Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94721 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #180 : 2015. gada 06. marts, 21:16:18 »
Paldies, Habibi, ka atgriezies pie LRT!

Klausījies arunu ar Krilovu? Rubenis arī viņam teica - ka esot lomām izvēlējies aktierus un lomas ar viņu dzīvēm sasaucas, tāds iespaids rodoties skatītājam Uz ko Krilovs teica - tas jau ir tas režisora uzdevums un prasme - dot aktierim uzdevumu un panākt, lai aktieris runā it kā no sevis!

PAr smēķēšanu - tā gadījumā nav elektroniskā cigarete? Es tās neatšķiru:)  Zinu, ka izrādē, kad skatījos klātienē, noteikti bija elektroniskā. Jo pat 1.rindā nebija jūtami nekādi dūmi. un - mātei šajā izrādē ir jāsmēķē, tas ir Selindžera darbā uzstādīts!

p.s. Tāda organika aktierspēlē! Tagad skatos atkal.. kaifoju. Tā vannas istabas aina, tik dabīgas attiecības starp māti unnobesīto dēļu:)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #181 : 2015. gada 06. marts, 21:23:35 »
Jaa, dabiskums tur ir it visaa. Par to cigareti neiedomaajos, ka taa ir elekroniskaa. Sarunu ar Krilovu arii klausiijos. Nu Frenija tieshaam bija iista caur un cauri, man jau liekas, ka tas vinjai sveetiigi, ka teaatrii vairs nestraadaa, sadegs pavisam. Kaut kaadaa zinjaa Liedzkalninju atgaadinaaja, i kaut kas vizuaali, i tas nervu staavoklis kaa Blanshai.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #182 : 2015. gada 06. marts, 22:41:41 »
Jā, Frenijai šī ir viena no izcilākajām lomām,Truša alā vēl viņa labi un citādāk nekā ierasts spēlēja, bet tā - viduvēji .

Un tās pašas izrādes beigas,,, bucīt, bucīt... ahhhhh...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #183 : 2015. gada 06. marts, 22:45:56 »
pārskatīju šo tēmu un sapratu, ka neesmu pateikusi - salīdzināu Liuzinika un Zvīguļa ierakstus - it kā jau līdzīgi ( parasti, kad viens aktieris sagatavo lomu un otrs tiek "ielecināts" aizvietotājos, tas otras marķē pirmo ļoti līdzīgi, ar visām kustībām, intonācijām) bet tai pašā laikā tik atšķirīgi - ĢL tāds pieklājīgāks, kā viesis māās uzvedas, bet KZv Zūijs tāds reāli dzīvojošs līdzās savai mātei un jau pieradis pie viņas uzbāzības un reakcijām:) .

Atslēdzies Mango

« Atbilde #184 : 2015. gada 06. marts, 23:20:54 »
Emmmm, vai tad aktrisei nav cits iemesls, kāpēc prom...?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #185 : 2015. gada 09. marts, 09:12:41 »
Drusku vairāk cits, bet tāda aizbraukšana jau nes līdzi sev arī "pauzīti no teātra"..

Habibi - par cigareti es tiešām nevaru apgalvot, jo nav ne jausmas, kā jāizskatās el.cig:)  Zinu, ak sākumā tika teikts, ka smēķē elektrisko. Bet šai bija dūmi. Vai tad el.cig ir dūmi? Forši!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #186 : 2015. gada 09. marts, 09:26:41 »
Tvaiks.

Kkāda žurnālā lasīju, ka Belicka ir atgriezusies un Rojā vada amatierteātri. Forši! Man viņa ļoti patīk. Varbūt kāds uzaicinās izrādē...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #187 : 2015. gada 09. marts, 09:43:12 »
mm, foršs izgudrojums - mierīgi var izlikties par smēķētāju ar tādu rīku rokās! 

Virsrakstu redzēju, ka atgriezusies, nezināju par amatierteātri - tas tiešām labi, ka turpina saikni ar teātri!

Par Klaidoņa lūgšanu - biju redzējusi teātrī , tagad otrreiz. Kā jau parasti - man pirmajās reizēs bieži daudz kas paiet garām. Šoriez ļoti iespaidīgi un konceptuāli skaidri likās visu viņu "paralēlās realitātes " tēlu nākšana/aiziešana no tā skapja. Un visa sižeta līnija uzrunājoša un precīza.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #188 : 2015. gada 09. marts, 10:35:47 »
Ja nu kādu tiešām gaidu atgriežamies teātrī, tad tas ir Zvīgulis! Ar Klaid.lūgšanu man atkārtojās stāsts kā ar Lūgš.resnajai tantei -sižets ne pārāk uzrunāja - tāli gadi un ne vairs aktuāla tematika, izrāde laba, bet 1.iemesla dēļ nenoskatījos līdz galam. Bet tāpēc jau nesaku,ka slikta.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #189 : 2015. gada 09. marts, 12:54:17 »
Es varētu apņemties kaut ko satreicošu izdarīt dienā, kad Zv atgriezīsies vai arī kad beidzot kāds novērtēs to, ko viņš dod teātra pasaulei. Kaut vai lai nenovērtē pašu, bet lai atzīst, ka viņš ir "garainis, kas veicina vārīšanos".  Nu labi, es jau atkal atkārtojos:):)

Kas mums tagad zip-ā paredzēts?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #190 : 2015. gada 09. marts, 15:54:12 »
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/07.03.2015-teatris.zip-izrades-2015.-gada-pavasarii.id43511/

Re kur links. Sanāk, ka 14.martā kā dienas izrāde DT "No saldenās pudeles".

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #191 : 2015. gada 09. marts, 15:58:11 »
Rādīs dažas izrādes, kas vēl pat repertuārā ! Piem. Sieviete, kas nav uzmanības vērta, Pie bagātās kundzes un kur nu vēl jūnijā Liepājas Pūt, vējiņus! Dāsni !  :yes:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #192 : 2015. gada 10. marts, 09:17:59 »
Sievieti ņem nost - tūlīt būs pēdējā izrāde. Man viņa patika - biju divreiz , uz dažādiem sastāviem.

Gaidu Dorianu Greju...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #193 : 2015. gada 10. marts, 09:38:02 »
Es arī biju uz abiem sastāviem. Kučinska nebija sliktāka par Lūriņu, tāda vēl dramatiskāka. Izrāde vispār ļoti baudāma, -gan emocionāli, gan vizuāli. Vai tv variantā tikpat -diez vai.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #194 : 2015. gada 10. marts, 09:59:29 »
Kučinska bija perfekta tajā lomā - šī izrāde un Slazdā bija tās, kurā sapratu, cik interesants ir režisora koncepts ņemt "svešos" spēlēt pie cita teātra! Un tieši tādās vai nu autsaideru vai citādāko lomās! Sagadīšanās pēc abās izrādēs tieši viņa ir tā svešā, bet domāju, ka tas ir vispārināms arī uz citiem aktieriem - tādā krasi atšķirīga personāža vai atbraucēja no citurienes lomā tik interesanti vērot citas skolas aktieri, kas nav ikdienā sabružājies kopā ar pārējiem, nav pieradis jau no pusžesta saprast, kas sekos tālāk. :)

(Slazdā tas bija perfektais sastāvs, ja trāpījās Kučinska/Auziņš, lai arī tagad jau novērtēju Dombovski kā aktieri , bet šai izrādē bija vajadzīga tāda svešā ienācēja! )

Un tāpēc es tagad gaidu Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu , kur Indiāņa lomā būs Bindemanis/Regnārs - svešie!