Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180878 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1215 : 2023. gada 05. maijs, 16:59:20 »
Atkal pēc ilgāka laika "skolas sapnis" un tāds dzīvs... Šoreiz neesmu skolā bijusi kādu pusotru gadu. Diesviņzin, kā mani vēl nav izslēguši, varbūt uz veco nopelnu rēķina, jo mācījos agrāk labi un pa olimpiādēm staigāju. A varbūt ir izslēguši, tik es to pat nezinu?  :?:  Domāju iet uz stundām, sameklēju kaut kādas burtnīcas, bet man nav ne jausmas, kas vispār tagad skolā notiek, kādas rīt stundas  :?:  Un kā tas vispār būs, kad es tā pēkšņi ieradīšos. Es pat nezinu, kurā solā es varu apsēsties - laikam būs jāgaida, līdz visi citi sasēžas, un jāskatās, kur kāda brīva vieta... Un tad jāklausās, ko man sacīs, prasīs, kur biju, bet es to nezinu, jo neatceros neko...
Tāda laime nakts vidū atjēgties, ka to sasodīto skolu sen esmu beigusi, tagad sapņoju, un laimīgi apgriezties uz otriem sāniem  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1216 : 2023. gada 09. maijs, 06:41:37 »
Sapnī pie reno mājās filmas skatīšanās vakars. Filmu neatceros. Bet pirmā asociācija par reno dzīvokli (tas, šķiet, bija paliels dzīvoklis) - kā filmā Buržuāzijas diskrētais šarms. Bet kā bija tajā Šarmā, nemaz neatceros.
Līdz galam filmu nenoskatījos, bija jāpavada mans paziņa, kurš bija uzradies. Apsolīju reno, ka atgriezīšos. Vēl nodomāju, nez, viņa zina, ka esmu Amālija?
Pēc tam ar reno un vēl kādiem klīdām pa Ganību dambi. Pa visādiem sabiedriskiem bomžatņikiem. Rīgas Dīzeļa rajonā.
Sapnis bez beigām.
Jānoskatās Diskrētais šarms.
Jā, reno vīram kājās bija smalkas kurpes :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1217 : 2023. gada 12. jūnijs, 19:57:21 »
...dziļš, dziļš sapnis...esmu baltā virsvalkā...skatos, ka man uz baltās kabatas ir skaisti izšūtiem burtiem rakstīts - Dr.Nakata ....hmm, vismaz mans apģērbs un nav kā tai anekdotē - kurš pirmais pamostas un uzvelk balto halātu - tas ir dakteris!   
Eju pa gaišu, tīru gaiteni...no labās puses spoži spīd saule pa logiem, kreisajā pusē ir slēgtas  telpas....man pretim nāk nopietna medicīnas māsa, uz krūtīm zīmotne - māsa Rečida un mani sveicina:   
 - labrīt, dok Nakata kungs!   
 - labrīt, māsa Reičida! kādi jaunumi?   
 - dok, pie mums ir jauni pacienti! ...profesora Preobraženska mazmazmazdēls vairs nevar par tiem rūpēties St.Pēterburgā, tur esot pilnīgs zinātnes bloks, viņa pacienti nonāca pie mums...lūk, pirmais - 
...redzu uz palātas durvīm uzlikta plāksne - "E5i8"! Kas tas?   
 - dok, esam uzmanīgi, jo tas ir pretīgi un nesaprotami!   
 -??   
 - profesora Preobraženska mazmazmazdēls ir tālāk aizgājis par sava senča eksperimentiem...ja vecais sunim ieoperēja cilvēka  hispotēzi un dzimumdzierus, tad šajā gadījumā tas nav suns...tas pat nav skaidrs, kam veiktas šīs operācijas...   vienīgās skaņas, ko šis subjekts izdveš ir -EEE...tāpēc tā viņu sauc!...5 ir viņas ekstremitātes - 4 parastās + zvīņaina aste ...i apzīmē, ka stulbs, bet 8 ir vecums ...citu zinu nav!   
 - labi, skaidrs ...ejam iekšā!   
Pienāk sanitārs, kurš atslēdz durvis un piekāpjas sānus..   
Telpā ir krupjveidīgs eksemplārs ar izvalbītām sfēriskām acīm, kuras riņķo...mazs, apmēram 1,50 m augumā, klāts ar zvīņām un smirdīgs...   
 - dok, viņš nokārtojas un ar fekālijām pēc tam iesmērē savu ķermeni...lieko smērē uz sienām...sanitāri atsakās iet iekšā, negrib bez papildus samaksas smērēt savus Hugo Boss baltos ķiteļus un saulesbrilles!   
 - lobotomiju mēģinājāt, māsa  Reičida?   
 - bija mēģinājums, bet  šim subjektam nav galvas smadzeņu...rezultātā tikai vairāk dir@ un smērē!   
 - būs jākonsultējas Ārlietu Ministrijā, ko darīt ar šo!....ar ko ēdiniet?   
 - ēd tikai cigarešu izsmēķus, tāpēc ir atcelts aizliegums trako mājā smēķēt...izsmēķu šobrīd pietiek!   
Dodamies tālāk pa gaiteni - uz nākošām durvīm uzraksts - "???"   
...smirdoņa jau jūtama ārpusē...   
 - dok, varbūt šajā sapnī tur nedodamies? 

« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 12. jūnijs, 20:24:23 no Spārka »

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1218 : 2023. gada 13. jūnijs, 15:01:08 »
Nakat- Tavā sapnī trakais dabūjis halātu ar personisku uzrakstu.
Trako nams paredzēts H.sapiens, situācija nekavējoties jādara zināma dzīvnieku aizsardzības organizācijām, policijai, dzīvnieki jāpārvieto uz patversmi, jānoskaidro suga, barība un turēšanas apstākļi, kā ievests valstī vai tas ir eksperimentu rezultāts.
Labi, vismaz ienāca pŗātā doma par ĀM, bet viņi tik konsultēsies tālāk..
Smirdēšana ir aizsargreakcija.
Visi citi jautājumi jārisina pēc tam.

Es tā sapņot neatļautos, katrs, lai kas rādās, sapņo savās šķietamās gudrības vai aprobežotības robežāsRofl

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1219 : 2023. gada 13. jūnijs, 15:19:53 »
...sanda, būsi sapņu tulks? :)

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1220 : 2023. gada 14. jūnijs, 18:56:11 »
Sapņu tulkošanā citiem ambīciju nav, knapi tieku galā ar saviem sapņiem un sajūtu rītos, kad jānoskaidro, kur atrodos - sapnī vai īstenībā, nu tur, ko parasti uzskata par īstenībuRofl
Bijis tā, ka sapnī atmostos no viena sapņa, bet tas atkal ir sapnis.

« Atbilde #1221 : 2023. gada 17. jūnijs, 10:01:19 »
Biju svaigi apprecējusies ar Juru - tāds inteliģents krieviņš, ar brillēm lai, tikai dzīvo kopā ar mammu, un tajā dzīvoklī ir tikai viena izolēta istabā, kurā, protams, dzīvo mamma    :rat:

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1222 : 2023. gada 23. jūlijs, 23:00:00 »
Bučojos ar svešinieci.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1223 : 2023. gada 25. jūlijs, 08:15:02 »
Bučojos ar svešinieci.

nu kā tā var, nu kā tā var...  :f-palm:  zobus pirms tam izmazgāji??  :taunt: [size=78%] [/size]

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1224 : 2023. gada 26. jūlijs, 10:44:57 »
Vienā vakarā 4 reizes ukraiņu portālos kā nākamo rfijas mērķi minēja Šuvalkus un... Daugavpili. Tik konkrēti par draudiem LV nebiju dzirdējusi. Tad nu sapnis vēlāk atbilstošs.
Beidzot ir nolijis lietus un tik dāsni, ka ūdens ir viscaur un skalojas verandā līdz grīdlīstes malai (reāli - naktī tiešām labi lija). Taču manu uzmanību saista kas cits - spārnotā raķete, kas spēcīgi dzirksteļodama un šņākdama lido pāri manam dārzam. Gaidu, ka tūlīt jo@bņīs, bet nē, piezemējas un tūlīt labības laukā redzamas zilas ķiveres. Nevaru saprast, krievi vai nato?
Izcili krāsains un efektīgs sapnis. Ļoti ceru, ka nebūs viedais...
Visus sakost!

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #1225 : 2023. gada 27. jūlijs, 16:06:34 »
Ļoti ceru, ka nebūs viedais...

Būs, būs!
Amerikāņi pieliek visas pūles, lai Eiropā sāktos karš.
Prognozes, ka muzikanti ieies Suvalkos (tā drusciņ), jo, pēc diriģenta izlēciena, Putins visādi ir no viņiem formāli norobežojies.
Tāpēc, ja tas notiks, Krievija tur oficiāli ņi pri čom.
Versija, ka tas būšot tests, kā reaģēs NATO.
Visādā ziņā, ja nogriezīs koridoru, Baltijas valstis paliek bez sauszemes sakariem ar Eiropu, un tur jau tad visādi var sanākt...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1226 : 2023. gada 27. jūlijs, 17:35:44 »
Spļauj pār plecu un sit pie koka... izstāstītie sapņi nepieildoties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1227 : 2023. gada 28. jūlijs, 05:01:24 »
Da nu. Daži simti bandītu pret Voisko Polskoje?

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1228 : 2023. gada 31. jūlijs, 00:19:11 »
Laikam mani ietekmējusi Kunturu veikala slēgšana, cūkaudzētāju grūtības un garda speķa nepietiekamība uzturā.
Sapņoju:
pavārs uz iesma pie dīķa atrāda gabalu pagatavotas krokodila astes, turpat ugunskurs, grils. Krokodils no dīķa.

Nopētu gabalu - 1/3 daļa speķis, bet konsistence šķiet ne tāda, tā kā grubuļainsnēun tā "ādiņa" Confused  iekšas saraujas - neko tādu neņems pretī  Devilatmostos no kuņģa krampjiem :f-palm:

Pēc tam internetā cenšos noskaidrot kā ēdami krokodili, neko par to nezināju.
Atrodu – vislabāk ēst krokodila asti, bet tauki jānosmeļ, laikam par zupu lasīju, tauki specifiski.
Cik pareizi sapņoju  :rofl:

Bērnībā saucu frikadeles par krokodilliem un biju pārliecināta, ka tās no krokodilu gaļas, man varēja būt dabisks process turpināt ēst krokodilus.

Vēl no https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/virtuve/receptes-ka-majas-pagatavot-krokodila-sautejumu-un-kengura-steiku.a135693/
“...latvietis stāsta par savu pieredzi krokodila gaļas nogaršošanā: „...Tas bija Bolīvijā - robežsargi nomedīja krokodilu ... pārsteigums, ka no milzīgā krokodila ēdama ir tikai astes daļa, astes daļas resnākā daļa, jo viss, kas vēderā ... Lai krokodils peldētu, tur ir zarnas un citas lietas, kas notur viņu uz ūdens.”
Rakstā tālāķ par sautētu un ceptu krokodila gaļu.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 31. jūlijs, 00:28:07 no sanda »

Atslēdzies reno

« Atbilde #1229 : 2023. gada 31. jūlijs, 10:24:55 »
Man piedzērušies ķīnieši nozāģēja dzīvžogu :?: