Autors Tēma: fat is the new black?  (Lasīts 6277 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: fat is the new black?
« Atbilde #30 : 2015. gada 12. jūlijs, 18:29:33 »
TUR nedrīkst būt ne matiņa?
Šis ir labais  :rofl: :go_go:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2015. gada 12. jūlijs, 19:39:39 »
No veselibas viedokļa liekais svars neapstrīdami slikti
No apmierinātibas ar dzīvi...?
Atcerējos savu studiju biedreni .Omule,apale un liela smējēja. Pirms beigšanas notievēja un  ...apdzisa .Slaida vēl aizvien, bet ...

es piederu pie tiem, kam vizuāli patīk omulīgi apalīši. man tieām patīk, it īpaši tie, kas burtiski zistaro to omulību. parasti tas tomēr ir vairāk komplekcijas "variants" un patiešàm - ja cilvēkam pašam tas šķiet forši, dieva dēļ... bet. bet. bet. 1) diez vai tie ir tie cīnītāji pret resno cilvēku "diskrimināciju", 2)  viņiem parasti viss ir samērīgs un pa savam skaists, bez milzu alusvēdriem... atcerēsimies kaut smuko dakterīti Keriju Grejas anatomijā... prātā nenāktu viņu par resnu saukt

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #32 : 2015. gada 12. jūlijs, 22:18:42 »
Protams, ka smaržas, kosmētika, skaists apģērbs utt ir priekš citiem vairāk kā priekš sevis.
Brīvdienās mājas vai vasarnīcā taču nekrāsojos, nepucējos, atļaujos atslābt un atpūsties mazliet prastākā paskatā nekā ejot uz darbu. Atzīšos, ka ziemā pat mēdzu ielaist paduses.
 Bikini gan kopju devis dēļ, jo šausmīgi kaitina, kad tur aizaudzis un to nu gan savas sajūtas dēļ, jo to neredz neviens.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #33 : 2015. gada 12. jūlijs, 22:21:14 »
Emīlij, diemžēl pie resnuma daudzos gadījumos ir vainīgi tīri psiholoģiskas dabas iemesli. Un pateikt: beidz rīt, ej sportot (kas, protams, ir ļoti labi) ir tikpat efektīvi, kā pateikt depresijas slimniekam: beidz ākstīties, pasmaidi, dzīve ir skaista! (kas, protams, arī ir patiesība). Pasaki alkoholiķim, ka dzert ir slikti, baigi čakarē aknas! Nekas labs nesanāks.
Visvieglāk pie tievēšanas ir pārvarēt fizisko izsalkumu, starp citu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #34 : 2015. gada 12. jūlijs, 22:36:17 »
Jā, man arī vaksācija ir vairāk sevis dēļ. Biju šausmīgi laimīga, kad šis pakalpojums parādījās. Nu, un ja vēl  vīrietim patīk palaizīt...

Bet Amerikā atkal ir modē aizaugušas paduses :) [size=78%]http://www.boredpanda.com/women-armpit-hair-trend/[/size]

Atslēdzies Betons

« Atbilde #35 : 2015. gada 13. jūlijs, 09:10:53 »
1. Man principā ir pajāt uz sabiedrību, ja man kaut kas patīk, t.sk. raisa seksuālu interesi. Bet tajā pat laikā man patīk klasisks skaistums un tur es neko nevaru padarīt.
2. Resnajiem ir tiesības būt resniem. Kamēr viņi var pilnvērtīgi piedalīties dzīvē un būt sociāli līdzsvarā ar neresnajiem. Bet, ja resnais sava resnuma dēļ strādā mazāk kā neresnais un saņem tādu pat algu - tas nav taisnīgi. Šajā gadījumā es uzskatu, ka katram jāsaņem atbilstoši padarītajam. Un tā var būt laba motivācija kaut ko darīt savā labā.
3. Laikam jau sabiedrības spiediens man nav bijis noteicošais. Lai gan man patīk, ja sabiedrības indivīdi (-es) izrāda simpātijas, bet saistībā ar resnumu - es sevi cenšos turēt formā galvenokārt, lai pats justos labi. Būt resnam ir briesmīgi (esmu bijis krietni virssvarā).

