Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181260 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #375 : 2017. gada 23. maijs, 21:18:47 »
Baigā murgu nakts bija ar daudziem sižetiem.

Ar vairākiem cilvēkiem kkur klīstam, vēlāk secinām, ka esam ieslodzīti kkādā pilsētas teritorijā, mūs uzrauga, novēro, un tas ir uz mūžu - nekad netiksim laukā. Traka nolemtības sajūta.
Vienā telpā atrodam vistas, kuras nolemtas bada nāvei. Prātoju, vai vistas nenosistos, ja es tās mestu laukā pa kkāda augsta stāva logu? Bet tad tās vismaz sev pašas barību sarūpētu. Ievēroju, ka viena vista izdējusi olu, paņēmusi to knābī, sasit to un, tāpat turot to knābī, pašaizliedzīgi baro citas vistas.

Tad sēžam kkādā auto un ar viltu apmānām apsardzi un izlaužamies no slēgtā rajona. Mums seko, pāri neviens nedara, bet tā apziņa, ka esam sprostā brrr.... Satiekam kkādu cilvēku, pareizāk sakot, viņa ķermeņa augšdaļu. Mums viņš jānogalina. Ātrumā un panikā domāju, kur lai duru, kur nazis vieglāk ietu iekšā? Šausmās daudzas reizes duru galvā, sejā, krūtīs....nazis iet kā sviestā, Ātri jānoslēpj pēdas - satinām to pusķermeni (nu jau bistes lieluma un izmēra) kkādās virtuves salvetēs, lupatās. Aomierināta secinu, ka asiņu īpaši daudz nav. Ieliekam saini kkādā koka (tā kā skaistā vīna) kastē, pa virsu vēl pārlieku burbuļplēvi, lai, atverot vāku, nav redzams, kas iekšā.

Mūkam talāk. Visu laiku bezizejas sajūta, ka esam nolemti. Mūsu vajātāji atraduši kasti, pacēluši to, no kastes apakšas pil asinis, jo plēvi mēs pārsedzām tikai līķim pa virsu. Mūsu iegūtais laika handikaps līdz ar to vējā, vajātāji pēc šī atraduma saprot, kur mēs esam.

Un tad vēl pa vidu kkāds sižets ar manu dēliņu. Viņš ir dzīvs, un es esmu tik priecīga, ka viss izrādījies citādi. Tāda triumfa sajūta, ka viss labi - sak, mans pusiītis tomēr ir dzīvs, un iepūtiet man visi!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #376 : 2017. gada 25. jūnijs, 09:40:38 »
Līgo nakts sapnis gadījās. Darbības būtību neatceros, nekā diža, vieta bija kaut kāda Ukija (nafig?) bet kaut kā vienā brīdī man sāka līst virsū mazie krokodīlīši. Tādi uz 30 - 60 cm gari, īsti krokodīlēni, tādi zaļi ar sarkanu tikai. Un nevar no šiem atšūties, lien virsū visu laiku. Kost nekoda vai nepaspēja. Mēģināju skriet prom, - šie skrien tikpat ātri. Sapratu, ka tikai ar strauju virziena maiņu var no viņiem atšūties. Vienubrīd tā kā izdevās. Bet pēc brītiņa velku čību kājā - bliņ, viens jau čībā ielīdis. Tad ar čības malu ņemu - hrjas - nocērtu vienam galvu. Šis bez galvas vienalga lien virsū. Nu, labi, padomāju - pofig, vismaz nevarēs iekost. Tad viss beidzās, pamodos laikam

Atslēdzies Minne

« Atbilde #377 : 2017. gada 02. jūlijs, 15:33:25 »
Eju ar kādu pa ielu. Man mugurā skaisti, kupli midi svārki, tādi eleganti, mati vaļā, plīvo.
Pretī nāk Bobis (vnk zinu, ka tas ir Bobis, neprasiet, kā zinu?). Garāmejot viņš tā nosaka - jā, skaisti, ka Latvijā svārkus nēsā.
Pie sevis domāju - nez, man rīt čatā viņam teikt, ka tā bija Minne, kam viņš garām uz ielas gāja un uzrunāja?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #378 : 2017. gada 02. jūlijs, 15:51:52 »
Tagad tikai trūkst Bobja teksta no sērijas: "Eju sapnī pa ielu, pretī nāk kāda nepazīstama ..." :) Un tad, - aiziet - tēma par telepātiju, ...  :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #379 : 2017. gada 02. jūlijs, 15:53:18 »
Nē, mums ar Bobi nav telepātijas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #380 : 2017. gada 02. jūlijs, 19:59:46 »
Pretī nāk Bobis (vnk zinu, ka tas ir Bobis, neprasiet, kā zinu?).

Ja skrietu pretī, tad simts punkti - Bob(i)s, kurš gan cits! ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #381 : 2017. gada 03. jūlijs, 07:13:18 »

Ja skrietu pretī, tad simts punkti - Bob(i)s, kurš gan cits! ;)
pa ielām es neskrienu :P

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #382 : 2017. gada 04. jūlijs, 07:25:03 »
Šonakt forumam bij tusiņš. Ārā sniegs, a mēs peldkostīmos (šitas laikam  ielipa jo man ir jauns). Bija visādas plātsmaizes sanestas, un daddy lika baigi skaļo mūziku. Un neviens neteica savus nikus - kas viņš ir forumā. Viens no foruma vīriešiem mēģināja manu visādi uzminēt, pat piedāvājot man cigareti "tu taču smēķē, vai ne". Uz rīta pusi izklīdām, bija sajūta, ka ir baigi jautri. Braucu mājās zeķēs, drusku kājas sala (kur jau 30 gadus nedzīvoju) ar busu, izkāpjot visiem laimīgu jauno gadu novēlēju
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. jūlijs, 07:34:05 no Emīlija »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #383 : 2017. gada 04. jūlijs, 08:43:54 »
Šonakt forumam bij tusiņš. Ārā sniegs, a mēs peldkostīmos (šitas laikam  ielipa jo man ir jauns). Bija visādas plātsmaizes sanestas, un daddy lika baigi skaļo mūziku. Un neviens neteica savus nikus - kas viņš ir forumā. Viens no foruma vīriešiem mēģināja manu visādi uzminēt, pat piedāvājot man cigareti "tu taču smēķē, vai ne". Uz rīta pusi izklīdām, bija sajūta, ka ir baigi jautri. Braucu mājās zeķēs, drusku kājas sala (kur jau 30 gadus nedzīvoju) ar busu, izkāpjot visiem laimīgu jauno gadu novēlēju
jau 30 gadus nedzīvo tur, kur drusku kājas sala?
;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #384 : 2017. gada 04. jūlijs, 08:45:35 »
 P.S
Zeķturis ar bija?:)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #385 : 2017. gada 04. jūlijs, 20:41:32 »
Tā ir, ka ķer telefonu, kad vēl acis neturas vaļā. Kādus tik teikumus nesakonstruē... Bet lai paliek, nelabošu, teikums tikpat nesakarīgs kā sapnis .. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #386 : 2017. gada 19. jūlijs, 08:12:48 »
 Šonakt ar Emīliju baigi ņemāmies - runājām, iedzērām un visādi citādi izrādījām savas simpātijas.

Un tad vienā brīdī gaidījām laukos kkādu vilcienu. Pagājāmies pa sliedēm..Un tad milzīgā atrumā mums pretī drāzās viens prečinieks. Es uzrausos uz augstā perone, bet Emī, nu, tā vēsi....neko....es kliedzu "gulies starp sliedēm, gulies!!" Emī noguļas ar kājām pret vilcienu un tas milzīgā ātrumā rībina pāri. Aizbrauc, es stāvu sasalusi....baigā pauze....iet pa peronu viena jauna meitene garām paskatās lejā no perona, tāda - šokēta. Es atjēdzos kā no miega, ka tur taču Emī palika. Bet tā pauze tik ilga, ka man bail no ļaunaka. Bet tad ceļas Emī, smejoša un sajūsmināta.
Un tad mēs pēksņi esam pie mana bosa mājās, nokavējušas uz pusdienām, visi sēž ap galdu un stumj iekšā. Bosa sieva mums sacepusi un pataupījusi kkādas šniceles, salikusi mūsu vietās tieši uz galdauta. Sēžamies klāt un ēdam kopā ar visiem

Atslēdzies tuk

« Atbilde #387 : 2017. gada 19. jūlijs, 08:59:17 »
Bosa sieva mums sacepusi un pataupījusi kkādas šniceles, salikusi mūsu vietās tieši uz galdauta.

:D :D :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #388 : 2017. gada 20. jūlijs, 15:39:57 »
kaut kur nedēļu atpakaļ bij man sapnis: Ziema, es pilsētas centrā  mēģinu pa pustukšo ielu  izņemt pagriezienu ar auto velopēdu. Nu tipa, šim ir motors un būtu jābrauc. Maita ne no vietas! Paceļu vēkšpēdus - viss tā kā griežas, bet kaut kādam bleķim lodējums vaļā! Skaidrs, būs jātenterē kājām. Tieku līdz mājai bet tur kaut kāds kara stāvoklis. Skaidroties nav laika , skrienu augšā pakot koferi. Nepaspēju - pamodos...

Un visu dienu tāds nemiers... Un tad sākās ar zobu tīrīšanu, pārlūza zobu loks, skrienu pie ārsta, tas sūta uz laboratoriju, tie man saka, ka nav garantijas jo dīvains pamata materiāls, divas stundas laika- ierodas negaidītie viesi. Izdodas tikt vaļā, knapi paspēju līdz laboratorijas slēgšanai. Atgriežos mājās - pagalmā divas gazinieku mašīnas, ugunsdzēsēji un blakus trepju telpā visi logi vaļā. Kaut kāds mammis uzlika tējkannu un aizgāja uz istabu avīzi lasīt. Vienā vārdā mammis izglābts laicīgi, nekas neuzsprāga, bet man visu laiku zvanīja kaimiņi, vai nevajag no mājas vākties ārā...

A jūs sakat ... sapņi, sapņi!

Atslēdzies itta

« Atbilde #389 : 2017. gada 03. augusts, 08:56:27 »
Pagajuso nedelj bij sapnis, kurs nelaujas aizmirstiibai un vakardienas Jusu sarunas cataa liek par to domaat, nezinu kas un kaa un kaapeec, bet redzeeju jauku sievieti, kurai ir savs veikalins ar visaadiem tirgojamiem niekiem, bet tajaa izteikts gaoss un pie visa diagnoze audzeejs, seko kaa no skaidraam debesiim, taalaak bija sarunas un nez kaapeec sapnii kaa risinaajums uz izveseljosanos bija domaasanas, attieksmes mainja un lietu paarkaartosana, vinja palika vesela... kaut kaa taa...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...