Autors Tēma: Tetovējumi  (Lasīts 11188 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Tetovējumi
« Atbilde #30 : 2015. gada 08. septembris, 08:47:50 »
Ta es jau saku, Luīze Bromam miera nedod! Khe, khe.... :)
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #31 : 2015. gada 08. septembris, 09:20:02 »
Pļac, es vainīgs, ka nesalasāms rokraksts?! :)
 :sarcasm:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2015. gada 08. septembris, 09:24:05 »
Pļac, es vainīgs, ka nesalasāms rokraksts?! :)
 :sarcasm:

Nav tik traki....  :d_w:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #33 : 2015. gada 08. septembris, 10:03:42 »
Ta es jau saku, Luīze Bromam miera nedod! Khe, khe.... :)

Kā jau pienākas katrā saliedētā kolektīvā - daži kļūdaini burti un esi iestumts starp ....apskàvieniem.
Vot, ej pēc tam sievai atspēko klačas :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #34 : 2015. gada 08. septembris, 10:07:59 »
Brom, tava sieva te arī tusē?  :rat:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #35 : 2015. gada 08. septembris, 10:09:42 »
Reizēm pasaule mēdz būt /ne/patīkami maza:)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. septembris, 10:30:30 »
Aha.  :smile: Ja ne sieva, tad sievas labākā draudzene var uzrasties.  :betons:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #37 : 2015. gada 10. septembris, 20:25:30 »
Jo vairāk skatos un redzu biezi aptetovētus indivīdus, jo vairāk nāku pie atklāsmes, ka man tādi nešķiet pievilcīgi seksam...
Nevaru komentēt un spriest - nav bijuši, pat ne ar vismikroskopiskāko tetovējumu.
Bet par biksēm - jā, tās noļurkušās bikses un nemazgāto apeņu redzamā daļa uzdzen riebumu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #38 : 2015. gada 14. septembris, 13:17:46 »
kas tieši ir domāts ar "aizspriedumains"?

ja es šausminos par Krievijas varas izdarībām -rusofobs! ja es īgni paskatos uz nēģeri, kurš metro spļauj zemē - fsjo,,rasiste. Ja vīpsnāju par cilvēku tieksmi pievērst sev uzmanību ar (pārsvarā)tizlām bildēm uz ķermeņa - aizspriedumaina. Ak vai.

aizspriedumains ir domāts tāds, kas ar savu negatīvo viedokli cenšas tiražēt un mēģina iegalvot arī pašam eksponentam, ka viņš ir rīkojies aplami. Uj, cik daudz esmu dzirdējis visādus "tālredzīgos" viedokļus par tetovējumiem un vecu ādu. Cik šausmīgi tas izskatīsies utml. Es gan nezinu, vai tā vecā āda bez tetovējuma izskatīsies labāk. Par sevi varu teikt tikai to, ka manējais ir radies apzinātā vecumā, lai gan lolots no bērnības un zīmējums ir rasts vismaz gadu ilgā procesā pēc attiecīga lēmuma (pašam sev) pieņemšanas. Tam, protams ir mesidžs, tas atrodas ofisa tēlam nesaredzamā vietā un tas sniedz gandarījumu pašam visus nu jau gandrīz desmit gadus. Nē, tas netiek izrādīts gražīgām tantēm, kas par visu krekšķ un vīpsnā. Tas nav arī sīciņš ķeburiņš, ko nereti kautrīgs cilvēks sev uzķibina. Un man nav radusies tattoomānija, ka vajadzētu vēl kādu un vēl kādu.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #39 : 2015. gada 14. septembris, 13:39:04 »
Nav tā, ka vispār nepatīk, bet nepatīk, ja tie ir no vienas vietas, vēl trakāk, ja dažāda stila. Nepatīk krāsaini un nezin kādi portreti.
Labāk kaut kas abstrakts, piemēram, ķeltu raksti - to vijumi ir parasti kontrastaini un labi izceļas.
Un arī manuprāt tīri objektīvi - uz svaigas miesas tetovējumi izskatās labāk nekā uz savecējušas. Tas gan nebūtu pietiekams iemesls, lai atteiktos no tetovējuma, ja to vēlētos.
Pati drīzāk dotu priekšroku hennas zīmējumam, jo tas ir pārejošs. Par tetovējumu jābūt pārliecībai ko kur vēlies un, ka tas neapniks.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #40 : 2015. gada 15. septembris, 17:07:29 »
Pastāstīšu savu baiso notikumu par hennas tetovējumiem/zīmējumiem.

Stāvu pilnā trolejbusā pie etalona aparāta. Pieturā sakāpj cilvēki un man garām pasniedzas roka ar etalonu, baisa, tāda kā ar apdegumiem...protams nepatīkami, nobīstos un tā, bet ar prātu saprotu, kāda nelaime un tā, ko padarīt, cenšos neskatīties, domāt citas domas.
Atbrīvojas vietas, apsēžos, meitene ar To roku apsēžas man pretī. Ieurbjos telefonā, lai neredzētu. Kaut kā tomēr acis pievēršas..un izrādās, izbalojusi henna..nu, pzģc...
Zinu, pati vainīga, ņefig ar trolejbusu braukt..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #41 : 2015. gada 15. septembris, 17:46:56 »
aizspriedumains ir domāts tāds, kas ar savu negatīvo viedokli cenšas tiražēt un mēģina iegalvot arī pašam eksponentam, ka viņš ir rīkojies aplami.

ej nu ej. pārlasīju, neatradu nekur "tu rīkojies aplami". Tikai un vienīgi mana privātā attieksme pret manu privāto ādu un teorijas par iemesliem, kāpēc to dara citi. Augtākais ko es atļaujos - es pavīpsnāju par šo vēlmi eksponēties. Tāpat kā par eksponētām riepām, nošļukušām bikšujostām un daudzām citām cilvēku dīvainībām, ar kurām šie pelna citu cilvēku uzmanību.

nekā personīga :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #42 : 2015. gada 15. septembris, 19:26:27 »
Emīlij, kurā vietā es to esmu attiecinājis uz Tevi? Es tikai paskaidroju jēdzienu, par kuru jautāji (savā izpratnē)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #43 : 2015. gada 15. septembris, 22:34:10 »
Nu ar neriktīgu hennu tiešām varot ķīmiskus apdegumus dabūt.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #44 : 2015. gada 16. septembris, 11:14:08 »
Manis minētajā gadījumā bij tikai izbalējusi, bet pirmajā mirklī  izskatās kā apdegumi, nesaprotu, vai pašam nav pretīgi..es vilktu kādu jaciņu vtml. Reiz man nemākulīgi sadurstīja vēnas, tak nestaigāju apkārt, vilku jaku, man lkm cita estētiskuma izpratne.