Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180981 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #990 : 2021. gada 21. jūnijs, 13:51:00 »
šonakt saimniekoju kaut kādā skotu pilī. Tā īsti nesaprotu, vai tas man piederēja, vai   tas bija kāds algots pienākums - citu saimnieku nebija. Atceros, ka pie durvīm piezvanīja un ievēlās kāda šaubīga kompānija. Spriežot pēc visa viņiem bija darīšana ar dārgakmeņiem. Džeki jūtās, kā savās mājās. Es arī centos tur pa vidu nejaukties, ka tikai kādas ziepes nesanāk. Tad māju aplenca, ne ta likumsargi, ne ta vēl kādi burlaki. Manējie ciemiņi, izvilka šaujamos un ieņēma vietas pie logiem. Ārā bija tumsa, nevienu neredzēja, bet bļaustīšanās bija ne pa jokam. Tad pienāca it kā vakariņu laiks un "ciemiņi" pieprasīja kaut  ko ēdamu. Es paziņoju, ka ledusskapis tukšs un droši vien bodes ciet. Viens no "ciemiņiem" noņēma no pirksta gredzenu, liekas ar ametistu un teica, lai es to atdodu tiem, kas ārā, - tad mani laidīs iepirkties. Ārā neviens gredzenu man neprasīja un es nolēmu nogaidīt maliņā, kad tas bardaks beigsies. Tad, tie kas lenca gribēja mani nopratināt. Neko par iebrucējiem nejautāja. Tikai manu privāto informāciju, tai skaitā bankas konta numuru. Mēģināja mani savervēt. Teicu, ka es te vispār nepiedalos. Tālāk, sākās telpu ieņemšanas tūrē. Neatceros, vai kāds šāva, bet redzēju, ka tie kas iekšā meta pa logiem kaut kādus traukus un dārgumus. Prātā tāda, ap 60 cm liela zilgana piramīda, vienos akmentiņos, kas vizuļoja sniega kupenā. Bet  tās grabažas nevienu neinteresēja. Tā ari nezinu ar ko viss beidzās jo pamodos. Logs bija vaļā un aiz tā dzirdēja kā klačojās kaimiņiene ar sētnieci. Diena sākās...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #991 : 2021. gada 21. jūnijs, 14:35:47 »
Esmu nonākusi vietā, ko sauc Trash Magic, laikam labprātīgi, tā kā ekskursijā. Maģiskie objekti ir veidoti no dažādām lietotām mantām. Iespaids tiešām spokains un maģisks, iezaļgana puskrēsla, no kuras iznirst dažādas ērmotas lietas. Vislabāk atceros no vecām bērnu rotaļlietām veidotu bērna skulptūru, pieskaršanās kurai palīdzot bezbērnu sievietēm.
Fonā skan kaut kas līdzīgs Smiltāju ģenerāļu soundtrekam.

Atslēdzies reno

« Atbilde #992 : 2021. gada 27. jūnijs, 09:26:13 »
Ir Raimonda Paula jubilejas uzstāšanās, viesi pie galdiņiem, es tādā atsevišķā telpā, viņus dzirdu, bet neredzu, Pauls gan redzams. Paziņo, ka pēc koncerta katram būs jāsaka kaut kādi vārdi jubilāram. Pirmais numurs kritis man, man iespiež rokā mikrofonu. Es aizsedzu, lai nedzird, un jautāju vadītājam, kas tad īsti jājautā. Neko nesaprotu, un tā arī mikrofonā saku, ka mana "ierobežotā loģiskā domāšana" neļauj izprast, kas jārunā vai jājautā. Man skaidro, ka uzdevums tāds filosofisks, kā tautasdziesmās. It kā jāpasaka, kas mums ar Paulu kopīgs, kas atšķirīgs

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #993 : 2021. gada 27. jūnijs, 09:51:55 »
Man pazūd kaķis, un es kaut kā zinu, ka viņš ir aizgājis uz savām pirmajām mājām.
Meklēju pirmsaimnieces kontaktus, viņa man telefoniski saka - mēs dzīvojam aiz pansionāta "Sociālais grāvis" (:rat: ). Jā, vietu es zinu, braucu skatīties.
Ierodos, tur pilna māja ar dažādu vecumu rudiem kaķiem. Sāku meklēt savējo, bet pamodos.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #994 : 2021. gada 27. jūnijs, 11:20:05 »
sapnī biju caurbraucot kādu pilsētu, kas atradās jūras līča malā. Tāda neliela mazpilsētā. Kas un ko tur darīju vairs neatceros, bet atmiņā kāda augstceltne krasta malā. Cik stāvu grūti noteikt. Var būt pat pāri trīsdesmit. Viņai bija čiekura forma. Vairākās vietās čiekura zvīņas bija izvirzītas un veidoja lodžijas. Pats "čiekurs" bija, kā caurspīdīgs kristāls un lēni griezās ap savu asi. Interesanti bija tas, ka kaut kādā noteiktā leņķī tas vispār pazuda skatienam. Un tad atkal parādījās ēkas kontūri. vairs neko no sapņa neatceros

