Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181328 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1050 : 2021. gada 21. oktobris, 09:04:33 »
Alkohola pudeles varēja atvērt vienīgi pieliekot korķim ID kartes čipu  :f-palm:

a ko, pilnīgi normāla nākotnes realitāte :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1051 : 2021. gada 23. oktobris, 11:51:04 »
Sapnī redzēju Kundali, un viņš visiem priecīgi paziņoja, ka esot savakcinējies :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1052 : 2021. gada 23. oktobris, 12:01:51 »
Stāvam uz perona - mēs ar vīru un mūsu vecākais. Parasts lauku perons, mūsējais, divi sliežu ceļi, tikai virziens otrāds. Uz tālākajām sliedēm stāv vilciens - mēs esam tieši pie lokomotīves. Vilciens nespodri zils, kantains ar noapaļotiem stūriem, kā vecie metro vagoni. Tikko vilciens sāk kustēties, tā puika pielec tam priekšā. Es pat nepaspēju ne iebļauties, mēģinu skriet pakaļ, bet vilciens sāk kustēties aizvien ātrāk, riteņi lieli un spoži griežas, un es viņam klāt vairs netieku. Saprotu tikai to, ka mašīnists bērnu neredz un nevar redzēt. Vilciens brauc, un puika notupjas un paliek starp sliedēm. Stāvam un blenžam, jo izdarīt neko nevaram. Vilciens aizbrauc, uz sliedēm neviena nav. Domāju, ka noteikti aizķēra aiz drēbēm un aizvilka... Un ko tagad darīt? Kamēr stāvam, puika priecīgs pielec no aizmugures - bū! Izjokojis mūs.
Beigas neatceros, kaķis pamodināja, atceros tikai nenormālas izmisuma dusmas un vēlmi gāzt pa to smiekliņu.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. oktobris, 12:11:18 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1053 : 2021. gada 23. oktobris, 12:10:21 »
Vakarnakt biju pagātnē. Staigājām ar bērniem pa 80. gadu Rīgu. Saulaina vēlas vasaras diena. Gājām pa Ļeņina ielu no Merķeļa ielas krusta. Rādu, kādas agrāk bija mājas, kur bija kāds veikals, ka šai mājai mēs studentu praksē flīzes pie sienas līmējām. Stāstu, rādu, ka tas, kas tagad pareizticīgo katedrāle, manā laikā ir Planetārijs. Šīs mājas šodien vairs nav, nojauca, bet te vēl stāv. Ļeņina pieminekli var redzēt, kioski, kvasa muca, cilvēki diezgan daudzi krieviski runā. Aizgājām līdz Dailes teātrim, pa ceļam skatoties mājas un cilvēkus. Pēc tam gājām atpakaļ. Pilnīga pagātnes aina.

Kad pamodos, tad gan sapratu, ka viena otra māja ne tur, ne tāda, skvēriņš ar kiosku arī nevietā, un ka mēs mājas neapflīzējām. :D

« Atbilde #1054 : 2021. gada 27. oktobris, 10:56:10 »
Sapnī strādāju. ES dokuments par vides aizsardzību. Atnāk ziņa no projektu menedžera, ka tas, kas tekstā esot green fox, latviski esot zaļā cauna.  :confused:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1055 : 2021. gada 29. oktobris, 08:53:03 »
Meklēju baltu, pūkainu kaķi lielā telpā, kas pārpilna baltiem, pūkainiem kaķiem :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #1056 : 2021. gada 31. oktobris, 09:09:08 »
Seriālā Aģentūra bija epizode - lidostā Arta atvadās no Martas līgavaiņa (Oskars?). Artai maska. Atvadu skūpsts cauri maskai.
Nodomāju, nez, kāda sajūta ir skūpstoties, kad maska uz sejas.
Lūk, šonakt izjutu šo sajūtu. Man kā apzinīgam pilsonim bija maska. Un es skūpstījos ar kaut kādu drošības dienesta darbinieku. Viņš bija bez maskas. Sajūtas bija dīvainas. Labas. Man patika :mrgr:

Nākamā epizode. Esmu, šķiet, Grieķijā (nekad neesmu bijusi). Ar paziņu sievieti, kura nez kāpēc ir ar kailām krūtīm, bet garos svārkos, cenšamies izkļūt uz pareizā (?) ceļa. Priekšā stāva nogāze. Augsta. Apaugusi ar zaļām sūnām. Šļūcu lejā, redzu, ka apakšā jūra, bez smilšu strēles. Saprotu, ka sūdi būs. Bet izdodas tomēr ieraudzīt dzeltenas smiltiņas un kaut kā tālāk tikt uz priekšu. Vispār skaisti skati tai Grieķijā :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1057 : 2021. gada 31. oktobris, 10:54:47 »
Pagalmā izeju un ieraugu 2 mazus dzīvnieciņus, šķiet, ka truši vai zaķi. Beigās izrādās, ka kaķēni, un ar tiem sākas kaut kāda ņemšanās. Viņi man ir bagažniekā, sprūk laukā uz visām pusēm. Vienīgā iespēja savākt ir ar kaķenes palīdzību, viņa laikam kaut kā sasauc. Man kāds saka, ka vajag atstāt tepat, es neesmu ar mieru, tas būs necilvēcīgi  -tiešs teksts no sapņa

