Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180955 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #150 : 2016. gada 29. februāris, 13:03:51 »
Gari mati esot uz naudu. :) Gaidi mantojumu.
Saki? Tad jau darba uzdevumā adoptētais puika ar kaut kādu ieguvumu simbolizē. Hmm... vot jānopērk loterijas biļete, lai būtu iespēja tikt pie laimesta, kurš būtu tik liels, ka nezinātu, ko ar šo iesākt un kā sākt  tērēt :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #151 : 2016. gada 29. februāris, 13:05:06 »
Saki? Tad jau darba uzdevumā adoptētais puika ar kaut kādu ieguvumu simbolizē. Hmm... vot jānopērk loterijas biļete, lai būtu iespēja tikt pie laimesta, kurš būtu tik liels, ka nezinātu, ko ar šo iesākt un kā sākt  tērēt :D
Ja vēl plaukstas viducī skaidri redzams trīsstūris, tad loterijas biļete būs pilnīgi drošs ieguldījums tagad vai vēlāk kaut kad. :)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #152 : 2016. gada 09. marts, 16:32:16 »
Eh... Pirms pāris dienām sapnī atradu grāmatā pieclatnieku žūksnīti (jā, man realitātē ir tāds nelabs paradums "lieko" naudu grāmatās ieslēpt). Nopriecājos par tādu atradumu, jau izdomāju, ko pirkšu, kad pret eiro samainīšu.

No rīta pamostos, par sapni drīz vien aizmirstu... un darbā vienā brīdī sāku štukot - kad doties uz banku tos piecīšus samainīt... :D Un tad tā rūgtā atskārsme - kādi vēl piecīši, tas taču bija tikai sapnis... ;(

Atslēdzies reno

« Atbilde #153 : 2016. gada 14. marts, 00:13:17 »
sapnis par Rīgu -eju pa centru -Tērbatas -priecājos, ka jaunas skaistas  ēkas.
Fantastiskākais moments - Blaumaņa iela starp Barona un Tērbatas. Mājas pa stāviem it kā saaug tuvāk, un krāsojums tāds zeltaini spīdīgs ar tumši sarkanu, eju un priecājos. Tērbatas ielā arī visādas jaunas mājas.

Izrādās, ka eju meklēt krāsu,jo rokā rullītis un lupata, bet gaidītais krāsu veikals slēgts un logi aiznagloti. Satieku kolēģi, kurš man iedod jau samaksātu čeku. Darbinieks atnes veselu vaļēju baltas  krāsas spaini

Profesionāli -kopš ceturtdienas tiešām spaiņiem  veiksmes

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #154 : 2016. gada 15. marts, 11:32:40 »
sapnī redzēju Cammu ..ar sarkanu autiņu(bet ne pie stūres) un īsiem salmukrāsas matiem.... vispār autiņam pakaļējā beņķī sēdēja vēll kāds iespējamais forumietis, bet mani taa Camma ieintereseja..jo nosauca mani vārdā...
un vēl es redzēju kaimiņieni stavoklī..un veco dzīvesvietu,kuru nejauceņi apzaguši ....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #155 : 2016. gada 15. marts, 13:41:28 »
Vinnēju jaunu veļmašīnu, vecu, ražotu pirms kādiem 20 gadiem, bet nelietotu. 3000 apgriezieni.

Kaimiņš, kkāds melnaisiebraucējs/bēglis? bāza man dzīvoklī pa suņu/kaķu atveri durvīs visādus dvieļus un putekļulupatas, domādams, ka es neredzu. Izgāju kāpņu telpā, nolamāju un atsviedu visu atpakaļ.

Smukā satīna/zīda/figviņzin, bet smalkā, īsā halātiņā un rīta tupelītēs pa sērsnotu, apsarmojušu vai vižņotu lauku devos uz mājām

Atslēdzies ragana

« Atbilde #156 : 2016. gada 15. marts, 16:16:57 »
Vinnēju jaunu veļmašīnu, vecu, ražotu pirms kādiem 20 gadiem, bet nelietotu. 3000 apgriezieni.

Kaimiņš, kkāds melnaisiebraucējs/bēglis? bāza man dzīvoklī pa suņu/kaķu atveri durvīs visādus dvieļus un putekļulupatas, domādams, ka es neredzu. Izgāju kāpņu telpā, nolamāju un atsviedu visu atpakaļ.

Smukā satīna/zīda/figviņzin, bet smalkā, īsā halātiņā un rīta tupelītēs pa sērsnotu, apsarmojušu vai vižņotu lauku devos uz mājām
Filmas cienīgs noslēgums. :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #157 : 2016. gada 16. marts, 08:11:18 »
Vīrs tikko stāstīja sapni - šim sakot, ka dzelzs esot veselīga, nu ko, jāpagrauž nagla. Pamostoties - vēders sāp...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #158 : 2016. gada 16. marts, 08:54:43 »
Visādiem murdziņiem pa vidu nez kādēļ baroju mazītiņu, bet resnu polārlācēnu. Gandrīz vai nelaba dūša pamostoties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #159 : 2016. gada 16. marts, 12:01:22 »
Visādiem murdziņiem pa vidu nez kādēļ baroju mazītiņu, bet resnu polārlācēnu. Gandrīz vai nelaba dūša pamostoties.

Ar krūti?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #160 : 2016. gada 16. marts, 12:03:12 »
Biju pie Mao, man bija jāmazgā viņa suns. Bet Aivars Borovkovs viņam stādīja maziņas puķītes maziņos puķpodiņos

Atslēdzies ragana

« Atbilde #161 : 2016. gada 16. marts, 12:34:38 »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #162 : 2016. gada 25. marts, 07:51:59 »
Biju kautkur, nezinu, teica ka Brazīlija. Braucu busā laikam uz viesnīsu, tumšs, okeāns blakus. Te pēkšņi ūdns uz ielas, pa kuru braucam, koferi mūsu peld nezkāpēc. Mums saka iet kājām, ejam pa tādu grumbuļainu ietvi kautkur... Ejam, ejam, atnākam. Visiem koferi izzvejoti, mana nav. esmu (laikam) Brazīlijā, uz 2 nedēļām, vienākleitā, kurpēs un apenēs. Forši. Man sola 200 eur par to ka manas mantas pazaudēja, fiksi parēķinu- ņifiga, man apakšveļa tai koferī apmēram tik maksā! Kliedzu un dusmojos, un uz sevi arī,jo neesmu ceļojuma apdrošināšanu uztaisījusi, vienmēr tak ņemu Zelta, a šoreiz nekādas, vot dura....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #163 : 2016. gada 25. marts, 09:56:37 »
Biju pie Mao, man bija jāmazgā viņa suns. Bet Aivars Borovkovs viņam stādīja maziņas puķītes maziņos puķpodiņos

Vai man dieniņ - LABAIS!!! :rat:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #164 : 2016. gada 25. marts, 17:23:09 »
nuu vismaz pāris personāži noskaidroti,kas tur pie Mao šiverē  :rofl: :shampis:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega