Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180905 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #300 : 2016. gada 22. decembris, 07:37:24 »
Neesmu māņticīgs, bet sapnis nepatika. Ar rokas kurbuli kurbulēju vecu žiguli. Pa motoru norāpoja trīs resni zirnekļi dūres lielumā. Vienu es pačakarēju ar kurbuli, bet šis kaut kādā veidā leca vai es pats viņu pagrūdu savā virzienā un šis uzkrita man uz kakla. Beigas.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #301 : 2016. gada 22. decembris, 08:58:59 »
Palasīju visādus tulkojumus - ietekmīgs cilvēks Tevi centīšoties kaut kā dabūt pie malas. Esot jāpiesargās. Un uzmanīgi jāvēro notiekošais. :thinking:
Tici vai netici sapņiem, bet šis padoms noder vienmēr.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #302 : 2016. gada 22. decembris, 09:01:34 »
Palasīju visādus tulkojumus - ietekmīgs cilvēks Tevi centīšoties kaut kā dabūt pie malas. Esot jāpiesargās. Un uzmanīgi jāvēro notiekošais. :thinking:
Tici vai netici sapņiem, bet šis padoms noder vienmēr.

Labi, ka man spēles laukums zināms, pretinieka uzbrucēji arī izpētīti:)
Tulkojums attiecas uz zirnekļiem vai kurbulēšanu :) ?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #303 : 2016. gada 22. decembris, 09:04:21 »
Zirnekļiem, protams.  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #304 : 2016. gada 22. decembris, 10:00:04 »
Morāle: nebaksti ietekmīgu cilvēku ar kurbuli - metīsies ap kaklu. :D
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #305 : 2016. gada 24. decembris, 13:04:45 »
Mēs ar Sergeju Bodrovu jaunāko klīdām pa kaut kādu noplukušu daudzstāvu ēku, meklējot džeku, kas mums aizdos piķi. Un atbraucām mēs tādā kā uazikā ar skārda durvīm un kulbu, tieši tādu, kādas padomju laikā bija gāzes dienesta mašīnas - dzeltena ar sarkanām svītrām. Par Bodrovu nesen bija raksts internetā un jautājums par gāzes plīts meistaru mani arī nodarbina jau kādu laiku, tā ka viss ir skaidrs, nekāds tulkojums nav nepieciešams. :) 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #306 : 2017. gada 22. janvāris, 16:14:34 »
Es šonakt plānoju slepkavību.
Biju ciemos pie vecākiem, pēkšņi pagalmā iebrauc baikeru banda. Māmuķis mani dzen no mājas laukā, jo, redz, viņa jaunībā ar bandas vadoni sagrēkojusi un šis esot mans īstais tēvs. Par to neviens neko nezinot un baikeris būšot nikns, ka māmuķis manu eksistenci no manis slēpis - visādi varot sanākt. Man spuras gaisā - kā šitā drīkst! Atrodu zobenu un iešu baikeri slaktēt. Baikeru banda savākušies kaimiņu mājā, sēž pie pilniem galdiem (ne te kāzas, ne te bēres, ne te dzimšanas dienu svin). Ierodos es un pieprasu, lai man padod priekšā to maitu, kas manu māmuķi pavedis jaunībā. Man "padod priekšā" nepareizo, kuru atpazīstu kā savu pusbrāli. Saniknojos vēl vairāk, ka mani par muļķi uzskata, un eju meklēt īsto vainīgo... Eh, neatradu, pamodos...
Ā, un visas sarunas sapnī notika angļu valodā, jo baikeri nebija vietējie (kaut kādi norvēģi vai zviedri).

Atslēdzies dille

« Atbilde #307 : 2017. gada 31. janvāris, 08:47:17 »
Ārprāts, es pat nedrīkstu stāstīt, ko redzēju sapnī. 
Veselu foruma komandu, bija jālido ar lidmašīnu, tad mēs sēdējām zālē, deva ēst, daddy lasīja mums visiem lekciju un tad nāca un gādīgi uzsedza savu mētelīti, nē, kaut kādu siltu jaku - gaišu ar brūnīgiem dzīpariņiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #308 : 2017. gada 31. janvāris, 13:46:52 »
mīļi. paldies, ka padalījies :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #309 : 2017. gada 31. janvāris, 23:48:58 »
Ja es stāstītu, ko es ar dažu forumnieku sapnī daru, ausis novīstu

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #310 : 2017. gada 01. februāris, 07:12:59 »
Ja es stāstītu, ko es ar dažu forumnieku sapnī daru, ausis novīstu

STĀSTI!!!!! :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #311 : 2017. gada 01. februāris, 08:48:51 »
Ek, tīri vai skauž lasīt, kāda interesanta citiem nakts dzīve! Tādi aizraujoši piedzīvojumi un ausis vītinoši grēkadarbi :D
A es neko, guļu kā nosista un, pat ja esmu kaut ko sapņojusi, tad neatceros tā, lai varētu pārstāstīt... Nelietderīgi zaudēts laiks no dzīves  :sad_smiley:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #312 : 2017. gada 01. februāris, 09:18:18 »
STĀSTI!!!!! :D

Neiešu jau līdziesaistītos diskreditēt. Bet kas divdomīgāks par daddy jaciņu uz pleciem gan :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #313 : 2017. gada 01. februāris, 09:34:13 »
Saulīt, tas jau tikai sapnis. Visiem būs interesanti, arī pašiem sapnī iesaistītajiem. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #314 : 2017. gada 01. februāris, 09:47:09 »
Saulīt, tas jau tikai sapnis. Visiem būs interesanti, arī pašiem sapnī iesaistītajiem. :)

Kurš tur - Jungs vai Freids - teicis, ka sapņi ir karalisks ceļš uz zemapziņu :P