Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 182345 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1005 : 2021. gada 30. jūlijs, 17:40:02 »
Redzēju Minni sapnī un vēl kādas četras no SF, bet necentos atšifrēt.
Šķiet, Minne arī mani atpazina, bet es biju anonīms, tāpēc nesasveicinājāmies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1006 : 2021. gada 09. augusts, 13:03:18 »
Daudz cilvēku, steigšanās un vertikālas pārvietošanās ;)

Sabiedriskā ēkā tiek izmēģināts jauniebūvēts lifts. Cilvēki nāk iekšā (es jau priekšā un skatos uz visiem no augšas pie griestiem), bet visi sastājas vienā lifta pusē, un tas zaudē līdzsvaru un sašķiebjas kā tādas līdzsvara šūpoles. Kāds ātri uzņemas iniciatīvu un izvieto cilvēkus vienmērīgi.
Uzbraucam kkādu kalnu virsotnē. Tiek secināts, ka kaut ko kavējam, ka jāsteidzas lejā. Ir ideja braukt ar funikulieri, bet, izrādās, tam galapunkts lejā sanāks patālu no mūsu mērķa. Saņemam ziņu, ka mūs vedīs helikopteri. Jā, no virsotnes nedaudz zemāk stāv divi armijas helikopteri, viens mazāks, mīlīgāks, otrs lielāks, haki krāsā. Gribas tikt mazākajā, kur varētu būt omulīgāk, bet jāiet tomēr uz lielo. Eju klāt, helikopters tuvumā izrādās pavisam neliels, apmēram 4vietīgs. Pilots skaists kā bilde, gaiši zilām acīm, Holivudas smaidu, blondīns. Ļoti draudzīgs, saka - viņam viena vieta vēl papildus brīva, jo I.(nosauc manu vārdu), tātad Minne ;) nav ieradusies. Jokoju pretī, ka tieši I., Minne IR ieradusies. Pamejamies par tādu sakritību. Sēžos iekšā. Salons kā tādā kanoe laivā, sēžam viens aiz otra. Pametu skatienu uz aizmuguri - mani divi ceļabiedri uzlikuši austiņas. Meklēju savējās, atrodu uzkarinātas uz sānu paneļa, bet tādas lielas, man nepatīk, biedriem ir mazākas, glītākas. Nav variantu, mēģinu uzstutēt uz galvas, par lielu, nav ciešas, un secinu, ka skaņu tās neslāpē, un dzirdu motora rēkoņu. Pa ceļam putuplasta 1xlietojamos traukos saņemam kkādu ēdienu. Pēc atlidošanas raušamies laukā, nododam traukus kādā noteiktā vietā. Pilots izliekas mūs vairs nepazīstam, nevaļīgs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1007 : 2021. gada 10. augusts, 11:22:09 »
Sapnis tāds haotisks. Atceros tikai dažas epizodes. Druška atvainojās, ka atļāva, kādam svešam saimniekot uz lodžijas. Aizgāju paskatīt. Moins, kaut kāds vecis uz lodžijas remontē vilcienā lokomotīvi. Nu ķipa, pats kaut ko lodē no bleķiem, bet to lokomotīvi  ceļamkrāns stutē pie lodžijas malas. Dusmās izskrēju ielā, kur pēkšņi aptvēru, ka esmu tikai vienā īsā spilgti sarkana zīdā "kombinē". Tā kā man tāda garderobē nav, nodomāju, ka tā varētu būt arī kleita. Kaut kādā bārā apsēdos pie letes ar martiņi glāzi. Tauta īpaši nereaģēja, tāpēc nolēmu, ka tā tomēr ir kleita. Ceļā uz māju pagalms bija pilns ar kaķiem. Pārbijos, ka manējais ir izsprucis no mājas. Pārbijos, ka sīkais dabūs no tiem savvaļas vazaņķiem kādu slimību. Dažus noķēru, - nē, neviens nav manējais. Vienu atceros, tāds perlamutri zilgans ar rozā pumpiņām. Kašmars. Vairs neko neatceros.

« Atbilde #1008 : 2021. gada 15. augusts, 13:18:50 »
Tukšā vēdera uz nakti murgs - citi saka, ka pēc pieēšanās rādās murgi, man diemžēl ir otrādi. Sapnis bija garš un patiešām murgains, atstāstīšu tikai spilgtākās detaļas. Es un manas vidusskolas draudzenes, ar kurām mēs joprojām uzturam sakarus, kaut 3 no piecām dzīvo ārzemēs, esam kaut kādā lielpilsētā un kaut kur baigi dodamies, ieejam tādā lielā ēkā - faktiski debesskrāpī, kas vidū ir bez stāviem - tāda milzīga vertikāla caurule, kurai gar sienu spirālveidā vijas pakāpieni, kas izskatās pēc ziedlapiņām - cits garāks, cits pavisam mazs, pārklāti ar pūkainu bēšīgu audumu, bet visi tādā izmērā, ka es saprotu, ka es tak agri vai vēlu uz tādiem nenoturēšos un nokritīšu. Saku: meitenes, es uz šitiem nekāpšu! Viņas: labi, labi, mēs tik gribējām tev parādīt - sekoja nekad nedzirdēts vārds, ko tagad neatceros, bet saprotu, ka tas ir kaut kas virs tā debesskrāpja piekārts. Vēl man tajā sapnī saplīsa zābaki (kurus realitātē es jau pavasarī izmetu) un es domāju - kruta, nopirkšu sev tajās ārzemēs jaunus foršus. Tad izrādījās, ka tā draudzene, kas dzīvo Briselē, tagad ir pārvākusies uz kādu dīvainu vietu Velsā, dubultnosaukums - kaut kāds Šeng-Šang vai tamlīdzīgi, un es tagad meklēju Anglijas kartē to pilsētu un purpinu - nu kurš kartē sauszemi zīmē zilā krāsā, jo Anglija uz kartes bija tumši zilā krāsā izzīmēta un apkārt jūra kā balts laukums.         
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1009 : 2021. gada 16. augusts, 20:10:11 »
Iesnaudos pirms naktsmaiņas.

Gribu nosūtīt māsai kādu humorīgu bildi no darba, tādēļ filmēju sevi no malas (no aizmugures) kā cits cilvēks. Skrienu lejā pa trepēm savā baltajā darba formā kko runādama. Uz galvas uzmaukts balts plastmasas spainis

« Atbilde #1010 : 2021. gada 17. augusts, 11:36:17 »
Izskatās, ka līdz ar apņemšanos neēst uz nakti es te bieži rakstīšos  :mrgr:
Murgu bija daudz, bet šito es nevaru aizmirst  :rofl:  Tāda kā reklāma vai - rāda zīmētu stilizētu večiņas galvu, apaļu ģīmi, palielu degunu, copīte lai, un pāris zobi mutē. Un teksts -par čipšiem Potrimps (Potrimps! - es Pumpura Lāčplēsi tikai vidusskolā lasīju, no kuras manu smadzeņu pažobeles šitais izlīda  :faint: ), kurus, ja večiņai bez zobiem reizēm tāpat gribas pārīti nokrimšķināt, tad varot ilgi glabāt atvērtus.  :rofl: [size=78%]      [/size][/size][size=78%]   [/size]

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1011 : 2021. gada 27. augusts, 12:17:31 »
Mēs ar Oliveru Kromvelu rāpāmies pa kaut kādas upes klinšainajiem krastiem. Kromvelam bija bailes nogāzties, jo viņš neprata peldēt.
Vēl viņš man jautāja, vai neesmu stāvoklī no kāda tur hercoga (tas saistībā ar sapņa pirmo daļu) :mrgr:

« Atbilde #1012 : 2021. gada 29. augusts, 11:49:08 »
Amālija čatā par savu sapni ieminējās, un tad atcerējos divus sapņus, kas te iederētos. Vienā es biju kopā ar labajiem, kuri ar kaut kādiem cigārveida vienvietīgajiem braucamajiem (bez riteņiem un kādu gabalu virs zemes, bet redzamu gaisa spilvenu nebija) vajāja ļaunos  :mrgr:
Otrais bija šonakt - tik vien atceros, ka, šķiet, tika apspriesta topoša datorspēle, jo gāja runa par diviem slepkavotājiem - viens tāds inteliģents, ar brillītēm un melnu gumijas priekšautu, parasti citus indēja, bet otrs tāds brutāls tēviņš - mats matā kā vienas grupas solists - liels, rudmatains, ar gariem matiem un bārdu, un mežacirtēja rokām, tikai skraidīja apkārt un šķaidīja visus ar cirvi  :rofl:  Un tādu es arī izteicu savu viedokli - ka pirmais tēls vēl ok, jo viņam ir kaut kāda loģika, kurus viņš mušī nost, bet otrs tikai bezjēgā šķaida visus pēc kārtas.[size=78%] [/size]

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1013 : 2021. gada 02. septembris, 16:07:06 »
man šoreiz bija ne tik sarežģīti. Sēžu cietumā. Atnes radu sagādātas paciņas. Kaut kas ēdams vienreizēji lietojamā  traukā. Vairāk, nekā ēdamais man piesaista uzmanību maziņa dakšiņa, kas salocīta no papīra. Nedaudz to pavirpināju starp pirkstiem, izdevās to papīra gabalu iztaisnot. Sanāca divas lapas  drukāta teksta. Atcerējos, ka iepriekšējā  dienā bija tāda paša paskata nazītis. Nedaudz rosības un man rokā jau vesela grāmatiņa no līdzīga materiāla. Saprotu, ka tā ir slepena informācijā kuru ir jādabū tai pus ķurķa žoga. Pa kaut kādu pazemes eju es ar saviem apsargiem tieku brīvībā. Iesēžos pirmajā tramvajā, kas brauc garām. Man blakus kāds vecis no vajātājiem. Par grāmatu vairs neuztraucos, mēģinu flirtēt ar blakussēdētāju lai šams zaudētu modrību un palaistu mani garām. Beigās izrādās, ka viņš tāpat mani vairs nevajā, jo viņam ir beidzies darba laiks. Pārējos sīkumus vairs neatceros

« Atbilde #1014 : 2021. gada 03. septembris, 14:54:20 »
O, man bija jābrauc uz Maskavu, lai izšķirtos no reāli eksistējoša vīrieša, ar kuru es dzīvē nekad neesmu bijusi precējusies. Vispār mums bija tās dīvainās attiecības no sērijas - nekā personīga, tikai sekss :) Bet esmu spiesta reizi gadā par viņu atcerēties, jo viņam ir vārda diena tajā pašā dienā, kad vienai manai draudzenei arī ir vārda diena, bet otrai - dzimšanas diena, un šis datums kā reiz bija nesen. Anyway, atpakaļ pie sapņa - esmu saputrojusies, vai man jākāpj ārā no tramvaja pieturā Zimņij sad vai Višņovij sad (aha, Čehovs). Aiz tuneļa izkāpju, eh, nepareizā pietura. Prasu kaut kādam meiteņu bariņam - ja viņām kā reiz jāiet uz turieni, tikai viena pietura jāiet atpakaļ caur to tuneli. Aizeju, satieku to čali, vispirms kaut kādi dokumenti jāpārbauda pie cita lodziņa, ierēdnis tā aizdomīgi lūr uz manu pasi, bet mans "vīrs" izvelk no kabatas un nočaukstina žūksni eiro piecdesmitnieku (tipiski viņam arī īstajā dzīvē rīkoties ar vērienu) un tiekam tālāk, kur tādā kā Ļeņina (laikmeta) kabinetā jāparaksta šķiršanās papīri. Es taisos parakstīt, bet viņš prasa: Tu tiešām gribi to darīt? Es apmulstu: Ko darīt? Viņš pievelk mani sev klāt: nu, šķirties, vai mums to vajag? Karoče, mēs no tā Ļeņina zagsa aizjājām saulrietā :D   

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1015 : 2021. gada 04. septembris, 12:19:43 »
Bija izraktas bedres sētas stabiem. Tādas paliekas, jo vienā bija iekāpis Baidens.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1016 : 2021. gada 04. septembris, 19:10:49 »
Jau vēlēšanu noskaņās. Kaut kādiem priekšniekiem centos iestāstīt, ka  jābeidz reiz ar tām n-tajām partijām katrās vēlēšanās, kas vairojas kā sēnes. Limits 5 un punkts, kas pirmās piesakās, tās piedalās  :evil:  Lielākajai daļai šī ideja šķita nejēdzīga, bet viena dāma teica, ka tajā kkas esot.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1017 : 2021. gada 05. septembris, 07:32:41 »
Gāju ciemos pie bijušās darba kolēģes. Viņa dzīvoja kaut kur Iļģuciemā daudzstāvu mājā, laikam 3. stāvā. Kāpnes uz augšu tādas kā agrākajās mājās ar tukšumu liftam pa vidu. No pirmā stāva uziet uz otro, bet no otrā stāva tas kāpņu laidums, kam būtu jāiet uz augšu, atkal aiziet uz leju. Staigāju, skatos, bet uz augšu tikt nevar, abas kāpnes uz leju. No augšējā stāva tālāk iet normāli, to tajā šahtā var redzēt, bet pirms trešā stāva pārrāvums un viens posms aiziet atpakaļ. Vienīgais, tajā augšupejošajā pusē kāpņu margām pēdējais stienis aiziet līdz trešajam stāvam, pa to jārāpjas, lai tiktu augšā. Kamēr staigāju, divas dūšīgas tantes pa to stieni rāpjas uz augšu, mierīgi klačodamās.

Laikam rāpos es arī, bet vairs neatceros, uzrāpos vai ne.

Sapnis bija krietni garāks, bet aizmirsās kā pamodos, jo problēmas aizslaucīja. Žēl, jo ir sajūta, ka šis bija no zīmīgajiem sapņiem, bet nesaprotu tulkojumu.
Ka man nevajag līst tur, kur šķiet, ka vajag? Realitātes akūtā problēma ar to dāmu nav nu nekādā sakarā, kaut gan paralēles var savilkt. Manai šodienas problēmai attāli līdzīgas problēmas risināšana (gan ne tādā veidā, kā es gatavojos) viņai beidzās ar vēl lielākām problēmām.

Man tās uz augšu neesošās kāpnes nav pirmo reizi. Secinājumu vai sakritību ar realitāti nav nekādu, pat neatceros situācijas, kurās tās kāpnes rādījās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1018 : 2021. gada 05. septembris, 09:28:24 »
Citāts: Trix
Man tās uz augšu neesošās kāpnes nav pirmo reizi. Secinājumu vai sakritību ar realitāti nav nekādu, pat neatceros situācijas, kurās tās kāpnes rādījās.
Trix, bet vai nevar būt vnk atsauce no kā tāda? Man ir gadījies, piemēram, pa sirreālistu gleznu motīviem maldīties :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #1019 : 2021. gada 05. septembris, 09:44:37 »
Man arī uzreiz Ešers ienāca prātā!
Sapnis par tādām kāpnēm , kur vidū tukšums, man šad un tad gadās, vecajā darbvietā tāda kāpņu telpa bija. Sapnī kāpnes kļūst aizvien sadrupušākas un šaurākas