heheh...laba tēma..vienīgi

jūs te, daži tik gudri izsakāties, ka es pat nemēģinu tajā iebraukt

vispār šite panesās kādi 3ji iztirzājāmie apakšpunkti, nezinu kuram pieslēgties.
par negudrajiem un notrulinātajiem cilvēkiem un analfabētisma uzplaukšanu piekrītu...4u gadu laikā ir nācies sastapt nu tāāādu neaptēstību ,ka grūti aprakstīt. un viņa tiek kultivēta ar plašu vēzienu. Meitai hobijs mācīties ..vinja macās viskko. Varētu anekdošu grāmatu rakstīt, kā tā apmācība notiek.
redz, mums ir ar ko salīdzināt...vinjiem nav
par gadžetiem... jaunatnei laikam ir grūti... jo reklāma,mediji utt spiež virsū viedokli cik svarīgi būt cool, sexīgam un tehnoloģizētam. un, iet pret visiem??? tur jābūt kiškai.
par sevi un savu ģimeni varu teikt, ka mēs laikam neesam tehnoloģiju izstrādatāju sapnis

tikai aiz iemesla,ka šovasar daudz dauzamies apkārt nolēmām nopirkt uz ģimeni vienu viedtalruni(tā vinjus sauc??) nuu tjipa ,janukas ar tomtomu utt
HA! TTA pasmējās par mums un kurjers atveda 2us viedtalruņus(tas, lai vieglāk mūs ievilkt tīklos, ja jau 1u pirkstu padevuši)
Pagaidām, savā dzīvē redzu minimālas izmainjas- tapa pirmie 2i selfiji kopā ar bērnu,kamēr gadžetu iemēģinājām, sastellējām visas itkā vajadzigakās opcijas ....UN ...es atkal par vinju atceros 2x dienā

kad zvana modinatājs un kad meita brēc ,ka nereaģjam uz vatsapa zinjām (kas tas tāds, uzzināju pirms nedēļas)
ja dzīvotu LV man tas viss noteikti būtu ļõti svarīgi un vitāli nepieciešami.... šeit es varu par to neinteresēties.
p.s lielajam puikam kurš itkā ietilpst galvenajā patērētjgrupā nav pat parasta/visprastakā telefona... nafig...vinjam nevajagot

bljin...mums pat mājas telefona naf(atteicāmies)
Mango- a bet vot socialajos tiklos gan esam... un tam man ir skaidrojums. Tur nav jābūt piespiedu kartā..gribu eju un runāju. negribu neeju un nerunaju. Esmu par visu lietas kursā, taja brīdī,kad man ir oma būt lietaskursā.
atkriit drudžaina klausules grābšana kad ēd pusdienas, brauc ar auto utt.