Tālāk epizode kaut kādā izstāžu telpā. Pie sienas krēsli, sēž Nac. muzeja direktore Lāce un vēl kāda, abas beidz izteikt savas domas kādam jaunajam māksliniekam, kas skriešus aizmetas. Es tā diezgan frivoli saku "ko tad jūs viņu tā nolikāt" un apsēžos uz brīvā krēsla viņām pa vidu. Mani mudina iet tālāk apskatīt kaut kādas ļoti košas, pilnīgi spīdošas gleznas

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1058 : 2021. gada 02. novembris, 15:00:42 »
Strādāju es kaut kādā slepenā zinātniskā institūtā. Tur tiek izgudrota ierīce cilvēku digitalizēšanai. Pēc skata kā elektrošoks, bet pieskāriens dematerializē cilvēku un izveido digitālo kopiju.
Es tīri intereses pēc dematerializēju vienu nejauku tipu (dzīvē tādu nezinu).
Ielādēju viņu grāmatā (nezinu, kāpēc vismaz ne datorspēlē  :?: ), skraida hologramma pa lappusēm un nejauki lamājas.
Pienāk mani bērni (sapnī pirmstīņu vecumā) un prasa: Mammu, iedod mums arī to onkuli pakaitināt :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1059 : 2021. gada 02. novembris, 15:11:14 »
Spārk, te nav kaut kāda poga "Nu ļoti patīk"? Es reti lasu un smejos, pat par anekdotēm, bet digitālā onkuļa pakaitināšanu iedomājos tik dzīvi, ka smieklus izsauca.  :rofl:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1060 : 2021. gada 02. novembris, 15:14:03 »
Citāts: Trix
Spārk, te nav kaut kāda poga "Nu ļoti patīk"? Es reti lasu un smejos, pat par anekdotēm, bet digitālā onkuļa pakaitināšanu iedomājos tik dzīvi, ka smieklus izsauca.  :rofl:
Ja ļoti patīk, tad var iekomentēt :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1061 : 2021. gada 02. novembris, 15:14:30 »

Pienāk mani bērni (sapnī pirmstīņu vecumā) un prasa: Mammu, iedod mums arī to onkuli pakaitināt :mrgr:

mazbērni/ padušīt/lai var jūtūbā ielikt...  :yes: :yes: :yes:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1062 : 2021. gada 02. novembris, 16:06:03 »
Spārk, ko tu pīpē?...baigi labi sanāk!  :smoker:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1063 : 2021. gada 02. novembris, 20:56:29 »
... slepenā zinātniskā institūtā. Tur tiek izgudrota ierīce cilvēku digitalizēšanai... dematerializē cilvēku un izveido digitālo kopiju.
Es tīri intereses pēc dematerializēju vienu nejauku tipu (dzīvē tādu nezinu).
Ielādēju viņu grāmatā...
Man no šī sapņa auksts pār kauliem skrēja. Kādā seriāla Krēslas zona sērijā izveido bagātniecei digitālo kopiju - faktiski verdzeni, ielādē kaut kur mājā bez miesiskas formas, lai bez teikšanas darbinātu visas mājas ierīces, ieskaitot tosteri, precīzi atbilstoši oriģināla vēlmēm. Tad no kopijas ar attiecīgām metodēm panāk piekrišanu strādāt par verdzeni.

Savai digitālajai kopijai neko tādu nenovēlētu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1064 : 2021. gada 07. novembris, 13:47:08 »
Biju kopā ar māsīcu LIDLā, – neliels veikaliņš, patumšs, ejas šauras. Lieku pirkumus groziņā, mums pa priekšu lēnām iet divas dūšigas tantes, pļāpā, pa plauktiem krāmējas. Mēs viņām garām netiekam, nākas arī vilkties. Vienā eju krustojumā izdodas viņas apdzīt, ejam tālāk, ņemam pirkumus. Atceros krēmsieriņus, kantainus, ar zaļu etiķeti, par 36 centiem.
Tās abas tagad min mums uz papēžiem, palaikam pagrūstot ar groziņu. Pie kases samaksāju par manām un māsīcas precēm, salieku maisiņā. Daudz nav, tāds pusmaisiņš. Aiz kasēm viena pasirma kundze ar pelēkiem, pussirmiem ilgviļņainiem patiem man prasa dziednieka telefona numuru. Kamēr meklēju pa kabatām, viņa saka, ka aiznesīšot manu maisiņu uz mašīnu, pagriežas un aiziet. Cilvēku padaudz, es muguru redzu, un tad vairs neredzu. Saprotu, ka es viņu nepazīstu, bet viņa ir smuki nospērusi visus mūsu iepirkumus un ka maisiņā palika arī mans telefons. Pastaigāju, bet to kundzi vairs neredzu. Domāju, ka kaut kā stulbi sanāca, māsīcas pirkumi arī tur bija. Zvanu no otra telefona, lai nobloķē to nozagto telefonu. Man atbild: – Nesatraucieties, jums tāpat tur kontā nekā nav!
Stāvu un domāju, ka man taču tur kredītlīnija.
Sēdāmies mašīnā un braucām projām pa ceļu uz kalna kores.

[Koroče - uz LIDLu es nebraukšu! :D ]