Autors Tēma: Kopā dzīvošana  (Lasīts 4444 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Kopā dzīvošana
« Atbilde #15 : 2014. gada 04. oktobris, 14:40:14 »
+1: Māmuķi, nejaucieties  :D

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #16 : 2014. gada 04. oktobris, 17:22:40 »
Ak, Dievs, tiešām, nu panesās. Neesmu ne to sveci turējusi, ne arī grasos to darīt.  Kā arī nekur nejaucos, vai tad neizsakos pietiekami skaidri?
Šeit pajautāju viedokļus, jo man šķiet, ka sadzīve,  kopā dzīvojot, var nebūt nekāds rožu dārzs tādā vēl ne gluži nobriedušā vecumā.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #17 : 2014. gada 04. oktobris, 19:40:29 »
Cik saprotu, sekss jau ir bijis - tad uztraukties jau par vēlu:) Tad no kopādzīvošanas var būt tikai praktiski labumi- iemācīsies menedžēt sadzīvi, ap ko daudzas jaunas ģimenes aplaužas. Gan jau bija tie randiņi iesākumā, ne tak pirmo dienu pazīstami?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #18 : 2014. gada 04. oktobris, 19:40:59 »
Ak, Dievs, tiešām, nu panesās. Neesmu ne to sveci turējusi, ne arī grasos to darīt.  Kā arī nekur nejaucos, vai tad neizsakos pietiekami skaidri?
Šeit pajautāju viedokļus, jo man šķiet, ka sadzīve,  kopā dzīvojot, var nebūt nekāds rožu dārzs tādā vēl ne gluži nobriedušā vecumā.
Nomade - a no cik gadiem tad tavupraat ir nobriedis vecums, lai saaktu kopaa dziivot? 50 ar astiiti?
Man jau skjiet, ka paari  par 20 ir pietiekti nopietns vecums, lai kopdziives priekus izmeegjinaatu. Galu galaa - ir jaunieshi, kas taj vecumaa jau pirmo milionu nopelniijushi.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2014. gada 04. oktobris, 22:40:45 »
 Cilvēku par nobriedušu uzskatu, kad sāk saņemt pats savu algu un var savas vajadzības nodrošināt bez vecāku ikmēneša pabalsta.

Atslēdzies Es456

« Atbilde #20 : 2014. gada 05. oktobris, 15:53:59 »
Ja man jautātu, ko domāju šajā situācijā - mierinātu un teiktu, gan viss būs labi, ir jau pieauguši, ir jau prātīgi. Ja tas skartu personīgi mani, priecīga nebūtu. Varu teikt, ka priecīga nebiju- ir jau piedzīvots. Jaunieši bija ļoti jauks, patīkams pāris. Hormoni ņēma pārsvaru, izdomāja kopā dzīvot. Vairs nav pāris. Žēl. Kur tie gadi pagājuši, neviens vairs neuzzinās, kā būtu, ja būtu... ja nesasteigtu, ja nebūtu jārisina ikdienas sīkumi, ja romantika un noslēpums būtu nedaudz ilgāk.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2014. gada 05. oktobris, 16:37:18 »
Ja man jautātu, ko domāju šajā situācijā - mierinātu un teiktu, gan viss būs labi, ir jau pieauguši, ir jau prātīgi. Ja tas skartu personīgi mani, priecīga nebūtu. Varu teikt, ka priecīga nebiju- ir jau piedzīvots. Jaunieši bija ļoti jauks, patīkams pāris. Hormoni ņēma pārsvaru, izdomāja kopā dzīvot. Vairs nav pāris. Žēl. Kur tie gadi pagājuši, neviens vairs neuzzinās, kā būtu, ja būtu... ja nesasteigtu, ja nebūtu jārisina ikdienas sīkumi, ja romantika un noslēpums būtu nedaudz ilgāk.
Nu, vot, vot, šī ir arī mana pārliecība, a vīrs saka, lai tik metas kopā, izdevumi mazāki būšot (vīrieša loģika). Pagaidām uz šo gadu jautājums atrisināts, jo katrs dzīvo savā pilsētas galā. Bet nu vēl priekšā vismaz 3 mācību gadi.
Nja....

