Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181154 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1080 : 2022. gada 23. janvāris, 09:21:38 »
Pārējo sapni sakarīgā veidā vairs neatceros, bet šī epizode palika.
Eju ar kaut kādu svarīgu cilvēku grupu, priekšā melns limuzīns, un visiem par pārsteigumu traušas ārā pāvests spilgti sarkanā mantijā. Pirmie jau liecas pāvestam pie rokas un bučo. Es pieeju un pastiepto roku nevis bučoju bet paspiežu un tā viegli pakratu. Rociņa tāda mīksta un maza. Pāvests smejas,  bet man doma, nu tu zini, kas ir rokas spiediens. Bet stipri jau nespiedu un viņš arī tā vārgi atbildēja

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1081 : 2022. gada 24. janvāris, 08:55:55 »
Pārējo sapni sakarīgā veidā vairs neatceros, bet šī epizode palika.
Eju ar kaut kādu svarīgu cilvēku grupu, priekšā melns limuzīns, un visiem par pārsteigumu traušas ārā pāvests spilgti sarkanā mantijā. Pirmie jau liecas pāvestam pie rokas un bučo. Es pieeju un pastiepto roku nevis bučoju bet paspiežu un tā viegli pakratu. Rociņa tāda mīksta un maza. Pāvests smejas,  bet man doma, nu tu zini, kas ir rokas spiediens. Bet stipri jau nespiedu un viņš arī tā vārgi atbildēja

otru roku nedeva saspiest? tad nebija īstais pāvests, bet kaukāds ziemsvētku vecītis... :D 

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1082 : 2022. gada 08. februāris, 17:32:09 »
notika kaut kāds teroristu iebrukums toļi lielveikalā toļi stacijā. viss sadauzīts izdemolēts.
Nolēmu kā jāņem pēda.
Te pēkšņi pretī nāk Kundalis ar kaut ko tanku dūrei līdzīgu, apjozies ar ložmetējlentu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1083 : 2022. gada 08. februāris, 17:37:03 »
notika kaut kāds teroristu iebrukums toļi lielveikalā toļi stacijā. viss sadauzīts izdemolēts.
Nolēmu kā jāņem pēda.
Te pēkšņi pretī nāk Kundalis ar kaut ko tanku dūrei līdzīgu, apjozies ar ložmetējlentu

UUUN? Tu uzreiz - esi čalis vai neesi, jeb par Munameģi iesāki??

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1084 : 2022. gada 08. februāris, 17:48:12 »
Man sapnī bija jenota rociņas. :D

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1085 : 2022. gada 11. februāris, 22:47:24 »
Biju kaut kādā pusnelegālā grupējumā koka graustu rajonā kaut kur Maskavā.
Bija kaut kāda 1. kursa augstskolas desmit-padsmit meiteņu grupa, ar ko mēs tā kā tusējām.
Viena no viņām uzdevās par "manu meiteni".
Nedaudz bija līdzīga kaimiņienei jaunībā.
Man nebija iebildumu.

No rīta biedrs uzcienāja ar brokastīm, es neēdu brokastis, bet meitene kaut ko apēda.
Izrādījās, ka grupējuma biedri vienmēr kaut ko pievieno ēdienam (vienkārši ikdiena, nevis speciāli), tipa narkotikas kādas.

Tad nu pusdienā mēs visi tusējām to meiteņu kopuškās.
Tur bija kaut kādas pirtis, mēs bijām puskaili.
Bet mana meitene pēkšņi uzradās pilnīgi kaila un iesēdās man klēpī.

Bija ļoti griboša.
Sāku viņu apmierināt ar roku.

Viņas kursa biedrenes apgalvoja, ka manai meitenei esot ļoti skaista "vāvere".

Tā arī bija.
Tur bija ne tikai lielās un mazās lūpas, bet daudz vairāk - atkarībā no uzbudinājuma pakāpes, sākot no orhidejas līdz pat dālijai.
Un krāsas nenormāli spilgtas - no maigi rozā līdz tumši sarkanam, un no balta līdz spilgti dzeltenam.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1086 : 2022. gada 12. februāris, 13:03:08 »
Eju pa ielu, pie mazas guļbaļķu mājiņas ar sētu meistars remontē pastkasti. Man jāuzlīmē adrese, bet pastkaste ieliecas un līmējamās strēmeles vidus paliek gaisā. Plēšu nost, lai pārlīmētu, bet uzlīme saplīst kā papīrs. Saku, ka sameklēšu baltu papīru, ko uzlīmēt vietā un eju meklēt papīru. Pārskatu visādas avīses, lapas, bet visur vai nu par maz, saburzīts vai apdrukāts, baltu laukumu neatrodu.

