Autors Tēma: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem  (Lasīts 11174 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: parunāsim par burkām un citiem paltrakiem
« Atbilde #45 : 2015. gada 16. augusts, 14:44:42 »
Flyingcat - protams, musulmaņu kultūrā ir morāles normas. Kā jebkurā. Bet uz nemusulmaņu sievietēm šī morāle "neizplatās".Tikai savai iekšējai lietošanai. Tajā "rape video" ir baisa korelācija - viena uz otras tiek uzliktas 2 kartes. Uz vienas - izvarošanu daudzums dažādās pilsētās uz otras - musulmaņu daudzums dažādās pilsētās. Kartes sakrīt ar apbrīnojamu precizitāti. 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2015. gada 16. augusts, 15:15:21 »
Studējot ir nācies sastapties ar šīs reliģijas pārstāvjiem. Nemaz neslēpj ka devīze
“Kas nav ar mums, ir pret mums “  Savtīgi, viltīgi,ar pārākuma sajūtu.
Neesmu rasiste, bet votttt kaut kā...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #48 : 2015. gada 16. augusts, 19:20:17 »
Studējot ir nācies sastapties ar šīs reliģijas pārstāvjiem. Nemaz neslēpj ka devīze
“Kas nav ar mums, ir pret mums “  Savtīgi, viltīgi,ar pārākuma sajūtu.

Nu bet tieši tā..to vinji absolūti neslēpj,ka visi citi tb nemusulmaņi ir ienaidnieki... man ir dažas lapas saglabatas ,kuraam pasekoju šad un tad liidzi,paveroju iekšzemes notikumus...mati gaisā ceļas...
tur kur viņu jau pilns...par vēlu kko gudrot...viņi reali ņem pārsvaru(jo viņiem ir tiesiibas un vinjus nedriikst diskriminēt)
nezinu,ka Latvijas valdiibai vest sapratu galvaa,ka par to jadoma  laikus...pēc tam ..būs par vēlu. Piemeeri visapkārt ...

un es vispar nekadā veida neesmu rasiste...es tikai redzu milzīgu netaisnību attiecibaa pret jebkuras valsts vieteejiem iedz...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #49 : 2015. gada 17. augusts, 11:59:25 »

Stresa situācijās cilvēka domāšana kļūst melnbalta, tā nu tas ir. Tātad vispirms jānomierinās :)
Kā mums rīkoties, ņemot vērā, ka globalizācija un kultūru sajaukšanās jau ir noticis fakts?

Valstij ir stingri jāpieturas pie sekulārisma. Visas reliģijas agri vai vēlu sāk cīnīties par politisku [finansiālu] ietekmi- un tad ir ziepes. Reliģijas brīvība ir iespējama tikai pilnība sekulāra valstī. Savdabīgi procesi šobrīd notiek Krievijā- popi pieprasa noteiktu mākslas darbu aizliegšanu, demolē izstādes, iejaucas koncertos. Valsts klusē. Vēro- vai varēs šo reliģisko kustību izmantot saviem mērķiem? Mērķiem, kuriem ar reliģiju kā garīgu fenomenu nebūs nekāda sakara. Izskatās, ka varēs gan, tātad klusējot jāatbalsta.

Latvija it kā ir sekulāra valsts, lai gan- mums ir brīvdienas Ziemassvētkos un Lieldienās, un reliģijas brīvība, tātad kāpēc nevarētu valstiski svinēt Navruzu vai Purim? Valstij ir skaidri jādefinē, ka reliģija ir un paliek katra privāta lieta, un valsts likumdošana ir primāra. Ne tāpēc, lai apspiestu ticīgos, bet lai nodrošinātu viņiem ticības brīvību, jo ticības brīvība nozīmē dažādību un līdztiesīgumu. Bez visiem musulmaņu bēgļiem- krievi katru gadu paceļ jautājumu par brīvdienu pareizticīgo Ziemassvētkos. Paskatoties uz to, kas tagad notiek Krievijā, kļūst skaidrs, ka arī kristīgo ticību var pagriezt ļoti radikālā virzienā. [size=78%]http://snob.ru/selected/entry/59450[/size] Jautājums nav par sliktām un labam ticībām, bet par to, ka valsts likumi ir pirmā prioritāte, un tie ir jāpilda, vai arī jāizvēlas dzīvošanai cita valsts.

