No otras puses, lieliska iespēja izbaudīt pieaaigušo dzīvi. Saprast, kā tas ir dzīvot kopā ar kādu, saimniekot, budžetēt. Nu un, ja pēc gada ir līdz kaklam viens otram, arī labi. Citādāk randiņojot viss tik rožaini un skaisti, ka iestājoties reālajai dzīvei, saproti, ka ikdienā to cilvēku nevari izturēt un tāpat izšķiries. Labāk jau to detektēt ātrāk, nekā mēnesi pēc kāzām 
Es laikam tagad runaashu kaa taada veca, ruudiita cinikje.
Lielos vilcienos piekriitu pff teiktajam.
Konfekshu - bukjeshu periods protams ir jauka lieta, bet diiikti atskjiras no reaalaas dziives. Un nekur nav teikts, ka pirmo periodu velkot garumaa otrs izdosies makten veiksmiigs. Shajos laikos vispaar dziive ir dinamiska un aatra. Ko lai dara... Varbuut labaak, lai jaunieshi zem viena jumta dziivojot aatraak saprot - ir vai nav - vai vienam otra mazie netikumi ir pienjemami vai nav. Kaa jau pff teica - labaak nesapasiibu konstateet laiciigi, nekaa tad, kad jau rinkjis pirkstaa un bebuks gultinjaa kaajeles cilaa.
Nedaudz paplashinaashu teemu un dazhas vispaariigas skices no manas dziives.
Man ir puiks. 19 gadi, 1. kursa students, iireejam vienistabas dziivokliiti Liepaajaa. Ar deelu mees paarrunaajam daudzas un dazhaadas lietas (neiedziljinoties gluzhi intiimos siikumos). Vinjam ir uzstaadiijums (pasha pienjemts, ne manis iestaastiits), ka gjimeni un beernus negrib vismaz liidz 30 gadiem.
Tad nu mani kautriigie padomi deelam, un jaasaka, ka vinja domas shajos jautaajumos bija praktiski taadas pat.
- peec paaris randinjiem nesoli nevienai meitenei muuzhiigu miilestiibu un laimiigu gjimenes dziivi.
- ja esi kopaa ar vienu meiteni, nelaid pa kreisi. Shaada kraapshana pazemo ne tikai tavas meitenes, bet tevi pashu padara par miikstmiesi (scuza, bet taads nu ir mans uzskats). Ja saproti, ka juutas un simpaatijas zudushas, pasaki godiigi un paartrauc attieciibas.
- nekad un nekaados apstaakljos neaizmirsti par kontracepciju, ja vien meitene nav vai tuvaakajaa laikaa negatavojas kljuut tava sieva. Taa ir arii tava atbildiiba.
Nu taa kaut kaa. Ciniski - jaa, toties reaali...