Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181116 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #705 : 2018. gada 22. novembris, 11:22:12 »
Nez kas bija mūzika patiesībā? :)

Gan jau smadzenes kādu muzikālo atmiņu atvilkni atvēra.

Aizvien spilgti atceros savu sapni ar Zucchero "Baila Morena" :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #706 : 2018. gada 29. novembris, 06:30:06 »
Visu nakti sapnī mēģināju atcerēties, kā sauc kokteili, kur džinu ar prosecco sajauc...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #707 : 2018. gada 29. novembris, 11:01:17 »
Lūk, šīs nakts sapņa skaņai bija nomoda avots - sapnī uz kaut kā, skaļi paukšķēdami, bira sausi zirņi, un pakāpeniski, man lēnām mostoties, skaņa pārvērtās vīra mobilā modinātāja tirkšķēšanā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #708 : 2018. gada 21. decembris, 20:52:22 »
Biju taksenīte. Pārdzīvoju, kāpēc man tik īsas kājeles.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #709 : 2018. gada 22. decembris, 00:28:40 »
Biju taksenīte. Pārdzīvoju, kāpēc man tik īsas kājeles.

Ko niekus! Bobis, re, nemaz nepārdzīvo

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #710 : 2018. gada 22. decembris, 12:12:16 »
Šonakt sapnī vispirms ar draudzeni filoloģi nikni strīdējos par kursīva lietošanu mūsdienās, kas lielākā daļā gadījumu ir nevajadzīga - tāds parazītiskais kursīvs katram žargonismam un nu jau pat metaforām u.tml.

Otru nakts pusi centos saveidot žurnāla vāku Ziemassvētku noskaņās, bet uz vāka bija jāapvieno Rīgas skati un Grinčs. :P
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #711 : 2018. gada 22. decembris, 13:52:37 »
Bijām 2 pāri, kas lidoja. Ne tā, horizontāli kā putni, bet vertikāli cēlāmies augšup. Biju starā, ka tik viegli tas izdodas, jau sasniedzu mākoņu zonu un taisījos tajos ienirt. Un tad mums bija kkas jāstāda. Man ar partneri izdevās labāk, otra pāra dāmai bija grūtības ar pacelšanos, izštukojām, ka tas tādēļ, ka viņai bija īpatnēja lietusjaka ar kapuci galvā, kas deva papildus atmosfēras spiedienu. Tad mēs demonstrējām, kā sekmīgi jāstāda - lāpsta jādur nevis vertikāli mākonī, bet ieslīpi, tad partneris mazliet paceļ "augsni", bet es zem lāpstas veikli iemetu stādāmo

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #712 : 2018. gada 22. decembris, 14:41:53 »
Darīju visādas nenozīmīgas lietas (ikdienas darbi sapnī), bet ik pa brīdim piesēdos adīklim - adīju džemperi. Sapņa beigās tas jau bija gatavs.  Smuks, pelēcīgi brūns ar pīnēm un mežģīņrakstiem. Priecājos, ka tik ātri esmu uzadījusi, nožēloju, ka nav man domāts (laikam bija dāvanai adīts).

Atslēdzies reno

« Atbilde #713 : 2018. gada 22. decembris, 14:44:29 »
Vairākas epizodes, divas vēl puslīdz  atceros

Es braucu ar sarkanu (!) kabrioletu (!), vinu brīdi tā kā sacenšos ar vilcienu. Tad mašīnu atstāju pie kādas ēkas, eju iekšā dārzā, garām ejot salasu milzīgus bumbierus -sabiruši zemē, tos knābā bariņš vistu. Izeju atpakaļ ārā, tur pie manas mašīnas bariņ'š apbrīnotāju, sēžas iekšā un fotografējas. Nolemju šos izjokot, rokā mašīnas atslēga, saku, ka es arī gribu nobildēties, iesēžos, kad mani sāk fotografēt, riteņiem š'vīkstot aizbraucu

Nākošā epizode  -Hamburga (Diddly!!). Esmu tā kā pie kādiem apmetusies,un ar 2 nezināmām draudzenēm nolemjam apskatīt operu -kas ir šaurā ieliņā. Kāpjam pašā augšā, bet neko daudz no zāles nevar redzēt. Spiežos tuvāk margām, lai ar telefonu ildētu, bet tur grīd ar izteiktu slīpumu, es krītu, piešļūcu pie pašas malas, bet norobezojums ir no audekla, un telefons man izslīd no rokām. Tomēr saprotu, ka audekls mani notur.. Redzu tālu tālu lejā zāli. Cilvēki man palīdz uzķepuroties, eju ārā, bet draudzenes pazudušas pūlī. Cilvēki stājas rindās un kāpj tramvajā, un es saprotu, ka nezinu savas apmešanās vietas adresi un vispār esmu pazudusi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #714 : 2018. gada 23. decembris, 22:50:00 »
pēdēja mēneša sapņus neatceros. Vispār. Zinu, ka  interesanti, bet atmiņā nekā...