Viņi var cīnīties par savām tiesībām, lai jau, bet diez vai kādreiz panāks iecietīgu attieksmi, ja ar savu resnumu traucēs citiem (nevar tikt līdzi grupai, nevar noiet lielāku attālumu kolektīvā pasākumā, nevar pastrādāt, nāk miegs u.c. problēmas). Resno izskats kā tāds mani pilnīgi nesatrauc. Bet es uzreiz saredzu tālākās problēmas, ja man kas kopīgs ar šiem cilvēkiem darāms.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #36 : 2015. gada 13. jūlijs, 09:49:18 »
Man ir pilnīgi un galīgi vienalga,kādi izskatās,kā ģērbjas apkārtējie cilvēki.Man galīgi nav pretenziju pret resnajiem,kamēr viņi nelien manā gultā.Blakus vai virsū tādu sev es negribu.Un arī pret visiem citādiem nav pretenziju,ja vien viņi nelien iekšā manā aurā,t.i.tuvāk par  1 m attālumā.
Nav problēmu vajadzības gadījumā  komunicēt ar pilnīgi jebkuru cilvēku,ja vien viņš nelien manā personīgās dzīves telpā.
Tad vēl-par tā saucamo''sabiedrības viedokli''.Kur tādu var ņemt,kur dzirdēt?Man neviens nekad un nekur nav teicis,ka būt kārnai nav smuki,ka sirmi mati ir neglīti,nav vispār  gadījies dzirdēt viedokli par manu izskatu.Vai jums kādai ir kaut kas tāds teikts tieši acīs?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #37 : 2015. gada 13. jūlijs, 12:16:14 »

Nav problēmu vajadzības gadījumā  komunicēt ar pilnīgi jebkuru cilvēku,ja vien viņš nelien manā personīgās dzīves telpā.
Tad vēl-par tā saucamo''sabiedrības viedokli''.Kur tādu var ņemt,kur dzirdēt?Man neviens nekad un nekur nav teicis,ka būt kārnai nav smuki,ka sirmi mati ir neglīti,nav vispār  gadījies dzirdēt viedokli par manu izskatu.Vai jums kādai ir kaut kas tāds teikts tieši acīs?
Varbūt šīs lietas ir saistītas? Cilvēki [paldies Dievam!] vairumā gadījumu cenšas būt taktiski un nelien ar savu viedokli tur, kur tas nav vēlams. Tāpēc mēs varam mierīgi dzīvot maldos, ka neviens nepamana, kā mēs izskatāmies un izturamies :)

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #38 : 2015. gada 13. jūlijs, 12:40:07 »
Cilvēki [paldies Dievam!] vairumā gadījumu cenšas būt taktiski un nelien ar savu viedokli tur, kur tas nav vēlams. Tāpēc mēs varam mierīgi dzīvot maldos, ka neviens nepamana, kā mēs izskatāmies un izturamies :)

Kāda gan jēga būtu no līdzcilvēku viedokļiem?Tie tak katrs ir savādāks un dziļi subjektīvs.Vai katram klausīt un līdzi locīties?Vai tas mainīs to,kā izskatāmies u n izturamies?Nē.Savu kopējo''imidžu'' var īslaicīgi turēt kādos rāmjos,bet ne mūžīgi.
Man liekas ,ka apkārtējo viedoklis nav pamats,lai katram iztaptu un mocītu sevi ''pārlaužot''.
Protams,tīrība un higiēna ir lieta ārpus visām kritikām un pieņēmumiem.Cūcība nav pieļaujama.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 13. jūlijs, 12:41:36 no Piafa »

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2015. gada 13. jūlijs, 12:42:55 »
Katram kokam divi gali. No vienas puses, it kā nevar pazaudēt sevi, pakļauties "sabiedriskā viedokļa" spiedienam. No otras - nedzīvojam taču uz vientuļas salas, un tas "sabiedriskais viedoklis" tomēr liek savākties, vairāk par sevi rūpēties, ārēji sakopties, kaut vai ievērot šādu tādu dreskodu, un tas, ko apkārtējie saka vai "iemāj" par mūsu izskatu vai partnera izvēli ir vismaz pamats pārdomām.
Par resnīšiem runājot - laikam jau neviens nešaubās, ka resnam būt ir neveselīgi, pašam priekš sevis apgrūtinoši un (kā Betons teica) kaut kādā mērā arī citiem traucējoši, un, ja tas "sabiedriskais viedoklis" kalpo kā papildus motivācija cīņā ar lieko svaru, tad tas ir tikai pozitīvi.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #40 : 2015. gada 13. jūlijs, 20:49:54 »
Satriecāt mani līdz sirds dibinam ar savu sabiedrības viedokli. Gribēju kanēļmaizītes izcept brokastīm, bet tagad pārdomāju. Nopirkšu negaršīgo melno šokolādi un darbā smalki ar skābu seju noskrubināšu gabaliņu. Galu galā, arī man ir stils!
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2015. gada 13. jūlijs, 20:55:21 »
Gribēju kanēļmaizītes izcept brokastīm, bet tagad pārdomāju. Nopirkšu negaršīgo melno šokolādi un darbā smalki ar skābu seju noskrubināšu gabaliņu. Galu galā, arī man ir stils!

