Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181317 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1185 : 2023. gada 29. janvāris, 15:07:22 »
k
Apkures sezonā vairāk noder ugunspūķi :?:
Baidos, ka sanāks perebors - šis kā iepūtīs, tā visa māja nosvils :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1186 : 2023. gada 29. janvāris, 15:22:10 »
Palasi sapņu tulku par pūķu olām un to krāsām. :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1187 : 2023. gada 04. februāris, 09:11:33 »
Braucam trijatā tādā kā ceļojumā un visas mantas un telts tiek atstāta kaut kur , bet paši esam atnākuši uz ekoproduktu izstādi. Tās ir ārzemes, varbūt Vācija, kas esam tie trīs, īsti nevaru saprast -sākumā laikam vīrs un arī mana māsa. Staigājam gar stikla skapjiem, laikam var arī degustēt. Māsa paņem maisiņu ar āboliem, ierauga, ka galīgi štrunti, netīri un pat iepuvuši, kāds tur eko un dusmīgi atstāj pie kases. Izrādās, esam 4. stāvā, ejot lejā no citām telpām nāk ārā bariem cilvēki no sapulces.
Izejam ārā un tur notiek gadatirgus. Milzīgam nekoptam laukumam apkārt tirgus uz izpriecu būdas, aplis tik milzīgs, ka tālākās knapi var saskatīt, un viss briesmīgi noplucis. Sākam iet gar būdām un esmu kopā ar Diddly. Skatāmies kaut kādus audumus, izšuvumus. Es saprotu, ka D. ar mani kopā ir tikai uz brīdi, cieši apskauju viņu, tā, ka sapnī jūtu siltu ķermeni, un saku paldies, ka ar mani te pastaigā.
  Te jāiestarpina, ka dzīvē mēs nekad neesam pat lāgā sasveicinoties pieskārušās, kur nu vēl apskāvušās. Pati brīnos tagad, ka tik bieži izjūtu trūkumu, jo dzīvē mēs nebijām viena otrai tuvākās draudzenes, drīzāk ceļa biedrenes. Tādēļ arī pierakstu šo jocīgo sapni
      Tālāk esam pie kaut kādas krāmu būdas, un pie pamales nāk milzīgs melns mākonis, būs vētra. Prasu, kur visi slēpsies -būdas īpašnieks saka tepat zem pažobeles. Beigās es  esmu būdā,  kas piekrauta ar visādiem it kā antikvāriem krāmiem. Ipašnieks  noņem mici un skatos -tīri normāls vīrietis, varbūt varētu pie viņa ieriktēties. Pēkšņi pie durvīm dauzās, paveru spraugu, un tur laužas iekšā 3 tādi kā pasaku tēli, noskranduši briesmoņi. Man rodas kaut kādas superspējas un es ar spērieniem viņus trencu prom un rauju durvis atkal ciet

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1188 : 2023. gada 04. februāris, 09:38:11 »
Par tām pasaku būtnēm... Laikam tāpēc, ka vakar noskatījos pa 3TV "Fantastisko būtņu..." otro sēriju, šonakt atbilstošs sapnis. Sīkumus vairs neatceros, bet situācijā līdzīga. Dzīvoju pasaulē un valstī kur visas sievietes piemīlīgas raganas, vīrieši burvji, apkārt visādi mazi meža dīvainīši. Bet normāla dzīve, neviens nebur, nekādas ziepes nevāra, bet noturīga sajūta, ja būs vajadzība, tad viss apkārt sprāgs un aizies pa pieskari, tikai iemesla trūkst. Pati arī liekas biju ragana, jo bailes nebija, pat otrādi, domāju, lai tikai kāds mēģina mani aizskart, tad redzēs ar ko darīšana.  :shock:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1189 : 2023. gada 04. februāris, 09:38:30 »
Lasīju Balodes gramatu- tur vairāki sapņu apraksti. Laidu pāri, nelasu. Vakar lasu kādas grāmatas apskatniekces tekstupar Liepnieka grāmatu, viņa arī atzīst, ka sapņu aprakstus grāmatās nelasa un zina, ka daudziem lasītājiem tie neinteresē.
Kas jums liekas interesants tajos sapņos  :rat:
Jāpiezīmē gan, ka es, ja arī redzu  kādu dapni, tad tie ir parasti nieki, kam nepiešķiru nozīmi.
Kur nu vēl lasīt citu sapņus un vēl tik garus un izverstus. Nav slinkums rakstīt? Būtu labāk ko reālu tik gari izstāstījušas :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1190 : 2023. gada 04. februāris, 09:42:23 »
Pirms dažām dienām es strādāju google mapā. Man vajadzēja kartēt kapus. Kapu vidū bija kaut kāda ēka. Brīžiem tā bija baznīca, kapliča, brīźiem dzīvokļu nams.
Es staigāju ar mērlenti un kaut ko skatījos skapīšos. Tālumā, lielas telpas galā, starp svecēm stāvēja mans sen mirušais tētis un apkārtējiem stāstīja, ka es tā drīkstot, jo man ir atļaujas un pieejas jebkurai informācijai.
Tuvumā bija zārks ar nelaiķi. Jutos neomulīgi, bet nu šis darbs ir jāpadara. Kad mironim iedegās spožas, kā auto lukturi, acis  es sāku bailēs kliegt.

Tajā brīdī mani sieva pamodināja. Esot smagi elsojis un tad sācis dīvainā balsī kliegt.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1191 : 2023. gada 04. februāris, 10:35:32 »
Lasīju Balodes gramatu- tur vairāki sapņu apraksti. Laidu pāri, nelasu. Vakar lasu kādas grāmatas apskatniekces tekstupar Liepnieka grāmatu, viņa arī atzīst, ka sapņu aprakstus grāmatās nelasa un zina, ka daudziem lasītājiem tie neinteresē.
Jāpiezīmē gan, ka es, ja arī redzu  kādu dapni, tad tie ir parasti nieki, kam nepiešķiru nozīmi.
Kur nu vēl lasīt citu sapņus un vēl tik garus un izverstus. Nav slinkums rakstīt? Būtu labāk ko reālu tik gari izstāstījušas :)
Šo es pierakstīju, lai atcerētos. Citās reizēs -lai pati par sevi pabrīnītos un pameklētu, no kura  āķīša tas pavediens vērpās. Tādēļ arī citu sapņus šeit palasu, kādas fantāzijas cilvēka smadzenēs var rasties. Grāmatās nelasu, bet neatceros arī kad būtu tādi gari apraksti gadījušies.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1192 : 2023. gada 04. februāris, 10:48:14 »
...redz, Nāra, tev ir nabadzīga iztēle, fantāzijas nav...arī neredzi dzīves krāšņumu...attiecīgi arī sapņi nabadzīgi...viss ir saistīts

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1193 : 2023. gada 04. februāris, 11:00:13 »
Grāmatās parasti raksta pravietiskos sapņus. Vispirms sapnis, tad notikums.
Man ir bijuši pravietiskie. Par vīra satikšanu, par tuvinieku aiziešanu, par nepatikšanām.
Vienmēr krāsaini.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1194 : 2023. gada 04. februāris, 11:22:13 »
Sākam iet gar būdām un esmu kopā ar Diddly. Skatāmies kaut kādus audumus, izšuvumus. Es saprotu, ka D. ar mani kopā ir tikai uz brīdi, cieši apskauju viņu, tā, ka sapnī jūtu siltu ķermeni, un saku paldies, ka ar mani te pastaigā.
  Te jāiestarpina, ka dzīvē mēs nekad neesam pat lāgā sasveicinoties pieskārušās, kur nu vēl apskāvušās. Pati brīnos tagad, ka tik bieži izjūtu trūkumu, jo dzīvē mēs nebijām viena otrai tuvākās draudzenes, drīzāk ceļa biedrenes. Tādēļ arī pierakstu šo jocīgo sapni

Diddly bija atnākusi atvadīties.  :big_hug:
Man pašai ir bijis sapnis, ka pavadu laiku ar skolas laiku draudzeni, pastaigājamies, runājam, nu gluži kā dzīvē. Diemžēl viņa gāja bojā pāris gadus pēc skolas beigšanas, sapni redzēju vēl pēc vairākiem gadiem. Vairāk viņu sapnī neesmu redzējusi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1195 : 2023. gada 04. februāris, 11:29:42 »
Tuvumā bija zārks ar nelaiķi. Jutos neomulīgi, bet nu šis darbs ir jāpadara. Kad mironim iedegās spožas, kā auto lukturi, acis  es sāku bailēs kliegt.

Tajā brīdī mani sieva pamodināja. Esot smagi elsojis un tad sācis dīvainā balsī kliegt.

Visādi gadās :?: Esmu sapnī raudājusi, no rīta pamostos saraudātām acīm, bet pašu sapni vairs neatceros :?: Vai arī erotisks sapnis ar orgasmu, bet no rīta nevaru saprast, tiešām bija vai nosapņoju  :blushing:
Pirms daudziem gadiem naktī pamodos, jo vīrs pilnā balsī smējās. Mēģināju šo pamodināt, bet neizdevās, vismaz apklusa. No rīta prasu, par ko tāda jautrība naktī? Esot redzējis sapnī, ka pārvērties par mazu karbonādīti, noslēpies radiatorā, visi viņu meklējuši, un pašam par to bija baigi jautri :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1196 : 2023. gada 09. februāris, 09:07:05 »
sapnī aizgāju uz pilsoņu un migrācijas lietu pārvaldi. Izsauc mani uz kabinetu. Pie galda sēž Putins. Šams paceļ galvu un klusi jautā,- Cik bieži jums ir sex? Drusku tā kā apjuku, vai to vajag anketai, vai šams piedāvājas, vai arī vienkārši neprot sarunu uzsākt? Un kā lai ar godu tiek no šejienes prom... Tad šams novelk žaketi un saka, man te vajag palīdzēt... Skatos, uz labā pleca viņam labs gabals miesas izrauts. Da nu k Čertu, kas te vispār notiek? Te PU izsauc uz citu kabinetu un es smuki aiztinos. Skrienu uz autiņa pusi, bet pāri pagalmam  izrakts baigi dziļš ierakums. Tai pašā laikā stāvvietā grozās policisti un evakuē autiņus. Knapi paspēju pie sava. Murgs kaut kāds

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1197 : 2023. gada 09. februāris, 11:42:21 »
Nu ka' cilēks citādi nejēdz, tad zemapziņa ieņem putina veidolu, uzdod jautājumu un parāda, kas būs ja seksa par maz :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1198 : 2023. gada 14. februāris, 08:00:43 »
Ejam trijatā pa ielu – es, meitene un puisis (ap 25) nepazīstu, bet esam kopā. Skatāmies vitrīnas, ieejam telpās, kā veikaliņos, kaut kādi tekstilizstrādājumi, bet viss izskatās mazliet dīvains. Tā īsti nesaprotu, vai esmu paralēlajā realitātē vai citā laikā, bet saprotu, ka cilvēki mūs neredz. Atklāju, ka ja piespiež zem zoda, tad var tajā laikā "nostabilizēties" - vispirms apkārtne kļūst strīpaina, kā kad kadri saiet kopā, tad saliekas kontrastainākā un krasainākā attēlā. Uzreiz nesanāk, bet dabūju pilno bildi - tātad mēs tajā universā esam stabili iegājuši.

Domājam, ka kaut kas jāapēd, ieejam tā kā bārā, kā kafejnīcā. Telpa maza, gar sienu lete, pretī kādi trīs galdiņi, vēl viens galdiņš letes galā. Patumšs, koka apdare.

Skatāmies ēdienkartē - tur trīs veidu dīvainas desas (bildē vienkārši nogriezts žāvētas vai vārītās desas gabals ar visu "ādu" un mērci), kaut kādas bulciņas. Būdīgs vīrs aiz letes, vēl pāris cilvēku. Tie mums uzmanību nepievērš. Pie letes atveru ēdienkarti un rādu, ka mums vajag šīs desas. Vīrs aiz letes izskatās pārbijies. Es jautāju, vai viņš mani dzird? Dzirdot, bet es runājot tā ļoti lēnu un izstiepti. Tikai viņš mani neredzot. Šķiet, teicu, ka tas tāpēc, ka mēs esam no cita laika. Prasu trīs porcijas desas, viņš nogriež vienu gabalu, ieliek salvetē un iedod man rokā. Bulciņas arī pasūtīju. Gribu kafiju, skatos ēdienkartē, ka kafija "Amanda" maksā 44. Tik dārgu negribu. Jautāju, vai viņam ir parasta automāta kafija, skatos, bet automātu neredzu pārdevējam aiz muguras, un viņš izskatās nobijies. Verot ciet ēdienkarti, nejauši pieskaros pārdevēja rokai, viņš atraujas, ka viņam mans pieskāriens sāp. Atmetu ar roku tai kafijai. Saprotu, ka mūsu nauda ir pie tā mūsu puiša, bet viņš ir pagājis nostāk, tur vēl ir kāpnes uz augšu. Saucu, lai nāk samaksāt. Tikmēr eju uz stūra galdiņu, kas uz maza paaugstinājuma, ar desu rokā. No letes gala paņemu apakštasītes, bet tās ir krietni slapjas pēc mazgāšanas. Nopurinu ūdeni un paņemu trīs - negrauzīsim taču to desu no gala, kaut kā sadalīsim.

Kamēr lieku tasītes un desu uz galda, pienāk pasīks vīrietis – no tā pāra, kas arī bija kafejnīcā – arī bailīgs, viņš paņemšot savas atslēgas, kas stāv uz palodzes blakus galdiņam, bet tāds raustīgs, ka tik kādam no mums nepieskartos. Kaut kā viņi visi no mums baidās.

[Bet kā parasti - modinātājs un nevarēšana piefiksēt tūlīt pēc pamošanās, dara savu. Tur vēl bija visādi notikumi.]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1199 : 2023. gada 18. februāris, 09:02:24 »
Biju uz kuģa, iespējams jahtas, jūŗā. Man vajadzēja izšaut raķetes uz ķīniešu kuģi Klusajā okeānā.
4 raķetes bija pievienotas 4 laptopa USB portiem.
Štukoju kā šās notēmēt, ar kaut ko diskutēju vai labāk šaut pa vienai vai visas uz reiz.
Jautra kompānija visu laiku maisījās pa vidu.