Autors Tēma: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem  (Lasīts 11134 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem
« Atbilde #30 : 2015. gada 15. augusts, 12:03:52 »
Piemērs degradētajām teritorijām ir Rīgas guļamrajoni. Protams vieglākā pakāpē, jo vismaz reliģija krieviem un latviešiem ir līdzīga.

Liekas valdības cilvēki dzīvo citā realitātē. Savā klusajā privātmāju rajonā, vai apsargātajā centra dzīvoklī un nevar pat iedomāties kā ir , kad naktī no miega uzrauj aurojošu jauniešu banda ar "ubju,suka" vai ko tamlīdzīgu. Varbūt pat tic pasūtītajiem sociologu rakstiem/meliem par "bēgļu"" integrāciju"? Jo tas jau nebūs viņu rajonā, bet kaut kur citur, ja viņi to neredz, tātad problēmu nav...

Gribu teikt , ka šis ir gadījums, kad burka NAV TIKAI burka.

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2015. gada 15. augusts, 12:44:23 »
Hmm, man ir priekšlikums: 100 deputāti (katram ir arī palīgs), pārdesmit ministri un valsts sekretāri...
Tad lai viņi tos 250 katrs pa 1 uzņem savā ģimenē. Un tad paskatīsimies, vai gribēs vēl :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #32 : 2015. gada 15. augusts, 19:00:14 »
nu tad iesniedz to priekšlikumu... es arii nobalsošu par  :yes:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #33 : 2015. gada 15. augusts, 19:37:14 »
Neliels precizējums: Breiviks apšāva pa lielākajai daļai baltos norvēģus, turklāt pusaudžus. Diez vai tas ir risinājums.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4262019/Breiviks-77-victims-remembered-in-trial.html

Ko darīt ar burkām...Varbūt neko īpašu nedarīt, sākt integrāciju no cita gala. No valodas un kultūras apgūšanas kaut vai. Ne jau burkas vai reliģija kā tāda padara cilvēku par apkārtējiem bīstamu idiotu. Ja mums ir bail no burkām- kā lai viņiem nebūtu bail no mums? Tikai mēs tipa pretendējam skaitīties civilizēti... Mūsu pieņēmums, ka burkas valkātājs noteikti būs terorists nav ne ar ko labāks par pieņēmumu, ka sieviete īsos svārkos noteikti ir prostitūta.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #34 : 2015. gada 15. augusts, 20:27:44 »
Varbūt labākais risinājums ir, ka mēs paliekam savā valstī, bet burku nēsātājas un viņu ģimenes - savā? Un visi būs laimīgi.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #35 : 2015. gada 15. augusts, 20:43:53 »
Varbūt Tev ir ideja, kā pie šāda risinājuma nonākt? :)  Vēl būtu jauki, ja neviens neslimotu, visi būtu strādīgi, un neviens nebūtu nabags...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2015. gada 16. augusts, 07:52:06 »
Ko darīt ar burkām...Varbūt neko īpašu nedarīt, sākt integrāciju no cita gala. No valodas un kultūras apgūšanas kaut vai.

Valodu un kultūru nevienam ar varu neieliesi. Turklāt tur jau podiņš ir pilns - sava kultūra priekšā. Kas ir agresīvāka par mūsējo bāli pelēko dziesmiņu dziedāšanu.
Kā zināms no dzīvnieku pasaules - Āfrikas bites izspiež no dzīves areāla un iznīcina Eiropas bites - jo izšķiļas 1 dienu ātrāk, ir agresīvākas un vaislīgākas.
Makten jau precīza paralēle.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies imho

« Atbilde #37 : 2015. gada 16. augusts, 09:00:33 »
Ko darīt ar burkām...Varbūt neko īpašu nedarīt, sākt integrāciju no cita gala. No valodas un kultūras apgūšanas kaut vai.

Valodu un kultūru nevienam ar varu neieliesi. Turklāt tur jau podiņš ir pilns - sava kultūra priekšā. Kas ir agresīvāka par mūsējo bāli pelēko dziesmiņu dziedāšanu.
Kā zināms no dzīvnieku pasaules - Āfrikas bites izspiež no dzīves areāla un iznīcina Eiropas bites - jo izšķiļas 1 dienu ātrāk, ir agresīvākas un vaislīgākas.
Makten jau precīza paralēle.

paraleele - Irijaa ir 72% katolju, UK - 9%, kas jauki korelee ar muslimu proporciju... 
http://www.economist.com/blogs/graphicdetail/2015/01/daily-chart-2

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #38 : 2015. gada 16. augusts, 11:51:02 »

Valodu un kultūru nevienam ar varu neieliesi.

Musulmaņu kultūra ir ne tikai agresīvāka. Tā ir stingrāka, vairāk morālu normu. Daudzas lietas, kas pie mums ir ikdiena- piedzerties lopā, pamest/neuzturēt ģimeni, rupji izturēties pret vecākiem cilvēkiem- musulmaņiem ir nepanesams kauns, tā nedara, jo to vienkārši nevar atļauties musulmaņu sabiedrībā. Runājot par agresiju- islams ir 400 gadu jaunāks par kristietību. Kā izturējās kristieši pirms 400 gadiem? Un sabiedrības attīstības ziņā daudzas musulmaņu valstis apmēram tādā līmenī arī atrodas.