Satieku kursabiedrus, kas gājuši pārgājienā. Esam nonākuši Rīgas centrā, jau vakars, piedāvāju ieiet manā bijušajā darbavietā padzert tēju. Durvis ir vaļā, ieejam, parādu, kur virtuvīte, kur var tēju uzvārīt. Apstaigāju telpas. Otrajā stāvā tāda kā izstāde, kā tirgus - salikti galdiņi, kur pie katra meitenes gatavo auduma pušķus, lakatiņus, visādas rotas. Gatavās sakārtas uz stendiem virs galdiņa. Pilna telpa ar tādiem galdiņiem un stendiem. No rīta esot jābūt visam gatavam, skaidrs, ka nakšņos, tātad ārdurvis nebūs slēgtas, mēs ar savu baru ārā tiksim. Eju pa pimo stāvu, tur zāle ar vismaz trīsmetrīgu galdu, ar saliktiem šķīvjiem un vidū gandrīz kalns ar uzkodām. Saprotu, ka rīt 11.00 būs kaut kāds tusiņš, bet galds sakārtots jau vakarā. Durvju nekur nav, telpas viena aiz otras, noslēgt nevaru. Aizeju pie saviem kursabiedriem, kas jau paklīduši pa telpām, sēž bariņos un pļāpā, saku visiem, ko satieku, ka galdu aiztikt nedrīkst, tas nav mums.

Eju pa kabinetiem, meklēju baltu papīru, bet neatrodu nevienu pietiekami lielu strēmeli. Kaut ko beidzot atrodu, saprotu, ka jau vēls, viņi gaida. Eju pie pastkastes līmētāja. Atrodu, salīmēju, kā vajag, un skrienu atpakaļ uz darbavietu. Ieeju, tauta tusē pa bariņiem, ieeju zālē un skatos, ka (protams!) galds norīts, pustukši šķīvji stāv. Panikā mēģinu izdomāt, kura no darbiniecēm galdu organizējusi. Zvanu vienai, otrai, neviena neceļ, sazvanīt nevaru.

Kā kursabiedrus aizvadīju, neatceros. Ir 8 no rīta, turpinu zvanīt, jo saprotu, ka jāpaspēj atvest un salikt jaunu ēdienu. Saku, ka samaksāšu par zaudējumu. Esmu satikusi divas dāmas – viena no darba, kas organizējusi mielastu, otra bijusī klasesbiedrene, kas lidzīgā jomā strādā. Sēžam ielas kafejnīcā pie galdiņa. Darbavietas dāma saka, ka summa ir 750 eiro. Domāju, ka padaudz, bet skaitu piecdesmitniekus. trīsreiz sajūk, beidzot saskaitu. Klasesbiedrene saka, ka viņai arī 750, tā ir summa, kas katrai pienākas. Domāju, ka to nu es vairs nevaru atļauties, un ka par daudz izklausās tam, kas tur bija, vispār diez vai vairāk par 500 tas galds izmaksājis.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1087 : 2022. gada 12. februāris, 17:58:33 »
sapnīša sākumu un beigas neatceros, bet pa vidu... Ciemos atnāk paziņas, sēžam pie kafijas galda, pēkšņi pamanu, ka kaut kas notiek ar griestiem - parādās kādas plaisas, ūdens plankumi. Tas viss mērkaķa ātruma palielinās. Droši vien kaimiņi no augšas "savārījuši kādas ziepes". Knapi paspējam tikt ārā no istabas, ka griesti sabrūk.  Bieziem gabaliem krīt apmetums, ūdens straumē. Tik skumji, pavisam nesen viss remontēts, tad atskārtu, ka jāglābj vēl ko var - kompi, dokumentus un telefonam arī kaut kur jābūt... Metos istabā iekšā, griesti tādi netīri pelēki, kaut kur pie izejas tāda, kā burbuļa pumpa ap pusmetru platumā. Pārduru to, noskrien pēdējais ūdens un viss norimst. Laikam jājiet skaidrot attiecības ar kaimiņiem. Trepēs dažus satieku, bet neviens nav īpaši uztraucies, izskatās, ka tā viņiem ir tāda parasta padarīšana. Skaidrs, vienoties par jebkādu atlīdzību no vainīgā puses būs sarežģīti... Neatceros kas bija tālāk, bet atpakaļ neatgriezos un par remontu vairs neiespringu..

