Diezgan daudz kas no valsts datubāzēm ir legāli par kkādu izziņas cenu pieejams. OK, daži EUR, bet ja te šaubas jau ir radušās.
Ja visam tic un ne par ko nešaubās, tad OK, var jaudzīvot tik nost.
Ja clv melo par tādu štruntu kā vecums, tad par ko VĒL viņš nemelo? Lūk, es neko neteiktu, ja meitai bf 20 gadus vecāks. Tā arī pateiktu un visādi citāid foršs. Bet tas, ka melis, iespējams, bēguļo u.t.t. - lūk, tas ir neforši neatkarīgi no vecuma. Vismaz es izprašņātu un pārbaudītu info. Ja nu toč exsievasun bērnu nav, jo pēdējos 20 gadus zonā sēdējis?
Viss, ko es te uzskaitīju iespriekš, ar clv tepat LV reāli VAR notikt. SAprotu, ka vidējs pilsonis to ikdienā neredz un viņam šķiet, ka tas tikai seriālos.
Un jā, ir bijusi neliela un personīga saskare gan ar pocistiem, gan ar tiem, ko viņi it kā ķer, t.sk. pret kuriem ir kr. ietas vēl procesā... Bet protams šie visi ir tikai minējumi un jebkāda līdzība ar reāla'm personām vai notikumiem ir nejaušība

Tāpēc saku, lai pārbauda. Vrb toč vnk garlaicīgs dīkdienis. Bet ja jau var atļauties uzturēt auto vrb i ne tik ļoti dīkdienis. Dzīvokli uzturēt vnk nav vēl bijusi pareizā motivācija. Būs jauna, forša sieva un bērneļi, ieviesīs arī to...