tas, ka učene glupa, tas jau a priori

ā, viņš Kristapu sita tāpēc, ka bija pats viņam izstāstījis? Es domāju tāpēc, ka Kristaps jau vienmēr ar kameru rokās staigāja. Bet jā - telefoni jau bija rokās visem, visi filmēja. (tas man patika - jo tomēr filma pirms pāris gadiem uzņemta, tad šis fotobums un selfiji bija tikko sākušies, veiksmīgi ielikts filmā! )
p.s. klau - man tas laikam gājis garām, pieļauju, ka mēs te maz no pavisam 18padsmitnieku paaudzes, un tā`pec atbilde uz manu jautājumu būs drīzāk negatīva - vai tiešām jaunieši pliki fočējas jau pirmajā gultas randiņā? Viņi tajā Parīzē taču pirmo reizi pārgulēja, bet jau bildes...
Tā un nupat es sajutos kā Brigadere!!! Es sapratu! Laikam:)
Scenārija autors ir vīrietis. Un viss saliekas pa vietām! te ir tāpat kā Blaumanim! Skatāmies no vīrieša viedokļa! Ir džeks. Bagāta tēva dēls, skola- garlaicīga. Unir sieviete dura klasiskā, viņu nupat pametis smukais dziedātājs-vīrs, šī stulbā kaza dodas uz savu pirmo darba dienu, dala kompotu, ieķeras džekā jau no pirmās sekundes, blenž uz viņu. Džekam , protams, skrien pakaļ vairākas meitenes, bet tās viņu neinteresē, vismazāk jau nu mazā strupule Inta. Tāpēc viņš izvēlas Zani , drusku salaiž ar to ( kā pats atzīstas Kristapam, ka pagaidām salaiž), tad seko kašķis ( kuru es nesadzirdēju), tā dura tikmēr pie tēva aizskrien. Tad džeks, kuram tomēr gribas nodr..ies, ierodas disenē. Labi, jāuzsit purns tam tirliņam, kas bildes nospēris, to prasa veču goda kodekss. tā kā džeks ir stiprs un varonīgs, tad viņš tirliņu (gandrīz) nosit. Bļā, un babuška arī ir nomirusi pa to laiku, te nu džeks norauš skarbas asaras, jo dvēselē tomēr jūtīgs un tad paceļ cepuri un dodas savās gaitās. Raudupiete, tfu, Zane, paliek pie sasistas siles, sarāvusi attiecības ar visiem.
Jā, un tas, ko mēs te cenšamies satamborēt, kā būtu vajadzējis, kā būtu `jarīkojas - tas ir tas, ko Brigadere darīja pēc Blaumaņa izlasīšanas - sacerēja pati savu lugu, kur attaisnot Raudupietes rīcību un radīt mazāk sakrbu finālu
juhū!