Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94370 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #360 : 2016. gada 10. februāris, 12:11:31 »
Slazdu Youtubē neatradu

Atslēdzies Mango

« Atbilde #361 : 2016. gada 10. februāris, 12:23:30 »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #362 : 2016. gada 10. februāris, 12:26:43 »
Pī, kāpēc tas video rādās un nevis www.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #363 : 2016. gada 10. februāris, 12:29:26 »
Tāpēc, ka te youtube lini konvertējas kā ievietots video, tāpat kā mūzikas sadaļā :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #364 : 2016. gada 10. februāris, 15:56:08 »
Ja vēl Kučinska būtu Vārpiņas vietā,-vispār būtu labi. :)  Vai man vienai šķiet, ka Vārpiņai tomēr sasodīti vienādas intonācijas visās izrādēs ?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #365 : 2016. gada 11. februāris, 09:24:27 »
Vakar M.Butterfly ierakstīja. Varbūt nākamsezon jau parādīs, jo tagad šī bija priekšpēdējā izrāde, aprīlī pēdējā. Tad jau varēs rādīt tv. Vakar aizdomājāmies, diez kā operatori būs fimējuši un kā samontēs attēlu tv. Jo , kā mēs mājās vienojāmies, izrāde ir vienkārši ģeniāla, bez vispār neviena defekta - ja vien "pareizi" skatās:)  pirmajā reizē, protams, skatījāmies visu, bet pārējās - tikai Grūbi, Žagaru un Jēgeru. Un visu laiku centrālie tēli ir uz skatuves, visu laiku var vērot viņus, kaut fonā. Tā`pec - interesanti, kā samontēs. Ideāli būtu, ja attēlu sapludinātu un fonā vienmēr radītu Song Lilingu.

Man žēl, ka salīdzinoši ātri noņem no repertuāra. Labprāt kādu reizi vēl būtu kaut kad aizgājusi, kaut izrāde redzēta reizes četras :)
Izrāde, pēc kuras ,no vienkārši patīkamiem aktieriem, iekļuva manu favorītu sarakstā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #366 : 2016. gada 11. februāris, 12:52:50 »
samtene - nupat ielika 27.maijā! Ceturto pēdējo izrādi :)  Es biju janvārī uz pirmo pēdējo, februāris un aprīlis likās par ātru, bet uz maija beigām - pašā laikā!!!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #367 : 2016. gada 11. februāris, 12:56:48 »
Paldies, Piafa, parakņājos pamatīgāk, atradu un vakar pusi noskatījos, nolūzu beigās

Atslēdzies samtene

« Atbilde #368 : 2016. gada 11. februāris, 15:34:29 »
samtene - nupat ielika 27.maijā! Ceturto pēdējo izrādi :)  Es biju janvārī uz pirmo pēdējo, februāris un aprīlis likās par ātru, bet uz maija beigām - pašā laikā!!!

:rofl: Es jau biju cieši noņēmusies šajā sezonā neiet atkārtoti uz izrādēm, bet var gadīties, ka neizturēšu šo līniju līdz galam  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #369 : 2016. gada 11. februāris, 15:56:53 »
Samtene - ja grasies neizturēt, tad ar steigu jāpērk biļete uz maiju, jo tur biļetes (ATKAL!!!) kūst kā ledus uz rorēm! Ja tādā tempā izpirks, viņi būs spiesti ielikt arī jūnijā , bet - tas nu būtu par traku, godu arī vajag prast. Apsveicami, ka viņi visas šīs pēdējās izrādes iztur vienu cenu politiku un neuzskrūvē augstāk - jo cilvēki tik ļoti pērk arī tā iemesla dēl, ka visa zāle par 9 eiro, nevis dārgāk.

Narcise - jā , diemžēl, arī Vārpiņai ir šī liga - būt gandrīz visur vienādai.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #370 : 2016. gada 11. februāris, 18:06:22 »
Ja tādā tempā izpirks, viņi būs spiesti ielikt arī jūnijā , bet - tas nu būtu par traku, godu arī vajag prast. Apsveicami, ka viņi visas šīs pēdējās izrādes iztur vienu cenu politiku un neuzskrūvē augstāk - jo cilvēki tik ļoti pērk arī tā iemesla dēl, ka visa zāle par 9 eiro, nevis dārgāk.

