Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181397 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #345 : 2017. gada 10. aprīlis, 16:47:42 »
Ko nozīmē, ja divas reizes pēc kārtas jau pasen miruši paziņas aicina uz savām kāzām? Moš zigfridam arī laiks ... koka mētelītī ... un pasvinēties citās dimensijās?  :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #346 : 2017. gada 10. aprīlis, 17:58:57 »
Šonakt skrèju pakaļ savai ēnai uz Daugavmalasckrastmalu....un strēlnieku piemineklis ir nobieyots sàņus,sagriezts ...naglfiga:-[?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #347 : 2017. gada 11. aprīlis, 00:04:12 »
Uz galda man priekšā skaista glāze ar sarkanvīnu iekšā. Glāze tīra, spodra, mirdzoša, vīns skaisti sarkans. Tad glāzes vairs nav. Pēc brīža pamanu uz grīdas glāzes lauskas, izrādās - nokritusi un saplīsusi, bet tik smalki, kā rupji cukurgraudi, piesūkušies ar sarkanvīnu (kā Prozīškonfekšu iekšpuse). Un mana mute aŗī nez kādēļ pilna ar smalku stiklu. Mēginu ar mēli stumt to laukā, lai nenorītu un baidos, ka stikla gabaliņi sadursies man mandelēs, mēlē..

Atslēdzies Camma

« Atbilde #348 : 2017. gada 11. aprīlis, 07:47:41 »
Es pa nakti slepkavoju. Divi riebekļi pūlējās tikt pie ūdens krāna, jo biju šamos jau kārtīgi sagraizījusi - ja tiktu padzerties, tad atdzimtu. To nu nekādi nedrīkstēju pieļaut, tāpēc cirtu ar mačeti vēl un vēl, bet šamie tā līdz galam nekrita. Man pašai kreisā roka dziļi sagraizīta, bet ja īpaši nekustināja, tad kopā turējās.
Otrajā sērijā gar baltu trīsstavu māju (ķieģeļu) tek strauja upe - tieši zem viena stūra. Gabaliņu tālāk tajā pašā ledainajā straumē kaut kādi murmuļi spēlē kaut ko līdzīgu peintbolam. Auksts neesot, ja kārtīgi saģērbjas. Un patiesi - šie sēž ūdenī ziemas pufaikās ar kapucēm...
Visus sakost!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #349 : 2017. gada 11. aprīlis, 10:09:58 »
Camma, pilnmēness! :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #350 : 2017. gada 15. aprīlis, 11:13:20 »
Mao gulēja zem sekla ūdens. Es sēdēju un ar pēdām viņa krūšukurvja rajonā taisīju vilnīšus. Ar kkādiem cilvēkiem spriedām, vai viņš jutīs ūdens svārstības un pamodīsies? Bet tad radās aizdomas, ka viņš jūt, bet tikai izliekas aizmidzis un never acis vaļā.

Tad Mao vienās apakšbiksēs (baigi jocīgs modelis) spriņģoja un lietišķi šeptējās (nu, ka parasti)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #351 : 2017. gada 15. aprīlis, 11:26:28 »
Tad Mao vienās apakšbiksēs (baigi jocīgs modelis) spriņģoja un lietišķi šeptējās (nu, ka parasti)

ups, sprinģoja vietā izlasijās - stringoja :D, a kāds bija tas jocigais apeņu modelis? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #352 : 2017. gada 15. aprīlis, 11:41:10 »

ups, sprinģoja vietā izlasijās - stringoja :D , a kāds bija tas jocigais apeņu modelis? :)

Stringi tie nebija, nē :) Tam modelim priekšā tā kā cilindrisks veidojums, tā kā apaļš penālis loceklim uzšūts, bet mīksts, no tā paša auduma

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #353 : 2017. gada 15. aprīlis, 11:56:30 »
Stringi tie nebija, nē :) Tam modelim priekšā tā kā cilindrisks veidojums, tā kā apaļš penālis loceklim uzšūts, bet mīksts, no tā paša auduma
Jēz, ak, Minne... :D :rat:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #354 : 2017. gada 15. aprīlis, 12:01:06 »
Jēz, ak, Minne... :D :rat:

Ko tad es? Tas jau Mao  :thinking:

Atslēdzies itta

« Atbilde #355 : 2017. gada 15. aprīlis, 13:52:49 »
Penālis :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #356 : 2017. gada 15. aprīlis, 14:30:30 »
Minne varētu patentēt dizainu un ražot vīriešu veļas kolekciju “MAO“ :)
Sapņi jārealizē ;)

Atslēdzies itta

« Atbilde #357 : 2017. gada 15. aprīlis, 17:27:55 »
Minne varētu patentēt dizainu un ražot vīriešu veļas kolekciju “MAO“ :)
Sapņi jārealizē ;)
Vai "Penālis" :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #358 : 2017. gada 15. aprīlis, 17:59:59 »
Mao varētu būt penālis. Penālis varētu būt sūdmušu zārciņš. Nu piemēram. Ar inkrustāciju, protams.

Atslēdzies itta

« Atbilde #359 : 2017. gada 15. aprīlis, 19:25:17 »

Mao varētu būt penālis. Penālis varētu būt sūdmušu zārciņš. Nu piemēram. Ar inkrustāciju, protams.

Kāpēc sūdmušām vajag zārciņus?!