Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180877 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Spārka

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #90 : 2016. gada 12. janvāris, 13:20:48 »
Šonakt konstatēju, ka zemapziņa, maita, visu atceras. Un tad sajauc visas kārtis un sapnī izliek taaadu pasjansu, ka apziņai ilgi būs, ko kopā likt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #91 : 2016. gada 12. janvāris, 13:50:01 »
Es ar bijušo studiju biedru (nekādu savstarpēju simpātiju nebija) pastaigājāmies pa tiltiem. Tilti bija sabūvēti viens blakus otram, paralēli. No viena tilta lecam pāri uz nākamo, beidzamais bija kā šūpuļtīkls. Un abi sajutām kko kopīgu šajā nodarbē.

Otrs sižets - gulēju mājā, guļamistabā. Atvēru acis un blāvā rīta gaismā, kad sniegains un apmācies, pa logu redzēju tumšu virpuļvētras piltuvi pavisam tuvu. Nezināju, ko iesākt, cerēju, ka paies garām, bet tajā pašā laikā apzinājos, ka tas ir neiespējami, būšu epicentra. Mēģināju modelēt, kas varētu notikt, varbūt man jāslēpjas zem stiprām durvju ailām, varbūt zem mēbelēm kā zemestrīces gadījumā? Varbūt jāmūk no mājas laukā? Bet tad mani varētu nez kur aiznest pa gaisu un nosist, kaut kur metot pret zemi.
Izlēmu palikt gultā. Sajutu šausmīgu vēju, ar šausmīgu spēku man pāri tika pūsts sniegs, kā trakā putenī, bet daudzreiz spēcīgāk. Turējos gultā un cerēju, ka noturēšos, ka nenotiks nekas briesmīgs. Pa gaisu lidoja kaut kādi priekšmeti. Kad viss norimās, konstatēju, ka māja noturējusies, bet apjumtā terase aiznesta pa tīro.

Dīvaini tie sapņi, kad ķermeniski esot mierā, piedzīvo pilnīgi reālas sajūtas

Atslēdzies Betons

« Atbilde #92 : 2016. gada 12. janvāris, 13:53:51 »
Minne, cik reizes dienā Tu guli?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #93 : 2016. gada 12. janvāris, 13:56:24 »
Minne, cik reizes dienā Tu guli?

Patiesībā es guļu pamaz. Ap 6 stundām. Un bieži vien saraustīti

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #94 : 2016. gada 12. janvāris, 15:18:11 »
Sapnii biju Eegjiptee... ar maasu... un vedu vinju skatiit savu iemiiljoto viesniicu (nu cik iemiiljoto abas vieniigaas reizes tur apmetos)... tagad taa viesniica ne to sleegta, ne to paardota (tik daudz no realitaates sapnii bija)... viesniica sleegta, nedaudz aplupusi, mees kliistam, iznaak paarvaldnieks- jeezinj, es pat sapnii sapratu, ka tas ir tas aktieris, kursh man nepatiik :D ... ...a sapnii nez kaapeec patika :D ...

A shodienas zinjaas- Eegjiptee tuuristus sadur, celjojumi atcelti... nekad ieprieksh Eegjipti sapnii neesmu redzeejusi...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #95 : 2016. gada 12. janvāris, 15:18:48 »
 :smile: Tāpēc var daudz sapņu redzēt. Man arī sanāk, ka ik pēc 2-3 stundām pamostos. Seriālu var noskatīties :D Grūtākais atcerēties sapņus, kas pa vidu bijuši. Spilgtākais atmiņā - parasti pēdējais
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #96 : 2016. gada 12. janvāris, 15:20:52 »
:smile: Tāpēc var daudz sapņu redzēt. Man arī sanāk, ka ik pēc 2-3 stundām pamostos. Seriālu var noskatīties :D Grūtākais atcerēties sapņus, kas pa vidu bijuši. Spilgtākais atmiņā - parasti pēdējais
Vienu periodu pie gultas rakstāmo un kladi turēju, lai pa starpām pamostoties pierakstītu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #97 : 2016. gada 13. janvāris, 13:10:41 »
Ar kādu kopā nopirkām īpašumu (hehe, dienas atlikums), es tā ka jutu, ka īsti nav tas, bet nepīkstēju pretī. Izrādījās, ka tur ietilpst arī milzīgs baseins, visa zāle baltām prastām flīzēm. Es skatījos uz to tumšo telpu un domāju - jēz, kādas gan izmaksas būs šito visu uzturēt...ūdeni nomainīt un tā.

