Autors Tēma: Attiecības 20:40  (Lasīts 15760 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Attiecības 20:40
« Atbilde #210 : 2015. gada 17. aprīlis, 10:25:59 »
Tex ir taisnība - ja ir gali ar pieeju valsts datu bāzēm, tad par personu ļoti daudz ko var noskaidrot. Cita lieta, vai to noteikti vajag. Mātes vietā es izjautātu meitas puisi par visu - kur mācījies, par ko strādājis, kādi nākotnes plāni attiecībā uz meitu utt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #211 : 2015. gada 17. aprīlis, 10:38:06 »
To, ko raksta Tex :D :D :D Vai nu strādā ar kriminālajām aprindām vai Tev paranoja vai  seriālus saskatījusies. Normāli parasti  cilvēki neko nepārbauda.
Ak tu šausmas, nepateica vecumu, tad nu traģēdija, te jau teica, kāpēc tā varētu būt. Nevajag meklēt sazvērestības teorijas. tex, kāpēc Naudiņu pieminēji, personīgi pazīstams?
Ā, un man arī nav tiesību, vienmēr bijis slinkums kārtot, nav bijis vajadzības. Tagad esmu aizdomīga :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #212 : 2015. gada 17. aprīlis, 12:58:21 »
Diezgan daudz kas no valsts datubāzēm ir legāli par kkādu izziņas cenu pieejams. OK, daži EUR, bet ja te šaubas jau ir radušās.

Ja visam tic un ne par ko nešaubās, tad OK, var jaudzīvot tik nost.

Ja clv melo par tādu štruntu kā vecums, tad par ko VĒL viņš nemelo? Lūk, es neko neteiktu, ja meitai bf 20 gadus vecāks. Tā arī pateiktu un visādi citāid foršs. Bet tas, ka melis, iespējams, bēguļo u.t.t. - lūk, tas ir neforši neatkarīgi no vecuma. Vismaz es izprašņātu un pārbaudītu info. Ja nu toč exsievasun bērnu nav, jo pēdējos 20 gadus zonā sēdējis?

Viss, ko es te uzskaitīju iespriekš, ar clv tepat LV reāli VAR notikt. SAprotu, ka vidējs pilsonis to ikdienā neredz un viņam šķiet, ka tas tikai seriālos.
Un jā, ir bijusi neliela un personīga saskare gan ar pocistiem, gan ar tiem, ko viņi it kā ķer, t.sk. pret kuriem ir kr. ietas vēl procesā... Bet protams šie visi ir  tikai minējumi un jebkāda līdzība ar reāla'm personām vai notikumiem ir nejaušība :)

Tāpēc saku, lai pārbauda. Vrb toč vnk garlaicīgs dīkdienis. Bet ja jau var atļauties uzturēt auto vrb i ne tik ļoti dīkdienis. Dzīvokli uzturēt vnk nav vēl bijusi pareizā motivācija. Būs jauna, forša sieva un bērneļi, ieviesīs arī to...

Atslēdzies tex

« Atbilde #213 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:02:07 »
Un domājiet vien veseli, ka centra restūži dārgajās telpās spēj uzturēties no jums pārdotā ēdiena, kgan jums tas vrb nemaz nešķiet lēts :D  No alko tirdzniecības labākajā gadījumā, bet reti kad arī ar to ir gana...

daddy

• Viesi
« Atbilde #214 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:15:42 »
tex - a kāpēc Tu domā, ka viņiem tas būtu jāspēj? :)  būt restorāna īpašniekam vienkārši ir prestiži, kā arī balta, atmazgāta naudiņa vienmēr pie rokas... nu ko vairāk vajag??! :D 

Atslēdzies tex

« Atbilde #215 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:17:30 »
tex - a kāpēc Tu domā, ka viņiem tas būtu jāspēj? :)  būt restorāna īpašniekam vienkārši ir prestiži, kā arī balta, atmazgāta naudiņa vienmēr pie rokas... nu ko vairāk vajag??! :D 
es jau nedomāju. To arī saku, ka vai nu mazgā $, vai tirgo narkotikas, vai abus.... un vēl šo to ...

