Autors Tēma: fat is the new black?  (Lasīts 6253 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: fat is the new black?
« Atbilde #45 : 2015. gada 23. jūlijs, 16:51:35 »
Krievu komentārs par tēmu: http://snob.ru/profile/27263/blog/95606

Redz, tomēr reizēm mēs pat neapzināti atļaujamies nosodīt cilvēkus par to, kas viņiem mugurā vai kā viņi izskatās. Agrāk tas ļoti lielā mērā attiecās arī uz vecumu- 40 gadi bija robeža, kad laiks pāriet uz adītām jakām un lakatiņiem :) Es, kad skatos uz savas vecmāmiņas bildēm , kur viņa ir manā pašreizējā vecumā...tam pat ir grūti noticēt. Katrs, kam mājās ir fotoalbums, var izveikt šo eksperimentu patstāvīgi.
 Nē, man laikam tomēr patīk jaunais trends :)

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #46 : 2015. gada 26. jūlijs, 10:47:28 »
Savus no 25 gadu vecuma sirmos matus krāsoju, jo pašai tā gribas. Krāsojos reti, kad pašai luste.(arī lūpas). Cīnos ar savu riepiņu, jo tā traucē MAN. Ko domā citi? nu, negribi, neskaties, man po***

Atslēdzies reno

« Atbilde #47 : 2015. gada 26. jūlijs, 11:30:51 »
mana vecmāmiņa bija safrizēta un smalkā kleitā līdz pat saviem 76
Es dažreiz brīnos, no kurienes tagad sievietes pēc 50 izrauj tās adītās jakas un lakatus ar nierītēm -pēdējo reizi tādus tirgoja, kad viņām bija 30

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #48 : 2015. gada 26. jūlijs, 11:39:16 »
Nu,nu, sievietes pēc 50 nu gan vēl ir stilīgas bez gala, vai tik nesajauci gadu desmitus. Tā varētu teikt par 70gadīgām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #49 : 2015. gada 26. jūlijs, 12:25:22 »
nu labi šodien 70.Bet 1990., kad beidzās lakatiņi,  bija  45

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #50 : 2015. gada 26. jūlijs, 13:40:11 »
Tagad jau tas varētu būt stilīgi. Jāpameklē mammas skapī, tur varētu būt visādi lakati, jo tie jau nenonēsājas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2015. gada 26. jūlijs, 14:27:28 »
Man domaāt ir dažādi.Mazpilsētas tirdziņš. Vasarās pie tantuka pērkamies. Vārds pa vārdam,
izrādās drīz būs 50. Studiju gados bieži nakšņoju pie draudzenes. kuras  80pāri ome no rīta vazājās pa virtuvi ar medus masku uz feisa un nāca uz mājām viņai frizieris, manikire.Vēl viņa ar druškām spēlēja kārtis.

Reno, lakatiņi varbūt “vintāāāž stails “? :) ;)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #52 : 2015. gada 26. jūlijs, 16:22:18 »
Domāju, ka esmu visvecākā šeit. No vienas puses nodarbošanās, dzīvesveids, stils - mīnus 20 gadi vismaz. No otras puses - gadi nu ir tik, cik viņi ir.
Kad bija ap 20, ar šausmām vēroju vecāko paaudzi. Pelēkais apģērbs, ar hennu piekrāsotais sirmums, pārgudrās pamācības...
Vismaz šajā zinā esmu laimīga. Darbā novērtē un pensijā nesūta. Bērni un mazbērni ņem par pilnu. Varu valkāt, ko vēlos.