ja paaridariitaajs tjip saveejais...

Nu, bet tieši tā.

Kas attiecas uz izvarošanu- Tu pati pateici, meitenei agrīna vecumā sekss nav ne mērķis, ne, bieži vien, īpaša bauda. Drīzāk -vairāk vai mazāk veiksmīgs mēģinājums komunicēt ar pretējo dzimumu, kur komunikācijas mērķis ir pilnīgi cits, ar seksu nesaistīts. Nu, tad kāpēc lai viņai būtu baigā trauma ne īpaši patīkams sekss? Viņa jau tam ir gatava, ka nekāda medusmaize nebūs. Domāju, tās izvarošanas pārsvarā nav tāda tipa, kur nepazīstams briesmeklis iegāž pa galvu un ievelk krūmos.

Atslēdzies tex

« Atbilde #112 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:15:26 »
Flyingcat

ja pāridarītājs ir ģimenē, un citu ģimenes modeli bērns nav redzējis, viņma tā varētu šķist norma... problēmu pamanīs, aj kāds no malas pateiks, ka tā ir problēma...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #113 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:16:22 »
..kaa vecaaki panaak, ka ar vinjiem nedalaas savaas domaas un juutaas... ...ir pareizaas un nepareizaas domas...

..nan druzhkai mamma taada- tjip visu grib zinaat, bet par slikto tomeer nerunaasim... ...atliek melot vai kluseet...

...zub daju, ka -12 kex ar mammai neko nesaka ;) ..

daddy

• Viesi
« Atbilde #114 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:16:40 »
kniepadata - nelasi visu un akli netici visam, kas rakstīts, bet domā ar galvu. :)  Ar runāšanu Tu neko nepanāksi, tikai pazaudēsi arī to saiti, kas Tev vēl ir.

Te tak nu jau 2 tēmās mēģinam Tev atvērt acis, lai Tu:
- padomā, kas tieši Tev tai cilvēkā nepatīk - cik noprotams, tie nav tikai viņa gadi?
- mēģini saprast, ko Tava meita viņā meklē un ko ir atradusi, kā viņai pietrūkst un vai to Tu spēj viņai dot.

tikai tad, kad Tev šitās lietas ir skaidras, sāc kautko darīt - ar SEVI, mainīt savu attieksmi pret meitu, pret viņas izvēlēm un tad lietas pašas nostāsies savās vietās.

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #115 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:18:00 »
Vēl viena nianse:viņa ilgu laiku domāja, ka gadu starpība ir 10, nevis 20 gadi. Pilnīgi nejauši atklāja un pati jau arī nebija sajūsmā. Mēs par to runājām, es jau uzreiz teicu, ka tas neko labu par viņu neliecina, bet kur nu - mīla.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #116 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:19:40 »
Vēl viena nianse:viņa ilgu laiku domāja, ka gadu starpība ir 10, nevis 20 gadi. Pilnīgi nejauši atklāja un pati jau arī nebija sajūsmā. Mēs par to runājām, es jau uzreiz teicu, ka tas neko labu par viņu neliecina, bet kur nu - mīla.

Nē, nu melot par vecumu...omg, toč, slimi

Atslēdzies tex

« Atbilde #117 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:21:34 »
aha, un viņš savos 40 izskatās uz 30, t.i. labi saglabājies... tik tiešām "nekāds", bet labā formā :D

tad jau vrb nākotnē tik tiešām būs lietojams ka 30gadnieks?

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #118 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:21:46 »
daddy, es vienmēr uzticos savām sajūtām, tās nepieviļ. Ja cilvēks ir netīkams uzreiz, nav bijis tā, ka vēlāk kaut kas mainītos.
Saproti pats, es tak nevaru to, ko vīrietis sniedz sievietei.

daddy

• Viesi
« Atbilde #119 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:22:16 »
Zog vecai mātei sakti
Un mežā bēg pa nakti,
Un guļ zem puiša bārdas,
Kaut nezin viņa vārda.
/J. Peters/

Gan jau nav vienīgā lieta, ko domā, bet vēlāk pilnīgi nejauši atklās... arī šo mēs te līdz aizsmakumam skandinām.
dabū šamā pases kopiju un ievāc ziņas!