Piektdien tikos ar cilvēku, kuram ilgi bija bizness Lietuvā...drusku padalījāmies iespaidos. Ziniet, bija stāsti, salīdzinājuma ar kuriem Islama valsts nobāl. Un runa bija par ļoti nesenu pagātni. Kā jūs vērtējat to, ka cilvēku var dzīvu aprakt zemē- ne reliģijas dēļ, ne kara laikā- elementāri, naudas dēļ? Nav no leišiem bail?  :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2015. gada 17. augusts, 12:04:17 »
Es esmu pret to, ka dvieljgalvas citaas valstiis grib "pa savam", a savaa valstii prasa ieveerot vinju parashas... krogaa sievietei vienai nedriikst, to nedriikst, shito nedriikst... joptvairaziit!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2015. gada 17. augusts, 12:05:06 »
Leishi vienu ieraka...

Cikiem islaamisti galvas nogriezh?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2015. gada 17. augusts, 12:15:34 »
Oi,nu šito tu pievilki...
Deģenerāti un izdzimteņi ir visās kultūrās.
Latvijā māte nosmacē bērnus,utt,utt utt ..

Stāsts nav par šo.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #53 : 2015. gada 17. augusts, 14:49:41 »
Jā, nu vienkāršus uzdevumus, tipa :" atrodi svešo un izstum viņu ārā!" cilvēce risināja pirms gadsimtiem. Tie laiki ir pagājuši, uzdevumi kļūst sarežģītāki. Visi ir atkarīgi no visiem, nav vairāk tādu drošu kaktiņu, kur nosēsties un pateikt: te ir mana mājiņa, neviens lai nenāk iekšā! Un ko nu? No dusmām un bezspēcības izdarīsim kolektīvi pašnāvību?

Paskatāmies uz krieviem, viņu ir 100+ miljoni. Nu viņi ir apvainojušies uz pasaules kārtību. Daudz tas viņiem ir līdzējis?

Man joprojām liekas, ka daudz kas būs atkarīgs no tā, kā mēs attiecamies paši pret sevi. Vai mēs esam maziņi, nabadzīgi, skopi un uz visiem apvainojušies? Tad mūs vienkārši pastums malā, ar tādam niecībām nav jēgas rēķināties. Mūsu ekonomika, kultūra, valstiskums ir nevērtīgs sūds? Tad kāpēc lai kāds mūs ņemtu vērā? Vai varbūt tomēr nav vis?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2015. gada 17. augusts, 15:14:33 »
Neredzu kopsakariibu manai pashapzinjai ar to, ka vinji te driikstees defileet pa savam (to nu es nekaadi nevaru vinjiem noliegt), a man vinju maajaas uz krogu bez vecha nespiid...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #55 : 2015. gada 17. augusts, 15:21:27 »
Nu, dabūt veci viņu gala toč nav problēma :rofl: Un, ja tā nav gluži Sauda Arābija, tad nekas tajā krogā ar Tevi arī bez veča nenotiks. Nu, blenzīs, jā. Tāpat kā mūsu pludmalē blenztu uz vāciešiem, kas iedomātos sauļoties, kā pieraduši, kaili vai topless.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2015. gada 17. augusts, 15:35:37 »
Aha, savējās turēs satuntulētas, bet uz vietējām blenzīs un siekalosies.Un ne tikai,
kā jau šeit bija minēts .

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #57 : 2015. gada 17. augusts, 16:07:57 »
Nu, dabūt veci viņu gala toč nav problēma :rofl: Un, ja tā nav gluži Sauda Arābija, tad nekas tajā krogā ar Tevi arī bez veča nenotiks. Nu, blenzīs, jā. Tāpat kā mūsu pludmalē blenztu uz vāciešiem, kas iedomātos sauļoties, kā pieraduši, kaili vai topless.

A ja man sevis peec nafig to veci nevajag uz krogu liidz?

Atslēdzies tex

« Atbilde #58 : 2015. gada 17. augusts, 17:31:59 »
da no čurku veča visa apetīte būs pagalm, i negribēsies vairs uz to krogu...

Atslēdzies tex

« Atbilde #59 : 2015. gada 17. augusts, 17:33:11 »
visprātīgāk tomēr būtu nekādu pārdalīsānu sev par sliktu nepieļaut jau saknē. Kāds te lien? - neielaist. tomēr ielien, neizdzīvo. basta...
Ja ar 1,2 va i100 vēl var kkā cīnīties, tad ar pus miljonu toč vairs nekur.
No otras puses, jo nabagāki būsim, jo neiekārojamāka vieta ... un ja vieglāk pārbēgt uz bagātākām, tad to gan nekādi nevajadzētu traucēt - aš akcija, katrs uzdāvina savam bēglītim tallink biļeti uz stokholmu. 1 virzienā :D