Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #150 : 2016. gada 14. marts, 12:32:19 »
Maizes veikala piedāvājums varen labs:) tāpēc arī viņi strādās vīkendos, jo milzu pieprasījums ( vismaz man šķiet, ka tā Nate teica, ka būs atvērts arī brīvdienās!)

Bet vairāk man nepatīk tas vecvīrs Ķirķatēvs, vienīgais vecvīrs pa visu pagastu un visi nāk pie viņa iedzert un sirdi kratīt, pat tādas prētējās puses kā Jēcis un Ēriks.

p.s. Jums nebija radies iespaids, ak LIesma ar Mariju sakašķēsies, kurai tagad pieder Rijkura māja? Bet nē - krogusmamma pievāca sev.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #151 : 2016. gada 14. marts, 15:02:07 »
Man noteikti nē, jo nepaspēja apprecēt, to jau Marijas sejā varēja nolasīt, kad šī tur viņu purināja.
Viss pēc majtu lijas plāniem, viņa jau iepriekš teica, ka Rijkuri praktiski viņas. Kā dabūt dzirnavas un noriešus, tas lielākais jautājums, bet, nu, jau Ēriks pamazām iestieg arī.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #152 : 2016. gada 15. marts, 13:34:22 »
Brīnos, kur laukos maizītei tajā laikā tāds noiets (klienti :D). Ja nu vēl pilsētā.. Vai tad toreiz laukos katra saimniece mājās necepa maizi?

Mākslinieka (Ķirķatēvs?) galvas apsējs kā rokerim

Atslēdzies Mango

« Atbilde #153 : 2016. gada 15. marts, 14:44:55 »
Man atgādina Brīzi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #154 : 2016. gada 16. marts, 15:14:26 »
Ieva Segliņa taču, manuprāt, laba aktrise. Vai viņai tīšām liek šajā filmā tēlot pamuļki? Un Ēriks!!!! Nu kāpēc viņš visur ar pavērtu muti?
Nates maizes izstrādājumu sortiments varen plašs -  baltmaize, rupjmaize, radziņi, bulciņas, kurām vajag vairāk kanēli. No katra pa 3-4 gabaliem.

Es arī pamanīju, ka Ēriks visu izpauž ar dīvaini pavērtu muti. Bet to, ka Nata tiešām domāta pamuļķe...nu nez...kaut vsp tā izskatās.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #155 : 2016. gada 16. marts, 15:51:38 »
Atvērta mute taču skaitās seksīgi

Atslēdzies Mango

« Atbilde #156 : 2016. gada 16. marts, 16:03:26 »
Sievietei, ne vīrietim.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #157 : 2016. gada 16. marts, 16:06:42 »
Sievietei, ne vīrietim.

Drīz tāpat būs ONO dzimums :D Tagad daudzi puiši tik sievišķīgi (un meitenēm patīk), bet meitenes - babas djizeļ (un maigajiem puišiem patīk)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #158 : 2016. gada 16. marts, 18:23:28 »
Nate šajā seriālā ir piemērs, kā nevajag veidot attiecības ar vīrieti. Visus lēmumus un darbus ņem uz saviem trauslajiem pleciem, vīrietim tur maza loma un teikšana, nu tad nav brīnums, ka pēdējais aiz gara laika sak vazātiem pa krogiem  un kārtis, sievietes jau kā likumsakarīgs pielikums. Īpaši, ja mīļotā neredz ne rīta, ne vakara un strādā arī brīvdienās. Zoss, arvienvārdsakot. Instrukcija kā īsā laikā pazaudēt vīrieti. Tāpat kā kliedzoša bija muļķība "uzbraukt" par sarkano kleitu -dāvanu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #159 : 2016. gada 20. marts, 08:48:25 »
Ko es šajā sērijā nesapratu - priekš kam bija vajadzīgs tas baltais koferis,ko Ēriks noslēpa aiz koka? Tā kā simboliska doma  par aiziešanu? Iznesa,nolika,Nate pat nepamanīja garāmejot.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #160 : 2016. gada 20. marts, 10:54:21 »
paarspiileeti likaas taa aina, kad Kaarlis ar Liesmu eed zemenes, ienaak Andrejs un Kaarlis kaa saatanu ieraudziijis metas aaraa no gultas, pie viskija glaazes.
Eriks laikam ir vieteejais vaislinieks ... un vispaar taa teema "Natei beerns" ... no kura laika, ieprieksh tak netika runaats, ka vinji taa kaa beernu grib, ne??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies diddly

« Atbilde #161 : 2016. gada 20. marts, 14:00:46 »
jaunajā sērijā vispatiesākā aina bija,kur Nate iešāva tai čigānietei miltus feisā.
tā mašīnas mazgāšana jau sāk apnikt,bezmaz katrā sērijā

Gata lomas tēlotājs man velk uz Džeku Nikolsonu...nez,kāpēc.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #162 : 2016. gada 20. marts, 14:02:54 »
Toreiz arī tā runāja "kniebties", "randiņš", "būt stāvoklī"?

Ērika mute aizvien vairāk sāk kaitināt.

Smieklīga pīrādziņu pārcilāšana ar koka standziņām. Brīžam liekas, ka cenšas tik tautiski, tik tautiski, ka gaumes sajūtas robeža sen jau tutū, turklāt zināšanu par to laiku stipri pietrūkst. Neievēroju, kurš pie scenārija strādājis. Baigais mišungs un paviršība

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #163 : 2016. gada 20. marts, 14:08:10 »
Man laikam ar galvu iet dēlī, bet man šķiet, ka man iet ar grāmatu kopā. Laikam Lieldienās tomēr jāpārlasa...
Es gan nedomāju sīkumos, bet lielos vilcienos.

Tā mašīna gan arī man sāk kaitināt.

Par Ērika muti, šķiet, Reno pirmā skarbi izteicās ... toreiz vēl nodomāju - nu kā tā var, kāds nu cilvēks ir, tāds pa pasauli staigā.... Bet nu jau laikam šis jēlais un glumais tēls arī man uzkritis un sāk kaitināt gan mati, gan mute, kas neturas ciet ....

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #164 : 2016. gada 20. marts, 15:10:36 »
Mute ta mute, bet puisis ir ļoti seksīgs un nav brīnums, ka daudzas viņu grib  :clap:
Afror, bija Natei ar Ēriku saruna, ka vajag kko jaunu, Nate ieminējās, ka varbūt bērnu, bet nu Ēriks šo domu ar aplausiem neuzņēma.
Tai Marijai gan iekša - kāpēc viņa iedomājas, ka Ēriks varētu šo apprecēt?!
Nate ir tāda drusku ciema muļķīte, ko tur citu teikt.