Autors Tēma: mana Viskija dilemma  (Lasīts 5463 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: mana Viskija dilemma
« Atbilde #30 : 2015. gada 21. aprīlis, 20:40:53 »
Nu Tu jau zini manu atbildi - Laphroig!!! Un BEZ KOLAS un BEZ LEDUS, bet AR LĀSI ŪDENS :) Lāse = pile līdz 50:50 (manā gadījumā vienmēr pilīte).

Citādi, ja finanses ir kā allaž, bet kārojas - Grants, Ballantines ... ja pavisam švaki, bet gribas, ka acīs cērt - scottish leader vai sir edwards...

Tuļikam man vairāk ir pret kā par ... un Jameson ir 50/50....

Par burboniem klusēju, jo zinu "n" cilvēkus, kam no šiem alerģijas ....

P.S. Nē, man gandrīz nav problēmu ... :P

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 21. aprīlis, 22:29:28 »
Veceejot Tullamore, Bushmills uc saak likties paaraak saldi.. Balanties vnk nebaudaams...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #32 : 2015. gada 22. aprīlis, 09:03:20 »
esi pelnījusi izbaudīt labu garšas buķeti, ne bremžeļļu

Jā, protams, bet - brīnišķas sagadīšanās dēļ tas Zirgu jājējs ( Horse Rider), ko pieminēju sākumā, bija ļoti labs ( un man pirms tam iedeva nodegustēt Chivas Regal! Es varu salīdzināt! :) ), tāpēc arī gribu nopirkt kādu gana labu...  ( jo Zirgu jājēju veikalos neredzu, tas bij atikai Stoķī uz Trakajām dienām laikam) 

Šobrīd , kā jau teicu, Rimi ir vairākas 0.7 pudeles vienā cenā- 9.99 - Scotish Leader ( baaciena ieliktais mīnuss), Balantains ( te daži +, daži -)... Bet paldies par viedokļiem!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #33 : 2015. gada 22. aprīlis, 09:29:12 »
Agrāk, kad lietoju vairāk, biju iecienījis asos skočus ar t.s. kūdras piegaršu. Tagad, kad reti sanāk ko iedzert, kaut kā vairs šīs skarbās garšas negribas un skoču vairs nepērku. Ir tomēr daudz plusu dzīvei skaidrā bez alkohola fona (tas saglabājas dienas četras piecas). Bet arī dzīve skaidrā šad tad apnīk, tad jāķeras pie kā iedzerama..

daddy

• Viesi
« Atbilde #34 : 2015. gada 22. aprīlis, 09:36:45 »
Nu, ja dzert viskiju, tad labu (ne pa 15 eur)...

iedomas, kuras ir patiesas līdz pirmās glāzes dibenam :)) dūšīgākām dāmām, iespējams, līdz otrās, tālāk jau vienalga :)  ir milzums daudz eksperimentu, kur uz cilvēku nostrādā pudeles etiķete, ka viņš sāk sajust to kā tur patiesībā nemaz nav, runāt (kult sviestu) reklāmas vārdiem utt :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 22. aprīlis, 09:56:54 »
labs/nelabs, protams, ir subjektiivs spriedums organoleptiskos jautaajumos... aber Tulamora vai Bushmila (piem) saldums juutas arii piektajaa

daddy

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:02:35 »
ja iedzer no viena un no cita pārmaiņus, tad jūtama starpība, bet ja turpina to pašu, tad ar trešo glāzi nekādu lieko saldumu nejūt. pārbaudīts :)

Nē, es to "labs/nelabs" nosaku, vai pēc pieklājīga daudzuma izdzeršanas ir sekas vai nav. Ja slikta pašsajūta, tad tādu dzērienu nevajag lietot.
Dārgos starp citu arī vilto, tas ir gan finansiāli izdevīgāk, gan mazāka iespēja iekrist, jo tos reti dzer pudelēm. 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #37 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:05:16 »
Vb citas iipashiibas es ar nejustu, bet lieks saldums viskijaa vai viinaa mani attur no naakamaas glaazes... vnk nedzeras...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #38 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:08:42 »
No viskijiem man īsti neiet pie sirds Jack Daniels. Lai sāktu garšot, iepriekš ir krietni jāsadzeras kkas no īru darinājumiem.
Kanādas..nu tā...ja nav cita nav, tad der :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #39 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:09:48 »
atbraucām...  ūdens vai tēja var nedzerties... alkohola lietošana ir sociāls nevis gastronomisks pasākums :)

- šnabi gribi?
- negribu!
- dzersi?
- dzeršu!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #40 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:12:46 »
Es nevaru sociaali dzert to, kas man negarsho... vsm pirmie paaris drinki ta ir baudai ;)

daddy

• Viesi
« Atbilde #41 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:14:44 »
arī taisnība... ir nācies pāris reizes socializēties ar tekilu un absintu...
vo, tā gan ir lapsu inde, nabaga cilvēki, kam tāda jādzer ikdienā...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #42 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:15:08 »
alkohola lietošana ir sociāls nevis gastronomisks pasākums :)
Kādas nu kuram tās lietošanas tradīcijas. Uz mani, piem., neattiecas vārds "sociāls". Jā, viskija baudīšana ir "gastronomisks pasākums"

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #43 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:18:48 »
Tekilu glaabj tas rituaals... notushee to chausmiigo negarshu...

daddy

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:27:06 »
Kādas nu kuram tās lietošanas tradīcijas. Uz mani, piem., neattiecas vārds "sociāls". Jā, viskija baudīšana ir "gastronomisks pasākums"

Tev nav draugu? :) Jā, tad var atļauties nopirkt mazu dārgu pudelīti un pa 1 glāzītei veselu mēnesi viņu izčāpstināt... :D