daddy

• Viesi
« Atbilde #216 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:30:05 »
da labi, tas tomēr ir prestiži... nekā būt takša šoferim, kuri dara visu to pašu + pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus :)

« Atbilde #217 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:54:06 »
laikam aiziešu off-topicā, bet vai tad pie mums vispār mēdz būt tādi undercover menti kā amerikāņu filmās rāda, kuri trīs gadus dzīvo bandā, sievu un bērnus kā Štirlics redz tikai pa gabalu, lai tikai noķertu bandas vadoni? Man liekas, mūsējie tā neiespringst, labi ja šķūnīšu uzlauzēju aiztur divus kvartālus no nozieguma vietas, kurš šis piesēdis ielas malā notiesāt lietiskos pierādījumus  :rofl:       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #218 : 2015. gada 18. aprīlis, 11:44:05 »
laikam aiziešu off-topicā, bet vai tad pie mums vispār mēdz būt tādi undercover menti kā amerikāņu filmās rāda, kuri trīs gadus dzīvo bandā, sievu un bērnus kā Štirlics redz tikai pa gabalu, lai tikai noķertu bandas vadoni? Man liekas, mūsējie tā neiespringst, labi ja šķūnīšu uzlauzēju aiztur divus kvartālus no nozieguma vietas, kurš šis piesēdis ielas malā notiesāt lietiskos pierādījumus  :rofl:       

Vienu gan zinu pavisam droši - kreisie auto ar kreisiem nr. gan šiem ir.
Auto bez skates, piem. audi. csdd reģistrā parādās, ka šāda nr. zīme izsniegta opelim vai neeksistē vispār..

Atslēdzies tex

« Atbilde #219 : 2015. gada 18. aprīlis, 11:57:10 »
ir, ir... kāds savulaik sūdzējās, ka izīrēja šiem konspiratīvo dzīvokli... remontēt maitas pēc tam negribēja :D a vajadzēja ... un tad nu izīrētājs mēģināja pie citām VP struktūrām taisnību panākt... :D

undercoverā visādus sū** arī bija satiasījuši. Bija, bija lietas arī par šiem...

Atslēdzies tex

« Atbilde #220 : 2015. gada 18. aprīlis, 12:02:55 »

Vienu gan zinu pavisam droši - kreisie auto ar kreisiem nr. gan šiem ir.
Auto bez skates, piem. audi. csdd reģistrā parādās, ka šāda nr. zīme izsniegta opelim vai neeksistē vispār..
lūk, tak teicu, lai kniepadata pieraksta auto Nr un pārbauda par to eiriku vai 2 csdd maksas info... Tieši tā, ja ir nesakritības, tā pirmā pazīme...
Vrb tam boyfriendam tiešām 30 nevis 40, tikai izskatās vecāks (pēc menta) :D un, kad iepazinās teica taisnību... Aber feikajā pasē 40...
Aber iepazinās ar to meitu visticamāk pašu par kko savācot (un populārākais par ko jauniešu vidū var savākt = narkotikas vai prostitūcija)  ;)

Aber tas ka viņa pavadā iet gan tā meita, gan "pusbrālis" no kompānijas, .... es uz kādu 10nieku saderētu, ka šos par n.tirdzniecību paņēma

A tāda pozīcija ir ļoooti bīstama. Daudz bīstamāka par 20gadus vecāku bf... Nejbosj tie piegādātāji sapratīs, kas tas par putnu .... Lūk, tad gan to meitu no tās situācijas vajadzētu dabūt ārā kaut pret pašas gribu un vienalga uz kurieni un vienalga par cik, ja vecķiem vēl bez sava ego kkas rūp...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #221 : 2015. gada 18. aprīlis, 22:58:41 »
Tex, Tu esi smieklīga ar savām kriminālajām metodēm un teorijām, scenāriju rakstītāja laba būtu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #222 : 2015. gada 19. aprīlis, 00:05:37 »
tex:))) es pat vairs neiedziļinos.

Pārej uz bojeviku scenārijiem