1) pievilcība ir subjektīva. es vispār pārsvarā vados pēc sava deguna. ja manam degunam pēc smaržas tas cilvēks der, tad der. tas pieļauj attiecīgi arī izskatā dažādas variācijas, jo ir gadījies, ka puisis smuks kā bilde, bet smarža (kermeņa, ne smaržas sapūstas) neķer. viss, ar to arī man vairs seksuālas intereses par šo cilvēku nav. piekrītu te teiktajam par nevīžību un netīrību. paldies dievam, mana deguna metode tādus atsijā uzreiz.
2) resniem cilvēkiem ir tiesības būt resniem. tikai viņi nevar čīkstēt, ka viņiem jāizpilda tie paši normatīvi, kas visiem citiem. te pieminētie cilvēki, kas ir aktīvi, bet tomēr ar kādu lieku kg noteikti varēs izdarīt to pašu, ko "normālais cilvēks", jo ir trenēti un izturīgi, pat ja nav 90-60-90. un tie nekad netiks diskriminēti utt. tad jau vairāk besī tie, kas no dabas caurbiras (attiecīgi iekļaujas sabiedrības normās), bet ir nu tik kusli, nu tik tizli... ka ne savu 45kg smago organismu panest, ne pa trepītēm ar to visu uzkāpt.
3) jau sen daru tikai to, ko gribu pati. sabiedrība šajā jautājumā var iet pupās.