Labs sākums dāmu romānam :)

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #42 : 2015. gada 13. jūlijs, 21:10:01 »

Labs sākums dāmu romānam :)
Tik tad man ar rakstniecībā nopelnīto naudu būs jābēg uz ārzemēm, jo prototipi meklēs mani nokaut!
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

« Atbilde #43 : 2015. gada 14. jūlijs, 16:30:58 »
1) pievilcība ir subjektīva. es vispār pārsvarā vados pēc sava deguna. ja manam degunam pēc smaržas tas cilvēks der, tad der. tas pieļauj attiecīgi arī izskatā dažādas variācijas, jo ir gadījies, ka puisis smuks kā bilde, bet smarža (kermeņa, ne smaržas sapūstas) neķer. viss, ar to arī man vairs seksuālas intereses par šo cilvēku nav. piekrītu te teiktajam par nevīžību un netīrību. paldies dievam, mana deguna metode tādus atsijā uzreiz.
2) resniem cilvēkiem ir tiesības būt resniem. tikai viņi nevar čīkstēt, ka viņiem jāizpilda tie paši normatīvi, kas visiem citiem. te pieminētie cilvēki, kas ir aktīvi, bet tomēr ar kādu lieku kg noteikti varēs izdarīt to pašu, ko "normālais cilvēks", jo ir trenēti un izturīgi, pat ja nav 90-60-90. un tie nekad netiks diskriminēti utt. tad jau vairāk besī tie, kas no dabas caurbiras (attiecīgi iekļaujas sabiedrības normās), bet ir nu tik kusli, nu tik tizli... ka ne savu 45kg smago organismu panest, ne pa trepītēm ar to visu uzkāpt.
3) jau sen daru tikai to, ko gribu pati. sabiedrība šajā jautājumā var iet pupās.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #44 : 2015. gada 14. jūlijs, 17:23:42 »
Citāts
Kā jūs domājat: 1. Vai sabiedrības spiediens ietekmē jūsu seksuālās preferences (vai jūs jūtat nožēlu atraidot [pēc vispārpieņemtā viedokļa] pievilcīgu partneri? Vai jums būtu neērti satikties ar ārēji nepievilcīgu personu? 2. Vai resnīšu tiesības būt resniem ir tikpat svētas kā geju tiesības būt gejiem? Vai gadījumā resnīšus nediskriminē vairāk? 3.Vai jums tā ir bijis, ka jūs censtos panākt izmaiņas savā izskatā, kuras jūsuprāt absolūti nav nepieciešamas, bet sabiedrība uzskata savādāk?

Baiiigais slinkums rakstīt un kaut kā grūti veidojas esence...

Tā pliki uz to atbildot, sanāk 3x "jā".
1) Gribētos jau tā daiļi atbildēt, ka iekšķīgais skaistums svarīgāks, bet, atceroties, kā vidusskolā atšuvu vienu pielūdzēju, kurš vienkārši neatbilda vispārpieņemtajiem tā laika priekšstatiem par daiļo princi, lai gan kopumā laikam bija lādzīgs puisis, nevaru apgalvot, ka kaut vai zemapziņā apkārtējo viedoklis pilnīgi un galīgi nekādā gadījumā neiespaidos manu izvēli arī šodien, par spīti tam, ka esmu krietni vecāka un patstāvīgāka.
2) Manuprāt, gejiem būt par gejiem tiesību vairāk, jo atkal, manuprāt, viņu izvēle nav atkarīga no viņiem pašiem. Nesaku, ka visi apaļīgie cilvēki var sevi mainīt un tas atkarīgs tikai no viņiem, tomēr tā daļa, kas kaut ko mainīt var paši ir krietni lielāka nekā homoseksuālu cilvēku vidū. Bet neesmu arī manījusi, ka resnīši tiek tā diskriminēti.
3) Droši vien par savu spalvainību iespringtu daudz mazāk, ja cieņā nebūtu perfekti gludas ādas kults. Ironiskākais, ka pat atspalvojoties pie tādas neesmu tikusi... :P
Manuprāt, ir ļoti daudz lietu, mode uz kurām tiek pilināta ar interneta, TV utt. palīdzību. Nekad nevaru būt droša, ka arī mani uz kaut ko vēl nesapilina.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck