Autors Tēma: dažas filmas saistībā ar teātri  (Lasīts 6465 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: dažas filmas saistībā ar teātri
« Atbilde #30 : 2015. gada 09. septembris, 14:14:35 »
Hm@, oj, ržuņemogu, foruma brigadiere. Ups. Brigadere. :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #31 : 2015. gada 09. septembris, 14:16:20 »
Tagad tikai pamanīju, ka hm@ liekas, ka pametis vīrs (Ivars Auziņš), es atkal domāju, ka tas bija kāds īslaicīgs klātgulētājs, kuram sieva ar trim bērniem ieradās pakaļ. Tur bija kāds mistisks zvans, tad skatien pa logu. Kādas vēl versijas?
Žēl, ka mums nav iespēju uzdot jautājumus pašam režisoram, Nārai bija.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #32 : 2015. gada 09. septembris, 14:19:16 »
Bet vispār jau es tās učenes rīcību sapratu (kaut arī neadekvāti parādītu), es to džeku nesapratu, jo viņš jau praktiski nerunāja..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #33 : 2015. gada 09. septembris, 14:22:21 »
Kā nu mīļākā zvanīja!! Nez, man vispār nav neskaidru ainu it kā...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #34 : 2015. gada 09. septembris, 14:25:29 »
Man bieži šeit, fotumā, gadās, ka apspriež filmu vai izrādi tad, kad man jau viss aizmirsies  :( Redzēju kino, bija arī tikšanās ar režisoru, es pat uzdevu jautājumu, bet neko vairs neatceros  :( Filma patika. Manā galvā  patika- tas ir tad, kad nav garlaicīgi, nevērtējot dialogus utt. Jaunieši, ar kuriem runāju pēc filmas, bija sajūsmā.

Es reizēm arī kko piemirstu, bet iegūglēju, paskatos bildes, video un atceros. Tev tā nav?
Jo kāda gan jēga vsp kko skatīties, ja uzreiz visu aizmirst..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2015. gada 09. septembris, 14:32:50 »
Tev bija skaidrs, ka mīļākā? Interesanti. Man atkal likās, ka mīļākā bija pati učene. Tik drosmīgi zvanīt un nākt šurp (skatiens pa logu) varēja tikai sieva, ieradās pēc sava īpašuma. Man tas asociējās ar Aijas Dzērves romānu ar kādu mūziķi, sieva plosījās pa dzelteno presi un tak dabūja veci atpakaļ..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2015. gada 09. septembris, 14:37:34 »
uzreiz jau neaizmirst :) bet šitādu Izlaiduma gadu bez video paskatīšanās un atmiņu atsvaidzināšanas es ari pēc gada diez vai spēšu analizēt/aprunāt:)

bet no lejas zvanīja mīļākā, kā jau Mango saka. Tā bija grupas soliste, učene vēl prasīja - "kura no viņām, šitā? Bet tā otra ir smukāka"  Atceros, toreiz, kad filmēja šo filmu, kaut kā bija jāreklamē un jāvirza priekšplānā zināmākie aktieru uzvārdi, tad nu tika arī rakstīts, ka Auziņš filmējas spēlē rokgrupas dalībnieku, solistu. Radās iespaids, ka tā rokgrupa vismaz pāris reizes spēlēs uz skatuves , nu vismaz vienu dziesmu jel! Nevis tikai izkāps no gultas, klusējot piekrītoši pamās ar galvu un izvāks mantiņas no kopējā dzīvokļa...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2015. gada 09. septembris, 14:42:38 »
Nu man tur viss bez teksta bija, laikam skaņas vaina. Labi, ka pastāstīji, ko runāja.
Bet katrā ziņā radās iespaids, ka viņš tāds mūziķis - staigulis, noteikti ne vīrs viņai.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #38 : 2015. gada 09. septembris, 15:03:13 »
Mani izbrīna tas,ko Broņa nav sapratusi,viss bija tik saprotams...Kas Tev vainas?  :rofl:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #39 : 2015. gada 09. septembris, 15:03:39 »
zini, kāpēc man radās iespaids, ka vīrs? jo nez kāpēc viņa bija "kopā" ar to mūziķi un grupas soliste kļuva par mūziķa mīļāko pēc tam. No tā radās iespaids, ka attiecības ir ļoti senas, vīrs sācis spēlēt citā grupā un ieviesis solisti par mīļāko. Jo, ja vīrs būtu jau sen grupā, viņš jau sen būtu ar to solisti izgulējies un tad apņēmis učeni par klātgulētāju...

bet tas jau droši vien tikai man kā Brigadierei liekas:)  vīrietis-mačo-scenārists ( starp citu, pārbaudīju, Lauris Gundars un Andris Gauja) ar šo momentu mums parādīja savu attieksmi - stulbā kazāā ((c) Punktiņa un Antons) ieķērusies mūziķī, ko nu no tādas var gribēt, pat nevīžo pati izdomāt, ko vilkt mugurā!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2015. gada 09. septembris, 15:07:01 »
Mani izbrīna tas,ko Broņa nav sapratusi,viss bija tik saprotams...Kas Tev vainas?  :rofl:
Nāra, izrādās es pusi teksta neesmu dzirdējusi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #41 : 2015. gada 09. septembris, 15:13:25 »
Tik un tā attiecības nav bijušas oficiāli noformētas.. Vīri no sievām tik lēti prom neiet, sevišķi tāds plikadīda mūziķis, vienīgi, ja sieva pati šo izmet, nevarēdama ciest tos mīļāko kvantumus, kas apkārt grozās.

Nāra, ja tu tik labi visu saprati, tad izstāsti beigas. Ko tas čalis tur saveidoja, kāpēc atstāja kāpņu telpā?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2015. gada 09. septembris, 15:43:28 »
Lūk,šis bija mans jautājums režisoram,es vēl prasīju,kāpēc tas galvenais varonis novērsās pēc palīdzības pie sava biezā tēva, bet būtu labi,ja es tagad varētu atcerēties,ko viņš atbildēja! Man liekas,kko tādu,kā nepieaudzis jauneklis,kas nespēj risināt problēmas. Klase arī tur bija īsta, varonis arī nekāds aktieris,pats režisors tagad kopā ar to tumšo meiteni...traki,cik man slikta atmiņa! Citreiz rakstīšu uzreiz.
Piemēram,Mans tēvs - baņķieris,tā iespaidoja,bet nebija neviena, ar ko parunāt,tagad jau aizmirsies...

Atslēdzies dip

« Atbilde #43 : 2015. gada 09. septembris, 15:47:27 »
Miglaini atceros, ka filmas sākumā pie kioska filmas varone tā kā noņem gredzenu no pirksta. Bet gredzens jau ir tikai veikalā nopērkams atribūts :bird:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2015. gada 09. septembris, 15:58:01 »
Nu lūk, man jau tā likās, ka tam džekam beigās nafig to učeni vairs vajadzēja (jau no tās vietas, kur viņš atzīst klasesbiedram, ka satusē ar viņu, pēc tam no viņas vairījās), bet viņa pati uzprasījās.
Tas puisis režisors jāsūta uz Londonu kinomākslu pastudēt, varbūt iemācītos sakarīgas filmas uzņemt.