Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181998 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1335 : 2024. gada 24. decembris, 11:40:05 »
Aizbraucu uz dzīvokli, ko noīrēju kaut kad pirms mēneša [citā sapnī]. Tā īsti neatceros, kāda man bija doma, to darot. Atslēdzu abas durvis, ieeju. Virtuvē nolaistas žalūzijas, nodomāju, ka, jā, es nolaidu, lai pārāk viss neizbalē saulē. Dzīvoklī krēsla, bet gaismu neieslēdzu. Istabas tukšas, uz grīdas divi palieli podi ar istabas augiem. Nodomāju, ka jāaplej taču, sen neesmu bijusi, izskatās, ka zeme sausa. Ieeju trešajā istabā, tur arī gandrīz tumsa, bet ir istabas vidū dīvains galds. Pēkšņi dzirdu krācienu. Paskatos pa kreisi krāciena virzienā – tumšajā stūrī aiz galda uz sienas var redzēt pēdu ēnu – tur kaut kāds vīrišķis guļ uz gara sola un krāc. Secinu, ka saimniece ir kādam iedevusi atslēgas, kā gan citādi tur kāds var gulēt, un ātri taisos projām. Aizslēdzu gan tikai ārējās durvis, lai ar troksni nepamodinātu. Eju pa kāpnēm un pēc tam pa ielu, telefonā meklējot Olgas numuru – jāpiezvana un jānoskaidro kas tas par tipu dzīvoklī, ko īrēju es. Atrast grūti, rokās sīpolloki un salātu bunte, tie traucē, un numurs jāmeklē kaut kādā čatā, jo nez kāpēc neesmu saimnieci ierakstījusi kontaktos.

Apstājos pirms šķērsot ielu, līdz ar mani kādi padsmit cilvēki sastājušies. Asfalts slapjš, pēc lietus, jau tumšs, spīd ielu apgaismojums - nu pilnīgs decembris bez sniega. Pārejam ielu visi reizē, ejot joprojām telefonā meklēju Olgas numuru, kas nu jau izskatās kā kaut kāda spēlīte. Pielieku soli, lai nav jāiet kopā ar pārējo baru un aizeju pa priekšu. [Vieta – reāla iela un reāls krustojums].
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1336 : 2025. gada 05. janvāris, 23:02:34 »
Nevajag uz nakti skatīties šaudenes, pat aci iemest nevajag...
Tas turpinājās sapnī - kaut kāda pakaļdzīšanās, kaut kādi sliktie kaut kādā ēkā tvarsta labos, apšaude. Īpaši izcēlās 2 slikteņi. Manis pašas šajā stāstā nebija, bet vislaik sekoju vienam no vajātajiem, kā pār plecu skatījos. Viņam bija pistole un, šķita, ka tūlīt, tūlīt viņš tiks galā ar vismaz vienu no sliktajiem, bet... spiež gaili un nekas nenotiek.. sliktie tik smejas. Un šis atkal spiež to gaili un pa tukšo un atkal, un atkal... nezinu, kā viņš paglābās, bet vienbrīdi šim bija iespēja apskatīt (līdz ar to arī man) šaujamo sīkāk. Varbūt aptvere vispār tukša. Tātad - Sig Sauer pistole (neprasiet, no kurienes tas :D ); aptverē viena patrona, bet vēl viena kaut kādā bundulī blakus. Un iekšā vēl veltījums iegravēts plus Ļeņina profils...  :faint: Bet aptverē vēl kas cits iekšā ne tikai patrona. Ahā, laikam tāpēc sprūda... Tad nu šis izķeksē ārā lieko un ieliek to vēl vienu patronu, un dodas tvarstīt sliktos. Protams, atrod, mēģina šaut un atkal nekā... Un pamodos. Cik var... Un pamodusies nodomāju - tas džeks vispār drošinātāju noņēma?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #1337 : 2025. gada 07. janvāris, 09:14:34 »
Man atkal Threadus nevajadzētu lasīt pirms miega. Visādas sapņu driskas, jo naktī vairākas reizes pamodos.
1) Skatos no malas, ka vecāki dala bērnus. Vīrietim paliek viens, bet to atstās pusaudzei auklei uz ilgu laiku. Viņam prasa, vai viņš vispār atbrauks. Dažreiz būšot
2) piedalos arī es. Kaut kāda ņemšanās pa virtuvi, jo ir vienas manas vectantes bēres. Viņas māsa, mana vecāmamma briesmīgi sēro. Zārku iznes kaut kādā pagalmā, bet nez kādēļ vēl atver, un vecāmamma, melnā ziemas mētelī, ieguļas tajā (!!)un apkampj mirušo. (abas tai saulē jau gadus 30)
3) pēdējais, pēc aizmigšanas 4os.Meita ar savu skolas laiku draudzeni rīkos klases balli un man pasūta ēdienu gatavošanu. Pirmajā žuljenu. Es viņai mēģinu ieskaidrot, ka 20 cilvēkiem vienlaikus no mājas cepenes tas nav iespējams. Pamostos, un turpinu domāt argumentus. Tad atjēdzos, ka tas ir sapnis

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1338 : 2025. gada 07. janvāris, 09:44:47 »
Es šonakt sapnī arī uzņēmu viesus. Tā haotiski. Zigmārs Liepiņš arī bija. Tad pie durvīm piezvanīja krietni ierāvusi māsa. Negribēju viņu laist tik smalkā kompānijā :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1339 : 2025. gada 07. janvāris, 12:08:04 »
Es šonakt sapnī arī uzņēmu viesus. Tā haotiski. Zigmārs Liepiņš arī bija. Tad pie durvīm piezvanīja krietni ierāvusi māsa. Negribēju viņu laist tik smalkā kompānijā :mrgr:
māsa piezvanīja sapnī vai īstenībā?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1340 : 2025. gada 07. janvāris, 12:13:55 »
Sapnī.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1341 : 2025. gada 21. janvāris, 16:01:17 »
Par krāsainiem sapņiem.
Esmu atbraukusi pie savas kursa biedrenes, apm. tur, kur Daugmale, jo netālu Daugava. Viņi izbūvējuši kaut kādu piedzīvojumu pasākumu a la Straume, un istabas ir spilgti rozā. Jautāju, vai ir apdomājuši par atļauju par Straumes vārda izmantošanu. Ka pašlaik jau brīdina to nedarīt. Palika tādi domīgi

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #1342 : 2025. gada 11. februāris, 23:57:11 »
Sasmējos par savu sižetu  :mrgr:

Mani sasniedza ziņa, ka manai bijušajai klasei jāiet par jaunu skolā, 9.klasē. Nav īsti skaidrs, kāpēc vispār un kāpēc 9., kad jau videne pabeigta, bet ja reiz vajag, tad vajag, neko nepadarīsi.  Bet vēlēšanās ta nav nekādas! Kā bija, kā ne, 1.septembri es nobastoju, neaizgāju. 2.  tomēr saņemos un eju, tikai ar novēlošanos, un es jau kavēju. Ceļš ved caur kaut kādu gauži nepievilcīgu rajonu, abās pusēs nelielas sašķiebušās koka mājeles... Nez, vai es pareizi eju? Atceros ceļu uz savu skolu, tur tādu mājeļu nebija vis pa ceļam... Bet būs vien pareizi, jo ieraugu no vienas tādas mājeles iznākam divas savas klasesbiedrenes. Ar bleķa spaiņiem rokās. Izbrīnījusies prasu - ko tad jūs te? Un kam tie spaiņi?!  :thinking:  Meitenes man paskaidro, ka šajās mājelēs esot sausās tualetes (kas man šķiet visnotaļ ticami) un viņām skolā dots uzdevums vienu tādu tualeti iztīrīt  :alt:  Es uz pauzes... Tad krasi izlemju - da nu nafig to skolu ar visu  viņu 9.klasi! Ko man padarīs, ja reiz esmu videni jau pabeigusi, neatņems tak atestātu!  Lai nu ko, bet sausās tualetes smelt es neparakstos!  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 12. februāris, 00:03:55 no kvadra »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1343 : 2025. gada 15. februāris, 10:49:22 »
Noskaņa aptuveni kā Fanfana Tulpes filmā (un es sen neko tādu neesmu skatījusies). Mēs ar S k-gu cīnāmies ar zobeniem :D Tas pie realitātes, ka es zobenu nez vai varu pacelt :mrgr:

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #1344 : 2025. gada 15. februāris, 11:38:37 »
Ar zobenu nav tik traki. Tāpēc zobenam ir masīvs roktura pagarinājums, lai tas izlīdzsvarotu garā asmens svaru un  to varētu vieglāk ar roku novaldīt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1345 : 2025. gada 15. februāris, 11:48:54 »
Vēsturiski ņemot, tas varēja nebūt viduslaicīgs zobens, bet "spalvas" zobens, līdzīgāks rapierim :) Dīvainākais sapnī, ka realitātē  man nav pat ne slēptas agresijas pret duelantu, un, otrkārt, realitātē viņš mani ar knipi varētu gar zemi nogāzt :D

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #1346 : 2025. gada 15. februāris, 12:21:59 »
Tad jāsecina, ka tas bija korekts sportisks treniņš, nevis cīņa uz dzīvību un nāvi  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1347 : 2025. gada 15. februāris, 12:50:27 »
Rāpoju pa palielu zālienu puskrēslā – tā kā nakts, bet zālienu izgaismo prožektors. Zālienā dažādi dzīvnieki izklaidus, vēl daži cilvēki. Pamanīju čūsku, parāpos tālāk no viņas. Bija lapsa, kurai iespēru tā, ka viņa aizlidoja, bet sapratu, ka man tā lapsa ir jānobeidz, citādi [nezinu, kas būs citādi, bet lapsai nedzīvot], kamēr lapsa nav atjēgusies, iespēru vēlreiz un uzkāpu viņai uz kakla. Stāvēju, nēģināju aizspiest kaklu, bet šī kā nemira, tā nemira.

["Lapsu nogalināt − tikt vaļā no nepatikšanām." Hmmm.]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1348 : 2025. gada 15. februāris, 19:10:18 »
Slepkavnieciska Tu zemapziņā, odnako  :smile:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1349 : 2025. gada 15. februāris, 19:54:17 »
Man bija pravietisks sapnis.  :mrgr: 
Neatceros neko ne pirms, ne pēc, bet kā tāds apturēts kadrs acupriekšā mūsmāju pastkastīte un tajā līdz pusei iebāzta kā kāda lapele, kā aploksne... pie sevis pikti nodomāju, vai tiešām normāli nevar ielikt, ja nu lietus vai vējš izrauj...
Šodien nolēmu paskatīt to pastkasti, atveru un tur aploksne.  :rofl: