Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181322 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #675 : 2018. gada 23. oktobris, 09:13:55 »
Kas tas par laiku! :banhead: Smagi sapņi katru nakti.
Redzēju, ka biju ļauna - gribēju mammu iespundēt it kā pansionātā, it kā trakā mājā. Gaisā virmoja vārds "demence". Es viņai piedraudēju, ka iespundēšu aiz durvīm, kur kliņķi tikai no otras puses. Bet mamma sēdēja rokas salikusi un klusējot uz mani skatījās.  :(

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #676 : 2018. gada 23. oktobris, 16:03:46 »
Drausmīgs laiks tai rudenī un sapņi arī smagi. Mums reiz gadus sešus atpakaļ uz rudens pusi ģimenes  draugiem  kāds bija uz robežas, gadus četrus cīnījās ar  veselības problēmu, bet nupat pavisam gāja grūti. Tad bija sapnis, ka skrēju pa mežu, tāds sauss, īsts sēņu mežs... un zināju, ka kaut kur te varu uzzināt, kā tai nelaimē var palīdzēt. Un tad, kad jau atrisinājums ir tuvu - pamodos. Likās - tāds dīvains sapnis. Paskatījos sapņu tulkotājā - "paziņu lokā  bēres"...  Pēc pāris nedēļām bija bēres. Kopš tā laika nelasu tos sapņu tulkotājus, negribu neko zināt

Atslēdzies Broms

« Atbilde #677 : 2018. gada 23. oktobris, 18:01:01 »
Drausmīgs laiks tai rudenī un sapņi arī smagi. Mums reiz gadus sešus atpakaļ uz rudens pusi ģimenes  draugiem  kāds bija uz robežas, gadus četrus cīnījās ar  veselības problēmu, bet nupat pavisam gāja grūti. Tad bija sapnis, ka skrēju pa mežu, tāds sauss, īsts sēņu mežs... un zināju, ka kaut kur te varu uzzināt, kā tai nelaimē var palīdzēt. Un tad, kad jau atrisinājums ir tuvu - pamodos. Likās - tāds dīvains sapnis. Paskatījos sapņu tulkotājā - "paziņu lokā  bēres"...  Pēc pāris nedēļām bija bēres. Kopš tā laika nelasu tos sapņu tulkotājus, negribu neko zināt

Par šo tēmu sapnis gan ne mans, bet vecvectēva.
Vectēvs stāstījis, ka viņa tēvs bijis ļoti slims. Kādā naktī ļoti murgojis, kaut ko nesaprotamu kliedzis, mētājies pa gultu. Domājuši, ka nu tā stunda sitīs.
No rīta viņam strauji kļuvis labāk, pēc dažām dienām jau atkal staigājis un drīz vien atkal devies uz savu smēdi.
Vēlāk stāstījis, ka sapnī bēdzis no vairākiem tumšiem stāviem. Jutis, ka spēka bēgt vairs nav, paklupis un gaidījis, ka vajatāji tūlīt būs klāt. Kad pietuvojušies, tad tiem pienācis cits tāds pats tumšs tēls un teicis, ka vairs nevajagot, jo vienu jau dabūjuši.
Tajā naktī bija nomiris netālu esošais kaimiņš.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #678 : 2018. gada 23. oktobris, 19:02:08 »
Kašmars! Vispār, šad tad  gadās vakari, kad vienkārši bailes aizmigt. Tāda sajūta, ka nekā laba šonakt nebūs...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #679 : 2018. gada 23. oktobris, 20:41:14 »
Šonakt sapnī bija dēliņš, pat divos sižetos. Un vienā, kā ļoti bieži, centos viņu sasegt, lai silti.

Bet nekāda smaguma vai nomācošs kkas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #680 : 2018. gada 24. oktobris, 09:40:23 »
Ar vienu pazīstamu vīrieti kkur dodamies. Pa ceļam tā kā milzīga restorāna virtuve, visapkārt daudz, daudz lielu, baltu sķīvju, uz katra  vistas vai zivs gabals. Mans pavadonis nokniebj pa gabaliņam te no viena, te no cita šķīvja. Gribu teikt, ka tas nav ok, bet man aŗī uznāk kārdinājums un sāku knakstīties. Šefpavārs pamana un uzkliedz mums, mēs laižamies prom, tomēr vēl šo to pamanāmies nočiept.
Tālāk sajūta, ka esam pāŗkāpuši likumu un par to draud cietums, mūs noteikti ķers policija. Tāda tā kā nolemtības, kā bezizejas sajūta, Aizejam, iekāpjam tramvajā, tas - pilnīgi tukšs, mēs esam vienīgie pasažieri. Pēc brīža iekāpj vel viens pāris, nāk un apsēžas tieši mums blakus. Es iekšēji piktojos, jo man riebjas tāds tuvums. Izrādās, tie ir civilā ģērbti policisti, un mēs tiekam arestēti. Mums no panadzēm noņem materiālu ekspertīzei. Pamanu, ka man zem viena naga mazliet melnumiņš, un es atvainojos poličiem par to, kko taisnojos, ka netīrs. Sajūta drausmīga, apzinoties, ka būs jāiet cietumā. Vīrietis policists saka, ka būsiet iespēja cietuma veikalā šo to nopirkt, bet es viņam saku, ka man jau nav un nebūs naudas. Un vēl baidos par vardarbību, kas tādās vietās valda

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #681 : 2018. gada 29. oktobris, 09:08:09 »
Pieder man cepuru darbnīca.
Jauns un ekskluzīvs modelis ir no kāpostu lapām. Esmu izgudrojusi metodi, kā tās savienot dažādās formās un saglabāt nebojātas.
Bet tad manu rūpalu sāk apdraudēt mazie zaļie tārpiņi (laikam kāpostu balteņa kāpuri).
Sākumā to ir maz, bet tad aizvien vairāk un lielāki.
Pie eksemplāra cīsiņa lielumā, par laimi, mani pamodināja kafiju dzert.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #682 : 2018. gada 29. oktobris, 09:11:09 »
Spārka, šausmīgi gribētos šo kā multeni paskatīties.  :rofl:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #683 : 2018. gada 29. oktobris, 10:37:50 »
Oj, tad ne es vienīgā, kam tārpi sapņojas... Man bij tik pretīgs tas sapņojiens, ka atstāstīt neriskēju - šausmenes ne tuvu nestāv.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #684 : 2018. gada 29. oktobris, 18:53:04 »
Aizmirsu bagāžu vilciena kupejā. Atjēdzos tikai izkāpusi, un jau stacijā. Skrēju atpakaļ, bet pirmo vagonu nokabināja, tas aizdevās uz priekšu, pārējos aizstūma kaut kur atpakaļ, vārdsakot,nepanācu.

Pamodos, vīrs ar jau modās. Saku - aizmirsu somu vilcienā.
(pauze)
Vīrs - sapnī, ja? Kas man jādara?

Eh... :)

« Atbilde #685 : 2018. gada 01. novembris, 11:46:24 »
Pamodos, vīrs ar jau modās. Saku - aizmirsu somu vilcienā.
(pauze)
Vīrs - sapnī, ja? Kas man jādara?

Eh... :)

Nekāds eh, tev ir labs vīrs - uzreiz aptvēra, kas noticis, un bija gatavs rīkoties :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #686 : 2018. gada 01. novembris, 12:22:37 »
Tikai iepriekš noprecizēja, vai sapnī  :P . Manējais vismaz metās uzreiz kurmīti glābt.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #687 : 2018. gada 01. novembris, 12:51:43 »

Pamodos desmitos. Sapnī es biju bomzis. Man bija divas dislokācijas vietas – piekrauts ar visādām drazām pagrabs un vecs autiņš sētas vidū. Pagrabam bija  viena vaina – tas bija neaizslēdzams. Tāpēc pieejams citiem interesentiem, vismaz tai sīkai pelēkai būtnei ar skumjām acīm. Kad es ieraudzīju  tās acis, sapratu, ka tagad esmu atbildīga par šo dvēseli. Autiņam sētā bija savas problēmas – tas nepatika vietējiem aborigēniem. Vesela  delegācija bija ieradusies ar pretenzijām. Pamāju uz kādu māju tālumā. Visi atzina māju par apšaubāmu. Paskaidroju, ka šis ir tikai  brīža variants, kamēr remontē dzīvokli. Man nebija izvēles, tāpēc darīju, ko varēju lai glābtu situāciju. Tai nozīmē, ka pamodos.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #688 : 2018. gada 02. novembris, 22:18:43 »
Laikam pie viedajiem sapņiem jāpieskaita  :sarcasm:

Pagātnē bijis viens pusstalkers, ar kuru vismaz gadus divus neesmu kontaktējusies. Dzīvē neesmu ne pliku redzējusi, ne bučojusies. Šonakt pēkšņi erotisks sapnis, kurā viņš nav uzdevumu augstumos.

Šodien no viņa saņemu aicinājumu rīt uz termām  :rat:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #689 : 2018. gada 14. novembris, 19:08:47 »
Šīsnakts šausmas tomēr jāpieraksta, gulēt aizgāju ap 24, pēc stundas pamodos no tā, ka kliedzu, bet tomēr tikai
sapnī

Ir pievakare, un tomēr vēl ir jāaizbrauc uz veikalu. Izeju, un skatos, ka kāpj šausmīgs melnums dienvidu pusē aiz bērziem. Pasaucu kaimiņu, lai arī paskatās -tajā melnumā zibsnī tādi punkti ( kā sat24 lightning map), simtiem, un es zinu, ka tie ir zibeņi, kas nāk virsū. Un kaut kā es zinu, ka nu ir cauri.
Nākošā epizode ir turpat, bet mūsu māja ir vienkārši pazudusi no zemes virsas, mēs ar vīru stāvam un es saprotu, ka mums nekā nav un nav kur palikt. Kaimiņu māja stāv, nākošā atkal pazudusi un no mūsu šķūņa tāda skalu čupiņa.Kaut kāds cilvēks ar papīru mapi stāv un rāda, ka jums jau te beigās ierakstīts, ka apokalipse paredzēta.
Nākošā -tomēr mēs un apkārtējie kaimiņi esam kaut kur tādā kā 2-stāvu sķūnī patvērušies un guļam 2. stāvā. Man vajag pačurāt, kāpju lejā.Pēkšņi ap stūri pamanu melnā maskā, kapucē zagli, kas grib mums uzbrukt un aplaupīt. Uzrāpjos pa kāpnēm tādā kā balkonā. Uzbrucējs mani no apakšas mēģina aizķert ar metāla asu pīķi. Es viņam no augšas metu ar visādiem smagiem priekšmetiem -svara bumbu, kaut kādām skrūvēm, bet nekādi nevaru trāpīt. Tad aiz izmisuma metos lejā pa pieslietajām kāpnēm un skrienu uz to pusi, kur guļ pārējie un kliedzu, lai viņi pamostos.
Laimīgā kārtā pamostos pati.

Tās bailes no melnā mākoņa ar zibšņiem vēl kādu laiku turējās