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #995 : 2021. gada 27. jūnijs, 11:52:42 »
biju lielveikalā un nevienam nebija maskas

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #996 : 2021. gada 30. jūnijs, 10:58:07 »
sapnī es pamodos vannā. Ūdens jau bija vēss un tāds iekšējs pagurums no kā es secināju, ka iespējams, man palika nelabi.  Ūdens  gandrīz smēlās pāri malai, tāpēc meklēju vannas korķi, bet tas neko nelīdzēja. Ūdens sāka strauju tecēt pāri malai un jau kādus  10 cm klāja grīdu. Pa virsu peldēja kaut kāda plastmasas draza, kurai nemaz nevajadzētu būt vannas istabā. Čerts! jātiek ārā no vannas, tūlīt būs klāt kaimiņi. Sagrābu pēdējos spēkus un mēģināju izkāpt no vannas ... te es pamodos uz krēsla pie datora. Un tas bija 10 minūtes atpakaļ.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #997 : 2021. gada 05. jūlijs, 10:34:36 »
Nezinu kā, bet biju iepazinusies ar princi Čārlzu, jaunāks gan bija, un par sievu sapnī nekas nebija minēts. Kopā ar vēl kādiem karaliskajiem ļaužiem gājām uz kafejnīcu. Viņam bija rozā krekls. Sēdējām pie apaļa galdiņa, gaidījām, kad atnesīs ēdienkarti. Es gan mēģināju stāstīt, ka es meitene vienkārša, galīgi neesmu no viņa loka, bet viņš saņēma manu roku, pieliecās un vilka mani tuvāk. Es teicu - trakais, kaut kādi paparaci nobildēs, būs tev nepatikšanas! Un man galīgi negribas, lai mani pa avīzēm izvazā.
Čārlzam bija fantastiski patīkamas smaržas. [Tagad aromātu neatceros, bet sapnī nevarēju vien izsmaržoties.]
Vēlāk gājām uz citu kafejnīcu, pa ceļam mūs izšķīra, un es sēdēju pie viena galdiņa ar divām karaliskajām dāmām (nezinu, kas viņas bija). Jautāja man, kādus augsta līmeņa cilvēkus es pazīstu. Teicu, ka labākajā gadījumā es kādu laba līmeņa arhitektu pazīstu.
Bet neko ēdamu tā arī mums neatnesa nevienā kafejnīcā.

Gājām pa ielu, - tāda kā Matīsa iela, ne pārāk augstām mājām, saulaina, bruģim pa vidu sliedes. Saprotu, ka es varu mainīt visu pasauli. Saku - skatieties, tūlīt sliedes būs sarkanas. Skatos uz sliedēm, mēģinu iedomāties, vizualizēt, ka tās ir sarkanas, un sliedes pamazām sāk kvēlot kā uzkarsētas, labās puses sliede pirmā, tā man tuvāk, otra lēnāk. Skatos, kā ielas vidū stiepjas kvēlojošas sliedes, un domāju, ka es taču varu mainīt arī cilvēkus, lai viņi nebūtu noziedznieki un ļauni pret citiem.

(Bet tās smaržas bija fantastiskas...)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #998 : 2021. gada 05. jūlijs, 12:17:24 »
peldēju zem ūdens. Pa kaut kādu kanāliņu tipa pilsētas parkā. Peldēju garu gabalu, no viena gala līdz otram, zem kaut kādiem zemiem tiltiņiem, pa caurtekām. Peldēju daudz reizes, turpu šurpu, ūdens ar katru reizi palika mazāk. Beigās šļūcu tāpat pa gultni bez ūdens.