Varbūt tikai pāris sižetus no šīs nakts - pirmais... Esmu ciemos pie radiem. Pēkšņi pamanu, ka no griestiem sienas vidū tek tāda sīka ūdens straumīte, pirmā doma- jāskrien pie kaimiņiem augšā, kas tur notiek, otrā - jāzvana santehniķim, jo tūlīt te būs plūdi. Saucu saimnieci. Bet viņa, met ar roku ,- neķer kreņķi, rīt piezvanīsim santehniķim, vai viņam maz tagad brīvdienā ir laiks...
Tad bija vēl kaut kas ( neatceros), un tad otrs sižets... Pirms gulētiešanas nolēmu aiziet dušā. Vienīgā pieejamā duša sētas pagalmā. Tāda kluča veida celtne- divas  sienas stiklotas, divas guļbūves variants. Nu, jālieto tāda, kāda ir. Ieeju iekšā un redzu caur stikla sienām, ielu mājas galā, cilvēkus kas tur rosās, bērnus pagalmā... Jūtu, ka no dušas priekiem nekas nesanāks. ja jau es to visu redzu, tik līdz ieslēgšu gaismu, būšu kā uz skatuves visu priekšā ar saviem dušas priekiem.

Galvenais, kad pamodos visu sapni it kā atcerējos, bet pēc  minūtēm trim tikai šos divus sižetiņus, nekā vairs prātā nepalika.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #715 : 2019. gada 25. janvāris, 10:07:20 »
Cīnījos ar čūskām.
Pareizāk, nevis cīnījos, bet mēģināju no tām tikt vaļā. Bija tādas melni/sarkani/balti strīpotas.
Meita teica, ka šīs esot ļoti indīgas un ja neesot pretindes, tad pēc kodiena 10 min. laikā mirstot.
Čūskas neuzbruka, bet salīda aiz apģērba un gulēja. Vajadzēja tās uzmanīgi un pietiekami ātri izvilkt, lai nepaspēj iekost.
Izvilku, bet līdz ko atrados citā vietā, tā šīs atkal bija salīdušas. Un tā vairākas reizes.
Paliku dusmīgs, ka šīs tik uzbāzīgas, sāku tās no piedurknes vilkt ārā pārāk agresīvi un viena iekoda. Bet kāpēc iekoda dibenvaigā -  nezinu :)
Sapratu -  nu ir kirdik. Jutu, ka sāk viegli reibt galva, tā kā nāk miegs un es lēni laižos miegā. Sajūtas it kā bailīgas, satraucošas, bet tomēr gandrīz patīkamas.
Tā arī nezinu - izglāba mani vai nē :)

Vēl vienā brīdī man bija ļoti daudz ērces sasūkušās. Visas vienkopus uz pleca.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #716 : 2019. gada 25. janvāris, 10:09:50 »
O, man ar šonakt čūskainie sapņi - bēgu no tādām milzīgām, resnām odzēm, laikam jau. A šīs gulēja uz kartupeļu lauka.. brr

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #717 : 2019. gada 25. janvāris, 12:57:00 »
Baisi..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #718 : 2019. gada 25. janvāris, 13:50:32 »
A es sapnī redzēju, ka man bija jaundzimušais un man bija viņš jāved uz poliklīniku uz apskati. BET... sistēma bija tāda, ka atbrauc no poliklīnikas medmāsa, savāc bērnu uz apskati un pēc tam atved atpakaļ. Es uztraucos, ko darīs ar bērnu, kā nomierinās, ja nu kas, vai atvedīs atpakaļ, vai medmāsa ir tā, par ko uzdodas...
Mja.... :)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #719 : 2019. gada 25. janvāris, 16:43:29 »
.. un vai atvedīs īsto :D