A lai liek arī jūnijā :)
Ir izrādes, kuras tā klusiņām pazūd no repertuāra un viss... Par šo man ir tāda sajūta, ka arī aktieri negrib beigt spēlēt, un ja vēl skatītājus pievilina vārdiņš "pēdējā", un, kas nav mazsvarīgi, arī cena, tad tā tam būs būt :).

Cenu politika, var jau saprast, ejošajām ceļ -Equusam jau līdz 25 EUR uzkāpusi, Svētai lietai - bija 16, 18, tagad 20 EUR, toties Oskaram un Rozā dāmai  laikam lielais skatītāju vilnis jau noskrējis - no 20 EUR jau samazināts uz 16. Pa lielam, vidējā cena nemainās :).
Naivi  ceru, ka varbūt arī Equusam cena kaut kad sāks samazināties  :blushing: .

Atslēdzies Mango

« Atbilde #371 : 2016. gada 11. februāris, 18:20:49 »
Equusu filmēs, nav ko iespringt, būs par brīvu. : D

Atslēdzies samtene

« Atbilde #372 : 2016. gada 11. februāris, 18:43:50 »

Equusu filmēs, nav ko iespringt, būs par brīvu. : D
Ja ļoti gribēsies, aiziešu arī par 25 EUR :)

Skatos teātri arī pa televizoru, tomēr, tas nav gluži tas pats, kas klātienē, vismaz sajūtu līmenī nē.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #373 : 2016. gada 19. februāris, 10:46:29 »
o, marta repertuārs Teātrim.zip.
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/06.03.2016-marta-teatris.zip-piedava-cetras-izrades-ltv7.id64974/

Biedri Zariņu es ļoti gribēju redzēt, tikai kaut kā nesanāca aiziet. Ar prieku noskatīšos TV. Un Saules bērnus arī neesmu redzējusi, to vienkārši nespēju saņemties:)
Savukārt Voiceku es reizes divas esmu skatījusies, īsti gudrāka netiku, bet kaut kas tai izrādē fascinējošs ir. Brīžiem:) Bet galvenais, ka apšiem aktieriem patīk spēlēt un viņi zina, ko dara.
Bet Mīli manu sievu ir jestra komēdija, neesmu redzējusi, bet tā sauktā pirmā daļa "Tik mīla vien" bija ļoti laba izrāde ( tur gan bija "jaunie" aktieri Ančevskis, Melbārdis, Gāliņa, ?), tā bija smeldzīga un mīlas pilna, bet Mīli manu sievu izklausās vairāk pēc komiskas izrādes, par smeldzi nezinu :) Jānoskatās!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #374 : 2016. gada 19. februāris, 22:17:51 »
Esmu redzējusi visas  martā piedāvātās izrādes.
Papildinot hm@ sacīto ar savu subjektīvo viedokli, varu teikt, ka Biedre Zariņa - nu tā... tēma mani tā īsti neaizskāra, par garu šķita tie dokumentālie laikmeta iestarpinājumi...

Saules bērni man patika. Nevajag baidīties, ka tas ir Gorkijs :) . Žagars savā muižnieka-pašiedomātā zinātnieka lomā bija ļoti, ļoti labs. Te kaut kur bija minēts, ka Vārpiņa visās lomās vienāda (mazliet gan nepiekrītu), bet šeit bija tāda viņai netipiska tirgotājas-mīlētājas loma. Atceros, padomāju, ka Robežniekam pēc ilgiem laikiem tāda sakarīga loma iegadījusies, SN balva par to tiešām pelnīta.

Voiceks, šis tiešām ir tas gadījums, kad skaties pats, ko skaties :) Visu laiku bija jādomā, ko tas simbolizē, ko šis... Vai par šo izrādi nebija kaut kur teikts, ka režisoram jautāts, ko simbolizē sarkanie ziedi - a neko, vienkārši skaisti :) Tā kā Grasbergs jau labu laiku ir viens no maniem favorītiem, tad man bija interesanti skatītes, lika aizdomāties, cik tālu var novest cilvēku, un kas var likt nogalināt otru cilvēku...

Mīli manu sievu - tiešām tāds smejamais gabals ar 4 lieliskiem aktieriem. Man tagad jādomā, kura izrāde man patika labāk, ar jaunajiem vai ar vecajiem. Laikam abas diezgan līdzīgas, pat sižeti diezgan līdzīgi.