Tātad mana aizkavēto ģēniju kopiena beidzot apflīzējusi dušas sienas. Bravo! Pat gads nepagāja, dažus m2 flīzējot.
BET baltās keramikas sienas flīzēs (ar reljefu, pirktas hanzas flīžu tirgū par ~8EUR/m2, tipa ko no baltām parasta izmēra flīzēm var samaitāt...

).Aizšuvotas jau pirms kāda laiciņa (KIILTO šuvotājs, ja kādam tas ko izsaka).
Testējot dušu, atklājās, ka sienas flīzēs sūcas iekšā ūdens. Flīzes pa perimetru maina krāsu uz tumšāku. Tātad sūcas pa šuvēm. Protams, flīzētājs vaino flīzes (t.i. atzīst, ka gluži norma tā nav

), flīžu tirgus -flīzētāju un šuvotāju, visas keramikas flīzes uzsūcot... Bar arī šī situācija norma neesot... Klasika. Skaidrs, ka sū**, bet vainīgs jebkas tikai ne es.
Jautājums
1) Kurp tālāk pa flīzi tas ūdens var aizsūkties, pelējums iemesties? Kādas vēl sekas tam var būt? no tā izsecinātos nākamais
2) ko ar tām pāris sienām darīt? Atstāt? Likt pāršuvot? Daudzīt šīs flīzes nost un pārflīzēt ar citām flīzēm?
3) tādu situāciju zinātājiem: kas pie tā tomēr ir vainīgs?
Mēģina dvest ,ka nosmērēšot vēl ar kkādu figņu un tad varbūt nesūkšoties... Aha, kādu nedēļu, ja?
Santehnika tikpat kā nav ielikta (tur operācija minimāla), kad to saliktu, ko mainīt vēlāk būtu vēl daudz lielāka ķēpa...
Kā man ir fīlings, ka šo attīstīto būtņu izpildījums nekad nebeigsies

Līdz kāds izlidos pa n-tā stāva logu...