Bet jā, Trix taisnība - ja mūsu kultūra būs "bāli pelēka" un mūsu attieksme pret savu valsti tāda, kādu pēdējā laikā novērojam- negatīvisms un ļauna ņirgšana- tad mēs ilgi šeit nepaliksim. Mums te ir par grūtu- atradīsies, kam būs labi diezgan.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2015. gada 16. augusts, 12:02:17 »
Mums ir kauns slepkavot, musulmaņiem - goda lieta.
Kuram kaunam priekšroka?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2015. gada 16. augusts, 12:05:42 »
Musulmaņu kultūra ir ne tikai agresīvāka. Tā ir stingrāka, vairāk morālu normu. Daudzas lietas, kas pie mums ir ikdiena- piedzerties lopā, pamest/neuzturēt ģimeni, rupji izturēties pret vecākiem cilvēkiem- musulmaņiem ir nepanesams kauns, tā nedara, jo to vienkārši nevar atļauties musulmaņu sabiedrībā. Runājot par agresiju- islams ir 400 gadu jaunāks par kristietību.

Šis viss ir muļķības. Priecātos, ja tā būtu.
Var citēt Bībeli. Un pateikt, ka visi kristieši tā dzīvo. Uz to tiecas gan.

Atslēdzies imho

« Atbilde #41 : 2015. gada 16. augusts, 12:18:16 »

Valodu un kultūru nevienam ar varu neieliesi.

Musulmaņu kultūra ir ne tikai agresīvāka. Tā ir stingrāka, vairāk morālu normu. Daudzas lietas, kas pie mums ir ikdiena- piedzerties lopā, pamest/neuzturēt ģimeni, rupji izturēties pret vecākiem cilvēkiem- musulmaņiem ir nepanesams kauns, tā nedara, jo to vienkārši nevar atļauties musulmaņu sabiedrībā. Runājot par agresiju- islams ir 400 gadu jaunāks par kristietību. Kā izturējās kristieši pirms 400 gadiem? Un sabiedrības attīstības ziņā daudzas musulmaņu valstis apmēram tādā līmenī arī atrodas.

Bet jā, Trix taisnība - ja mūsu kultūra būs "bāli pelēka" un mūsu attieksme pret savu valsti tāda, kādu pēdējā laikā novērojam- negatīvisms un ļauna ņirgšana- tad mēs ilgi šeit nepaliksim. Mums te ir par grūtu- atradīsies, kam būs labi diezgan.

vairaak moraalu normu?????

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #42 : 2015. gada 16. augusts, 12:22:57 »
Manuprāt, par bēgļu integrēšanu labi izteicies Arno Jundze:

Kad bēgļus uzņems, viņi būs jābaro, jāsocializē, jāatbalsta. Lai to darītu, vajadzēs līdzekļus pabalstiem, valodu apmācībai, integrācijai, visbeidzot, darba vietas. ..
Es vēlos, lai valdība garantē, ka Latvijā nonāks tiešām politiski bēgļi, nevis vietējā mullas nozombēti teroristi ar pavēli gaidīt X stundu, lai grautu kristīgo Eiropu no iekšpuses. Gribu, lai līdz ar viņiem valstī neieplūst Ebolas vīruss vai HIV izplatības avots – situācijā, kad valsts netiek galā nedz ar AIDS, nedz ar hepatītiem, nedz elementāru ērču encefalītu. Es vēlos, lai man, ja ne parāda gatavus latviešu valodas apguves līdzekļus, tad vismaz publisko tās darba grupas dalībnieku uzvārdus, kas tādus izstrādā..
Es negribu šeit telšu nometnes vai geto, kurus esmu redzējis dažā labā Eiropas vecajā valstī. Ja uzņemam, tad darām to ar cieņu un izšķiramies par reālu integrāciju no pirmās dienas, nevis veidojam vēl vienu piekto kolonu vai etnisku noziedzīgu grupējumu valstī.

http://nra.lv/viedokli/arno-jundze/147961-kukulnemeji-rasisti-perkami-zurnalisti-un-eksperti.htm
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2015. gada 16. augusts, 12:41:09 »
Mjā, skumji. Ieejot Eiropā ātrāk esam tikuši līdz
 Eiropas problēmām nekā līdz Eiropas labklājībai uz ko cerējām.

Muļķīgākais, ka neiespējami paredzēt kā tas viss attīstīsies un ko vēl nesis sev līdzi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #44 : 2015. gada 16. augusts, 14:04:40 »
Varbūt Tev ir ideja, kā pie šāda risinājuma nonākt? :)  Vēl būtu jauki, ja neviens neslimotu, visi būtu strādīgi, un neviens nebūtu nabags...

Diemžēl risinājuma man nav. Bet vīzija ir tik skaista...