Autors Tēma: Antidepresanti  (Lasīts 10246 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Antidepresanti
« Atbilde #45 : 2016. gada 25. janvāris, 08:47:21 »
Piedo, Stirna, bet ar tādu avataru depresija vel ilgi lūrēs pakaļ.

Cilvēks lielā mērā pats var ar sevi strādāt, bet ja apzināti pats sevi dzen šausmu pasaulē, tā ir viņa izvēle.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #46 : 2016. gada 25. janvāris, 10:27:10 »
Iesaku, jo apmeklēju sestdienās vai svētdienās Rīgā - ja jums ir depresija un gribas satikt sev līdzīgos (tikai 5 eiro)
www.sauleszimes.lv
Nedomāju, ka čupoties ar sev līdzīgajiem ir dziedējoši.
Es priecājos būt kopā ar dzīvespriecīgiem cilvēkiem. Tuvākie zina par manu depresiju un VD, ir to pieņēmuši.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #47 : 2016. gada 25. janvāris, 11:24:52 »
Ja čupojies ar līdzīgiem, tad vismaz saproti, ka neesi galīgi kukū, ka tādu ir daudz, kas tevi saprot. Ar dzīvespriecīgiem var stundu patusēt un izlikties jautrs, bet pēc tam kamēr atkopies...Manuprāt, katram jāsatiekas ar sev līdzīgiem. Vai tad mēs to visu dzīvi nemeklējam - sev līdzīgos un tādus, kas tevi saprot?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2016. gada 25. janvāris, 11:27:25 »
Alsterei taisniiba- nav konstruktiivi ar taadiem pat tuseet...

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #49 : 2016. gada 25. janvāris, 11:30:26 »
Katrs atrod, kā jūtas komfortablāk, man ir tā. Kopā ar enerģijas bumbām un dzīvespriecīgajiem jūtos kā invalīde. Ar sev līdzīgajiem labi - mēs jau tur nežēlojamies un neraudam tikai, ir joki utt, atrasti pat tādi kā draugi, atbalsta personas. Ko tad darīt, ja mājās neviens neredz tavu problēmu, uzskata par izlaaidību, nesavākšanos.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2016. gada 25. janvāris, 11:39:40 »
Ir speciaalisti... Depresiivi draugi pozitiivu sauso atlikumu nedos...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #51 : 2016. gada 25. janvāris, 12:14:14 »
Inešuk, aizķēra. Speciālisti, ibio! Kur viņi ir? Par mega naudu? Kas viņiem ir iestāstījis, ka viņi ir speciālisti? Pat fiziskās medicīnas nozarēs tik daudz puskoka lēcēju, ĢĀ ir papīru rakstītāji, tad mentālās veselības aprūpē i nospļauties nevar, lai kādam sertificētam ģēnijam netrāpītu.

Man bija vajadzīgs psihologs, tu tiešām domā, ka es pirmajā piegājienā atradu kaut ko vairāk par "gribat par to parunāt?" Ok, tā varbūt arī ir metode un der, protams, dažos gadījumos, bet ja tā ir vienīgā metode? Un ja tas nedod nekādu rezultātu, tad tikai iet un iet un iet un maksāt un maksāt un maksāt? CIK ILGI? Gadu? Piecus? Desmit? Visu mūžu?

Kāpēc pie dažādām saslimšanām tad rodas tās atbalsta grupas, biedrības, interneta vietnes, blogi, lapas? Varbūt tāpēc, ka mediķi nevar par lūpu pārspļaut, katrs vārds ar knīpstangām jāvelk,  un  katrs gatavs savu "know how" tikai par dārgu naudu pārdot tikai savā privātpraksē?

Man ir pilnīgi vienalga, cik sertifikātu, disertāciju un grādu. Tas viss nav nekāds garants, ka tiešām būs speciālists. Diemžēl.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #52 : 2016. gada 25. janvāris, 12:20:25 »
Trīs lietas. Summary.
1) Katrs speciālists nav speciālists , pat ja viņš tā domā . Runāju par psihologiem tagad. Kā cilvēkam vienkāršajam atšķirt?
2) Vai ir iespējams, ka valsts darbā par mazu naudiņu viņš ir sūdīgs speciālists un privātpraksē par lielu naudu kļūst labs?
3) Kur un kā atrast patiešām labu speciālistu mūsu medicīnas sistēmā?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #53 : 2016. gada 25. janvāris, 12:23:02 »
Piedo, Stirna, bet ar tādu avataru depresija vel ilgi lūrēs pakaļ.

Cilvēks lielā mērā pats var ar sevi strādāt, bet ja apzināti pats sevi dzen šausmu pasaulē, tā ir viņa izvēle.

Beton, ir tādi periodi, kad velk uz to šausmu pasauli, neapturami.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #54 : 2016. gada 25. janvāris, 12:26:24 »
Un ir periodi, kad vajadzīgi sev līdzīgie. Citādi liekas, ka tu vienīgais tāds. Un tad vēl labi, ja redzi, ka tādsd pats, kā tu ir izķepurojies vai arī veiksmīgi ķepurojas.
Ko līdzētu tusēt ar tādu kā tevi? Katrs tavs vārds ir neizpratnes pilns. Depresnieks ar tevi nejustos komfortabli.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #55 : 2016. gada 25. janvāris, 12:27:26 »
Trīs lietas. Summary.
1) Katrs speciālists nav speciālists , pat ja viņš tā domā . Runāju par psihologiem tagad. Kā cilvēkam vienkāršajam atšķirt?
2) Vai ir iespējams, ka valsts darbā par mazu naudiņu viņš ir sūdīgs speciālists un privātpraksē par lielu naudu kļūst labs?
3) Kur un kā atrast patiešām labu speciālistu mūsu medicīnas sistēmā?

Pūka, psihologs nav depresijas ārstētājs.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #56 : 2016. gada 25. janvāris, 12:38:12 »
Man ilgus gadus ir Psihoterapeits. Kad meklēju, šis bija 4. variants un uzreiz jutu, ka tas ir mans.
Maksāju, kā sens klients, simboliskas naudiņas. Un tas atmaksājas, jo bez šī atbalsta es nekad nepelnītu tik daudz, kā tagad.
Savu depresīvo pusi pilnībā izlieku pie psihoterapeita. Pateicoties tam, komfortabli jūtos ar dzīvespriecīgajiem un nenomoku tuvos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2016. gada 25. janvāris, 12:40:28 »
Pūka, psihologs nav depresijas ārstētājs.

Psihologs vispār nav ārsts.
Drīzāk biznesa veids, kā visādi kouči, un tml. visu problēmu atrisinātāji...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #58 : 2016. gada 25. janvāris, 12:41:15 »
Ok, Broņa piekrītu. Bet es varu runāt tikai par savu pieredzi. Laimīgā kārtā līdz psihoterapeitam un psihiatram netiku. Bet subjektīvi liekas, ka līdzīgi varētu būt ar psihiatriem un psihoterapeitiem. Tuva draudzene iet gadiem. Zāles. Emocijas nobloķētas. Mierīga, iet kā robots, zombijs.
Var jau teikt , ka ja nebūtu zāļu, būtu vēl sliktāk , vai ne? Pēc 15 gadu zāļošanas nolēma pati atteikties no zālēm. Nekāds brīnums nenotika, emocijas neatgriezās, bet arī sliktāk nav.

Fiziskajiem dakteriem bildes, analīzes. Kādas ir analīzes šajā nozarē, lai parakstītu tās vai citas zāles. Kā tiek novērtēts vai zāles palīdz vai ne?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2016. gada 25. janvāris, 12:48:18 »
Puuka

Psihologus neiesaku kaa sugu...

Starp valsts darbu UN privaato viena nianse ir aciimredzama- 15 minuutes pret stundu... Uzmini nu, kur var labaak straadaat... Jaa, ir speci, kas arii privaatajaa velta tikai 7, bet tad atliek balsot ar macinju...

Depresiivi draugi NELIIDZEES..;