Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94060 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #60 : 2014. gada 24. novembris, 16:47:50 »
Kā tu zini, ka tas ir Zvīguļa ieraksts?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #61 : 2014. gada 24. novembris, 16:49:14 »
Teikts, ka tas ir 2012.gada ieraksts, tad vēl ĢL nebija ielecis.  Tad vēl ZV spēlēja!

Forši, ka tagad vēsturē paliek DIVI ieraksti! Jo nesaku, ka ĢL bija slikts, gluži otrādi - viņš bija ļoti labs!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #62 : 2014. gada 24. novembris, 17:09:31 »
Hm@, linkā tā tabula mazliet atškiras no iekopētās. Es tā saprotu, ka ar zilo iekrāsotas tās, kas ir repertuārā, ar bēšīgo tiešraide.

Man gribētos salīdzināšanai redzēt arī LT Piecus vakarus :) , bet diez vai atvedīs...

Forši arī, ka Jaunatnes teātra izrāde būs, tik sen tas bija...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #63 : 2014. gada 24. novembris, 17:22:20 »
Nu es Revidentu teātrī pa visiem 13 g esmu skatījusies reizes 4, atceros visus iepr.aktierus atceros, nu jau aizgājušos, vai arī režijai pievērsušos. Pēdējā izrādē pāris jaunie neaizvilka līdz viņiem, bet nu neprecizēšu,jo nav tam nozīmes, tā kā bija jau pēd.izrāde. :(  Es arī šodien kaifoju no Gunas Zariņas -skatos pa nez cik reizēm tv arhīvā no 2.cēliena,kur viņas kā mātes dialogi ar meitu -vnk superīga !!! Izcila aktrise, tajā skaitā komiskās lomās, kas ir grūtākas nekā dramatiskās (to saka paši aktieri!) Bauda skatīties. Protams, ka arī šo izrādi, tāpat kā Latviešu mīlestību vai Hananu, pieskaitu mūslaiku režijas šedevriem. Un iespējams, arī Oblomovu.
Paldies, hm@, ka ieliki kalendāru, visvairāk gaidu "5 vakarus", kaut arī kauns atzīties, cik reižu esmu to JRT redzējusi. Nu tā ir mana īpatnība, ka iemīļotās izrādes skatos n-tās reizes un katrreiz kaifoju. :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #64 : 2014. gada 24. novembris, 17:32:56 »
muha, tad jau sanāk, ka 5 vakari arī 5 vakarus varbūt ir skatīti  :happy:
Es arī mēdzu skatīties vienu izrādi vairākas reizes  :) . Jūsmoju, jūsmoju un aizvelku vienu, otru, trešo noskatīties, beigās dažai labai sanāk smuks cipars  :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #65 : 2014. gada 24. novembris, 17:48:04 »
JRT kādas 3 vai 4 reizes "5 vakari" skatīti, Liepājas teātrī 1 x , tā kā apm.tā jau būs, nu ja vēl pieskaitīs tv ierakstu, tad pilnīgi noteikti. :) Liepājā ierastais tandēms Dombrovskis&Kučinska gan neaizvilka līdz Zariņai&Keišam, bet kopumā izrāde arī bija laba. Bet pa tv diez vai rādīs,jo teātrī tai tikai 2.sezona, nav izdevīgi viņiem rādīt pa tv, lai skatītāji turpina nākt uz teātri. Tāpat jau uz šo izrādi Liepājā zāle nav pārpildīta. Ja būs Rīgā viesizrādēs, noteikti iesaku!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #66 : 2014. gada 25. novembris, 09:40:59 »
Hm@, linkā tā tabula mazliet atškiras no iekopētās.

salīdzināju - pagaidām neatšķiras neko būtiski, tikai Sniegbaltītes skolai datums atšķiras un Bārdam pierakstījuši pinu nosaukumu. Es jau sabijos:)

Uz izrādēm es arī eju n-tās reizes, skaļi neteikšu cik, bet uzvarētāji ir Kaligula un Spilvencilvēks. No bērnības izrādēm - Jaunatnes teātra Pavasaris - 8 reizes, to skaitli atceros pilnīgi skaidri, jo toreiz visu reģistrēju:) Sākot ar trešo reizi jau tu baudi nianses, improvizācijas vai privātos jociņus:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #67 : 2014. gada 25. novembris, 10:15:55 »
Man rekords ir Latviešu mīlestība JRT, uz kuru būts 6 reizes  :blushing: un man ir aizdomas, ka ne pēdējo. :) Bet es ar atvieglojumu uztveru, ka arī citiem šeit ir tāda īpatnība ;) , jo es pat draugiem nestāstu, cik bieži skatos savas iemīļotās izrādes.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #68 : 2014. gada 25. novembris, 11:28:00 »
NEkaunies - seši ir salīdzinoši neliels skaitlis:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #69 : 2014. gada 25. novembris, 12:19:05 »
Skaidrs ir viens,ka mūsu teātrmīlestībai "kājas aug" no tālas bērnības, es uz Jaunatnes teātri gāju ļoti bieži, Karlsonu skatījos pa nez cik reizēm (bet neatceros,cik tieši), un kā jau esmu stāstījusi, vecāki mani no 4-5g vecuma regulāri ņēma līdzi uz pieaugušo izrādēm citos teātros, un es sēdēju klusi kā pelīte un ar šausmīgu interesi skatījos visas tās izrādes. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #70 : 2014. gada 05. decembris, 10:01:35 »
TĀTAD - rīt ir šis
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/06.12.2014-cikla-teatris.zip-liepajas-teatra-izrade-viss-par-viirieshiem.id40107/

neko par kvalitātēm nezinu, tieši tāpēc skatīšos (vismaz sākumu:) ). Ja nejaucu, tā esot komēdijiska rakstura izrāde.

"Režisora Rolanda Atkočūna" (domas man dalās - Moriss bija izcili, Bovarī - nu tā..)  "iestudējumā spēlē izcilākie Liepājas teātra aktieri Leons Leščinskis" (Hananā patika) , "Egons Dombrovskis" (joprojām mācos viņu pieņemt - ja agrāk ciest nevarēju, tad pēc Hananas un jo sevišķi pēc tās izrādes uz slīpās skatuves - jau esmu puslīdz pieņēmusi), Kaspars Gods(ļoti gribu redzēt lielākā lomā, jo taja iepriekšminētajā izrādē viņš tikai pavisam nelielā lomā, bet - viņam ir savs teātris nodibināts, šķiet interesanta personība, arī SN balvas saņemšanas runa bija laba).

ēvele

• Viesi
« Atbilde #71 : 2014. gada 05. decembris, 10:18:10 »
muha
Ne vienmēr. Es arī savus bērnus vazāju pa teātriem - viens iznācis teātrmīlis, otrs nevar ciest - bērnības trauma :D Pati gan arī teātros esmu gana bērnībā atsēdējusi.
Atšķirībā no laikam jau īstiem teātrmīļiem, nekad neeju uz kādu izrādi otrreiz, kā arī neskatos pa TV, esmu mēģinājusi, bet liekas galīgi neinteresanti.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #72 : 2014. gada 05. decembris, 20:47:19 »
Leons Leshchinskis man viens no iemiiljotajiem Liepaajas aktieriem. Bija taada izraade "Harolds un Moda", tur vinjsh veel pavisam jauns bija, no tiem laikiem vinjsh man topaa.
P S - man radaas apskaidriiba, kas ir eevele, o, baigi forshi, ka esi te.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #73 : 2014. gada 05. decembris, 21:26:17 »
Šinī sadaļā man nav bail atklāties :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #74 : 2014. gada 06. decembris, 17:21:19 »
Nezkāpēc "čujs" man uz šo izrādi ir tāds, ka būs so/so, bet ļoti ceru, ka maldos... Par analoģisko krievu teātra izrādi atsauksmes bija pretrunīgas, bet bija arī labas, tā ka jāskatās liepājnieki.