Esmu kaut kāds skolas skuķis, kas noslepkavots. Nezkāpēc tam procesam vēlreiz jāiet cauri. Veiksmīgi pats slepkavības notikums netiek pārdzīvots vēlreiz. Bet slepkavu ta jāatrod. Vazājos/spokojos pa skolu (naktī), kurā notiek remonts. Vienā telpā guļ kaut kāds vīrišķis, sildīšanai iedegta jancīga plītiņa - ne ta spirāle, ne ta gāze... No loga pūš vējelis un plītiņai tendence apdzist (CO2 takš!). Kaut gan skaidri zinu, ka vīrišķis ir mans slepkava, cenšos šamo pamodināt. Bet šams kā jau apdzēries - nemožās. Tad esmu ārā kopā ar vēl kaut kādiem cilvēkiem, plosās vējš, ātro vāģis, kurā tas vīrišķis tiek reanimēts. Draudzīgi konstatējam, ka šamam gan tur smagi iet par dzīvību cīnoties, jo re kāds suņa laiks....
Kaut kādas grāmatas, kas tuvāk aplūkojot izrādās augstākā matemātika, kas nezināmā veidā uzdrukāta uz tā kā jēlu aknu šķēlēm... Nezinu, kam rādu šito šausmu un šķendējos, ka tikai idiotiem no izglītības ministrijas var kas tāds ienākt prātā un nav brīnums, ka skolniekiem iedzīts totāls riebums pret matemātiku...
Pilnmēness?