Redzēju lielu akvāriju, uz kādiem 50l ar parastu siļķveidīga izskata zivi. Tad kaut kā ta zivs izskatījās milzīga, lielāka par cilvēku, un es domāju, ka viņai gan tur dikti par šauru..stāvēju, skatījos, un tad zivs tik veikli izlieca ķermeni un izgrozījās, ka man sametās bail no tādas milzenes

Atslēdzies Trix

« Atbilde #98 : 2016. gada 13. janvāris, 13:45:08 »
Šonakt evakuējos no Černobiļas.
Vispirms staigāju pa tādu kā institūtu/slimnīcu/izstāžu kompleksu - kabineti, gaiteņi, kafejnīcas, izstāžu zāles. Tad milzu gaiteņi kā tuneļi, lifts, kas iet horizontāli, kāpnes, cilvēki baros tā nesteidzīgi iet uz priekšu, tipa nezina, kas notiek. Bet es kā no šodienas - skaidrs, kas par mēsliem, zināms jau. Ar mani kopā bija kāda sieviete (nepazīstu, laikam liftā sāka turēties man blakus), abas fiksi uz tuvāko autoostu un pirkām biļetes uz pirmo autobusu vienalga, kurp. Piedāvāja uz Kazaņu. Prasīju, vai šie eiro pieņem? Ņemot gan. Noskaitīju 26 eiro, bet, kamēr drukāja biļetes, sīks pamodināja. Paliku bez biļetēm...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #99 : 2016. gada 14. janvāris, 14:08:32 »
zīmīga cena 26 eiro... 2x13 :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #100 : 2016. gada 14. janvāris, 15:22:17 »
zīmīga cena 26 eiro... 2x13 :)
īzī - sapņa datums...  :laugh:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #101 : 2016. gada 14. janvāris, 16:43:27 »
Šorīt bija viens dikti nepatīkams sižets, par dēlu, tādēļ nestāstīšu.

Citā sižetā man uzdāvināja ārkārtīgi interesantu gredzenu ar lielu, zaļu akmeni, ko varēja grozīt un locīt un izveidot visādas variācijas. Skaisti

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #102 : 2016. gada 14. janvāris, 17:10:46 »
Mamma bija izdomājusi, ka viņa grib kucēnu. Gājām uz kucēnu tirgu. Suņuki bija sasēdināti uz tādām kā uz CT dārzeņu paviljona letēm kā kāpostgalvas ;) Uz katras letes sava šķirne. Mamma izvēlējās buldogu. Ar ciltsrakstiem. Pēc tam sākām domāt, vai buldogs angļu, vai franču. Izskatījās ne pēc suņa, bet pēc seska. Vēl izdomājām, ka varētu pie reizes nopirkt arī toiterjeru. Bet nebija laika izvēlēties. Gājām mājās.
Izrādījās, ka suns dzīvos pie manis, nevis pie mammas. Radās problēma - kā kucēnu pasargāt no mana niknā kaķa. Izjaucām dīvānu un mīkstos krēslus, un pa pusistabu uztaisījām voljēru, kur kaķis sunim klāt netiks. Kamēr visu to darījām, kucēns bija sārāvies vēl mazāks un sāka izskatīties pēc liela, pūkaina kāpura.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #103 : 2016. gada 26. janvāris, 09:23:21 »
Sapnī biju Nepālā. It kā. Patiesībā tikai pie robežas. Tik tā robeža kaut kāda dīvaina - apkārt žogs, iekšā tikt var pa vārtiem, bet, lai tiktu iekšā, vesela ceremonija jāizveic, pie reizes ziedojot visu savu naudu un dārglietas. Tā arī Nepālā neiegāju. Tā vietā ar bērnu aizgāju turpat netālu uz krievu tirgu un atrakciju parku. Neko nenopirku, bet bērnam bija jāpiedalās kosmosa lidojuma atrakcijā - viņš tika iekārts gumijās, gumijas nospriegotas un tad, palaižot vaļā, kā raķete uzšāvās gaisā, kur tika noķerts tādā kā kapsulā un nogādāts uz zemes. Un tas viss notika atbilstošas mūzikas pavadībā. Atceraties šo? Es vēl sapnī līdzi dziedāju. :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #104 : 2016. gada 26. janvāris, 09:32:10 »
Luīz, Tava zzemapziņa paziņoja, ka Tu nekad neatteiksies no ērtas dzīves garīguma (nu tur pašizaugsme, harmonija utml) dēļ, un labāk ar prieku aizskriesi viegli tingeļtangeļodama :D Laikam pārdzimšana augstākā būtnē Tev nākamajā dzīvē nespīd  :evil: