Vairākas epizodes, divas vēl puslīdz atceros
Es braucu ar sarkanu (!) kabrioletu (!), vinu brīdi tā kā sacenšos ar vilcienu. Tad mašīnu atstāju pie kādas ēkas, eju iekšā dārzā, garām ejot salasu milzīgus bumbierus -sabiruši zemē, tos knābā bariņš vistu. Izeju atpakaļ ārā, tur pie manas mašīnas bariņ'š apbrīnotāju, sēžas iekšā un fotografējas. Nolemju šos izjokot, rokā mašīnas atslēga, saku, ka es arī gribu nobildēties, iesēžos, kad mani sāk fotografēt, riteņiem š'vīkstot aizbraucu
Nākošā epizode -Hamburga (Diddly!!). Esmu tā kā pie kādiem apmetusies,un ar 2 nezināmām draudzenēm nolemjam apskatīt operu -kas ir šaurā ieliņā. Kāpjam pašā augšā, bet neko daudz no zāles nevar redzēt. Spiežos tuvāk margām, lai ar telefonu ildētu, bet tur grīd ar izteiktu slīpumu, es krītu, piešļūcu pie pašas malas, bet norobezojums ir no audekla, un telefons man izslīd no rokām. Tomēr saprotu, ka audekls mani notur.. Redzu tālu tālu lejā zāli. Cilvēki man palīdz uzķepuroties, eju ārā, bet draudzenes pazudušas pūlī. Cilvēki stājas rindās un kāpj tramvajā, un es saprotu, ka nezinu savas apmešanās vietas adresi un vispār esmu pazudusi.