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1088 : 2022. gada 13. februāris, 19:46:41 »
Piedalījos bankas aplaupīšanā. Maskavā.
Aizbraucām. Tur jau mūs gaida. Čemaodāni  ar naudu jau smuki rindā salikti.  :smoker:
Atcerējos ka man kaut kādas steidzamas darīšanas, pateicu ka pēc savas naudas atbraukšu vēlāk , jo neparocīgi ar koferi apkārt vazāties.
Pēc laika atgriezos un ilgi meklēju savu koferi , beigās kaut kādā kapķorkā atradu.
Pavēru vaļā - jā krievu rubļi iekšā.

« Atbilde #1089 : 2022. gada 14. februāris, 14:59:58 »
Biju palīdze kaut kādam ārstam/zinātniekam. Pa slimnīcas gaiteņiem lielā ātrumā lidojām ar automašīnu, ar kuru pēc tam aizbraucām tikties ar kaut kādu galveno inspektori. Priekštelpā stāv varens, muskuļots medbrālis zilā medbrāļu ietērpā un saka, ka būs jāpagaida. Ieved mūs tādā garā, jocīgā telpā, kur ir skapji, bet arī klona grīda, no kuras vietām aug ārā zāle. Man nez kāpēc ir līdzi mans kaķis, kas izrāda lielu interesi par vienu no tiem augiem, kam lapas zilganzaļā krāsā. Tas ir zilais katnips (runājam latviski, bet kaķmētru tomēr saucam pa angļu modei). Tur apkārt vēl ir tādi paši mazāki stādiņi, un es dikti gribu vismaz vienu izrakt un paņemt līdzi, ieaudzēt, bet nav lāpstiņas. Kad tikšanās ar inspektori ir galā, es bikli ieprasos, vai nevaru citreiz atbraukt ar lāpstiņu, un viņa saka, ka varu, tikai stundu iepriekš esot jāpiesakās. Manam kaķim piemetās gļuki no tās kaķmētras (dzīvē viņu tā neinteresē, varbūt vairs nevar saost) un viņš vārtījās pa ūdeni dušā. (Šī daļa man ļoti nepatīk, ūdens sapnī esot uz slimību, bet cerēsim, ka kaķis ieklīda sapnī tikai tāpēc, ka es nesen tikos ar mūsu vetārsti, lai paņemtu jaunu zāļu porciju).                 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1090 : 2022. gada 20. februāris, 20:34:39 »
Skatījos zeķbikšu reklāmu. Bija interesanta, skaista un pēdējās zeķbikses tādas kā želejveidīgas un mirdzošas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1091 : 2022. gada 20. februāris, 20:54:39 »
Stāvu pagalmā, tā kā pavasaris apkārt. Iznāk no mājas vīrs un saka, ka kaķis nomiris. Nupat vēl ēda, it kā viss normāli, bet vienkārši nomira. Domāju, - kā tā, nav taču tik vecs, un ko tagad? Kur apglabāt? Kaut kāda bezpalīdzības sajūta - tipa, kā tā var būt? Mēģinu iztēloties, kā kaķis istabā guļ, bet nez kāpēc iekšā neeju.

Tāds īss fragments, ko atceros.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1092 : 2022. gada 23. februāris, 09:32:18 »
Pirmo reizi sapnī redzēju masku.

Stāvu palielā veikalā, runāju ar kādu sievieti. Pēkšņi attopos, ka sertifikātu pie ieejas man neviens nav prasījis un ka mums abām nav masku. Paskatos apkārt - veikals paliels, cilvēki padsmit, maskas ir tikai kādiem trijiem. Nopriecājos, ka beidzot tas murgs beidzas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1093 : 2022. gada 02. marts, 10:51:49 »
Sapnī rakstīju romānu par divām sievietēm, kuras organizē draudzenei ballīti. Teikumi virknējās cits pēc cita, risinot jautrus notikumus. Atceros, ka sapņa nobeigumā bija dilemma, kurai izdevniecībai sūtīt manuskriptu - Zvaigznei ABC vai tai, kas izdod Vakara romānu sēriju. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1094 : 2022. gada 02. marts, 12:08:59 »
kāpēc gan Tev nepamēģināt ārpus sapņa?