Atslēdzies danu

« Atbilde #22 : 2014. gada 06. oktobris, 09:36:51 »
Juniors trešo gadu studē ārzemēs, otro gadu ir draudzene. Dzīvo vienās kojās,katram gan ir sava istabiņa, bet regulāri "ciemojas" viens pie otra :) arī ēšana un izklaides , pārsvarā- kopējas. Kad jautājām, aiz kam tad tā- ja reiz ir pāris, tad lai dzīvo kopā, dēls atbildēja,ka gana esot atskatījies draudziņos,kas mīlas skurbulī sametas kopā, un pēc gada tā viens otram ir apnikuši,ka izšķiras.  Katram tomēr esot vajadzīga sava personīgā teritorija, vismaz - sesijas laikā noteikti!
Un vispār- tas esot kā karā, divatā vieglāk!
Valsts kurā studē ir tāla- Ķīna, tā ka mājās tiek tikai vasarā:)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2014. gada 06. oktobris, 09:42:56 »
No otras puses, lieliska iespēja izbaudīt pieaaigušo dzīvi. Saprast, kā tas ir dzīvot kopā ar kādu, saimniekot, budžetēt. Nu un, ja pēc gada ir līdz kaklam viens otram, arī labi. Citādāk randiņojot viss tik rožaini un skaisti, ka iestājoties reālajai dzīvei, saproti, ka ikdienā to cilvēku nevari izturēt un tāpat izšķiries. Labāk jau to detektēt ātrāk, nekā mēnesi pēc kāzām :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #24 : 2014. gada 06. oktobris, 15:40:43 »
No otras puses, lieliska iespēja izbaudīt pieaaigušo dzīvi. Saprast, kā tas ir dzīvot kopā ar kādu, saimniekot, budžetēt. Nu un, ja pēc gada ir līdz kaklam viens otram, arī labi. Citādāk randiņojot viss tik rožaini un skaisti, ka iestājoties reālajai dzīvei, saproti, ka ikdienā to cilvēku nevari izturēt un tāpat izšķiries. Labāk jau to detektēt ātrāk, nekā mēnesi pēc kāzām :)
Es laikam tagad runaashu kaa taada veca, ruudiita cinikje.
Lielos vilcienos piekriitu pff teiktajam.
Konfekshu - bukjeshu periods protams ir jauka lieta, bet diiikti atskjiras no reaalaas dziives. Un nekur nav teikts, ka pirmo periodu velkot garumaa otrs izdosies makten veiksmiigs. Shajos laikos vispaar dziive ir dinamiska un aatra. Ko lai dara... Varbuut labaak, lai jaunieshi zem viena jumta dziivojot aatraak saprot - ir vai nav - vai vienam otra mazie netikumi ir pienjemami vai nav. Kaa jau pff teica - labaak nesapasiibu konstateet laiciigi, nekaa tad, kad jau rinkjis pirkstaa un bebuks gultinjaa kaajeles cilaa.
Nedaudz paplashinaashu teemu un dazhas vispaariigas skices no manas dziives.
Man ir puiks. 19 gadi, 1. kursa students, iireejam vienistabas dziivokliiti Liepaajaa. Ar deelu mees paarrunaajam daudzas un dazhaadas lietas (neiedziljinoties gluzhi intiimos siikumos). Vinjam ir uzstaadiijums (pasha pienjemts, ne manis iestaastiits), ka gjimeni un beernus negrib vismaz liidz 30 gadiem.
Tad nu mani kautriigie padomi deelam, un jaasaka, ka vinja domas shajos jautaajumos bija praktiski taadas pat.
- peec paaris randinjiem nesoli nevienai meitenei muuzhiigu miilestiibu un laimiigu gjimenes dziivi.
- ja esi kopaa ar vienu meiteni, nelaid pa kreisi. Shaada kraapshana pazemo ne tikai tavas meitenes, bet tevi pashu padara par miikstmiesi (scuza, bet taads nu ir mans uzskats). Ja saproti, ka juutas un simpaatijas zudushas, pasaki godiigi un paartrauc attieciibas.
- nekad un nekaados apstaakljos neaizmirsti par kontracepciju, ja vien meitene nav vai tuvaakajaa laikaa negatavojas kljuut tava sieva. Taa ir arii tava atbildiiba.
Nu taa kaut kaa. Ciniski - jaa, toties reaali...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #25 : 2014. gada 06. oktobris, 18:33:56 »
Šito es arī puikam esmu teikusi - ja neesi gatavs bērniem - izsargājies! Neklausies, ko meitenes saka - drošās dienas, dzeru tabletes, nepalieku stāvoklī...viņa var neteikt taisnību un viņa var pati nezināt taisnību. Kāda starpība.
Un, ņemot vērā Bekera pieredzi, laikam vēl jāpiebilst - izlietotos prezervatīvus ņem līdzi:D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2014. gada 07. oktobris, 11:28:19 »
Es vēl piebilst, lai nepaļaujas uz dāmas piedāvātajiem prezervatīviem - nezinu, vai vairs atradīšu to linku, kur dāmas dalās pieredzē, kā "nejauši" iekrist, ja sieviete vēlas bērnu, bet vīrietis nepakam.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2014. gada 07. oktobris, 16:27:57 »
flyingcat - 100% taisnība.
Sieviešu potenciālā maitisma pakāpe nav jaunpuikas prātam aptverama.
Es visu atceros, Ričard...