Un vēl Rēzija Kalniņa man dziedāja kaut kādu džinglu ārkārtīgi skanīgā balsī, fenomenāli skanīgā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #999 : 2021. gada 05. jūlijs, 13:16:17 »
peldēju zem ūdens. Pa kaut kādu kanāliņu tipa pilsētas parkā.
Laikam biji bebrs :?:  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1000 : 2021. gada 19. jūlijs, 15:41:44 »
atceros tikai bezsakarīgu fragmentu - starp kaut kādām mikrorajona mājām kanalizācijas čuguna truba novilkta pa gaisu no vienas mājas jumta uz otru pāri pagalmam - 127 m gara čuguna caurule, kas saskrūvēta pa posmiem. Skatījos un brīnījos, kā tā turas un nenokrīt. Pati ideja kanalizāciju vadīt pa gaisu sapnī bija ļoti pieņemama un racionāla - nav jārok zemē, lai caurules savilktu  :?:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1001 : 2021. gada 19. jūlijs, 16:10:16 »
Citāts: Bobs
ideja kanalizāciju vadīt pa gaisu sapnī bija ļoti pieņemama
Šitādi sapņu momenti man patīk vislabāk.
Vai es jau rakstīju, ka man bija bruņurupucis, kurš murrāja? :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1002 : 2021. gada 25. jūlijs, 13:07:23 »
Šorīt ieslēdzu Superbingo un pēc 10 min atslēdzos. Biju darbā un gaidīju izdevīgu brīdi, lai pateiktu, ka eju prom. Vienkārši piegriezies. Bet kāda kolēģe mani apsteidza un no visiem smuki atvadījās. Priekšnieks izsauca pie sevis un paziņoja, ka man tagad ir jāpārņem viņas darbus. Bet ir nianses, par kurām man būs jāzina. Mēdz būt lietas uz kurām man jāpiever acis. Tur neko nevar darīt, jo tas ir augšējā ešelona ziņā un parādīja uz kaut kādu papīru no MK. Biju pārsteigta, jo nekad neko dīvainu nebiju manījusī. Tikai nodomāju, ka droši vien tā bija intuīcija, kas lika man no šejienes tīties prom. Izgāju ielā ne visai labā noskaņojumā. Iegāju kādā sīkbodē. Pēc kaut kā jautāju un te visas pārdēvējas kaut kur pazuda. Principā mani neapkalpoja. Nekas, ir arī citas vietas. Uz ielas kaut kāds jauneklis teica ko rupju sirmai kundzītei. Tā sagrīļojās un nokrita gar zemi. Pieskrēju klāt, ar mammi patiešām nebija labi. Vajadzēja to dabūt līdz kādam beņķim un izsaukt ātros. Paķēru šo padusē un meklēju pēc ērtākas vietas. Pēc pāris metriem man apkārt bija čigānu bars, tas likās aizdomīgi. Palūkojos uz somu, tā bija vaļā. Maka nebija. Sapratu, ka tas bija teātris, bet neko daudz neuztraucos, jo prātā pazibēja, ka tas noteikti ir sapnis. Iegriezos vēl kādā tirgotavā. Izskatījās pēc lietotām precēm, nesapratu, ko es te meklēju. Skatos - grīda slapja. No griestiem līst ūdens. Pārdevējus tas neuztrauc- neesot pirmā reize. Mani gan, jo kaut kur te pa burzmu, biju atstājusi somu. Nē, nu diena! Sarunāju, ja atradīs, tad dos ziņu. Pēkšņi sapratu, ka ar visu to jezgu esmu nokavējusi autobusu. Nolēmu, ka tas ir jāpārtver. Pa rokai bija kaut kāds braucamais, tāds, kā ziemas visurgājējs... uz trim slēpēm. Man līdz uzprasījās pāris paziņas. Kāpām tam verķim virsū un tas pats sāka braukt. Skuķi aizmugurē jautri čaloja, bet es pēkšņi atskartu, ka neko neredzu priekšējā stiklā. Braucamais pats uzņēma ātrumu un nebija citas izvēles, kā to apmest riņķī. Uzsaucu skuķiem, lai turas, un griezu stūri. Un tas bija tieši laikā, jo priekšā bija pagrieziens un luksofors. Braucamais bija pagalam- visas slēpes nokrita un arī palika saprotams, kāpēc es neko priekšā neredzēju, jo verķim bija dubulta stūre. Nu ķipa tur kur beidzās  pirmais motors  ar stūri bija vēl viena ar tādu pašu motoru. Te es pamodos. Pagāja 15 minūtes.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1003 : 2021. gada 30. jūlijs, 13:07:42 »
likās, ka veļļukam stūre baigi par platu. Apzāģēju stūrei galus, beigās palika tāda maziņa, īsiņa un vēl gali uz sēdekļa pusi saliekti. Braucu kā duriks un domāju - a nafig tik daudz bija jāapzāģē, pastūrēt taču nevar

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1004 : 2021. gada 30. jūlijs, 17:17:43 »
likās, ka veļļukam stūre baigi par platu. Apzāģēju stūrei galus, beigās palika tāda maziņa, īsiņa un vēl gali uz sēdekļa pusi saliekti. Braucu kā duriks un domāju - a nafig tik daudz bija jāapzāģē, pastūrēt taču nevar
Pirms iemigšanas skatījies filmu par ebrejiem?

:sarcasm:   :mrgr: