Autors Tēma: dāmu izskats  (Lasīts 9013 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: dāmu izskats
« Atbilde #30 : 2016. gada 06. janvāris, 11:26:49 »
Ne neesmu caca un reno, manuprāt, arī nē, taču pirmā doma šo dāmu ieraugot bija, ka diezgan nesavākti izskatās. Bet no otras puses - nevar jau zināt vai cilvēks svarīgā dienā pusslims uz darbu nav atskrējis, vai varbūt vēlu darbā palicis, neizgulējies, turklāt, ārā ir pietiekami auksts, lai, telpās ieejot, tiešām ģīmis uzreiz raibs paliktu.
Bet par ūsiņām - kopš kura laika sākās šī visaptverošā cīņa ar sieviešu apmatojumu? Atceros skolas laikā gadījās pa kādai skolotājai, klasesbiedrenes mammai ar ūsiņām un īpašu uzmanību tam, šķiet, neviens nepievērsa, bet tagad - nedod Dievs, kaut kur kaut kas izņemot matus. Man tas tāds sasāpējis jautājums, jo arī piederu pie spalvaino kategorijas... :sad_smiley: Cīnos kaut kā, bet reizēm, vairāk rūpējoties par apkārtējo estētiskajām jūtām... a nu nafig tās.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2016. gada 06. janvāris, 11:55:52 »
Man arī šķiet, ka "priekš TV" neizskatās tik traki. Jā, vrb to nakti nav gulējusi, a jūs pie tādas jezgas darbā izgulētos un vēl uzcacātos ar 5cm špakteļkārtu? Laikam jau...

Ko var diriģēt, kur matiem būs būt un kur nē. Tak plūciet sevi, bet te standartus ieviest? WTF?! Tā teikt, ja jau es ciešu sabiedrības vārdā, tad noraksim nekauņas, kas atļaujas neciest?  :fryingpan:

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2016. gada 06. janvāris, 12:06:31 »
kāpēc man ir sajūta, ka, ja būtu teksts  'Cik forši, ka sieviete atnāk uz sanāksmi netīriem matiem un ūsiņām', Tex iekliegtos, ka tā vis nevar

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2016. gada 06. janvāris, 13:04:53 »
Kamēr par to netiktu atvērta tēma, man varētu būt tik ļoti poooo, ka es šo i nepamanītu tajā sanāksmā...

« Atbilde #34 : 2016. gada 06. janvāris, 16:44:08 »
Kad man ir laiks piemest savus 5 centus, plūktiņš jau ir noklusis...  :(
Man ar liekas, ka vismaz matus jau nu vajadzēja izmazgāt un ko zolīdāku mugurā uzvilkt. Cilvēks ar medijiem strādā, tak varēja iedomāties, ka ap tām vēlēšanām būs jezga un TV kameras klāt.       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #35 : 2016. gada 06. janvāris, 18:33:08 »
Sajutos slikti ... jo tajā, ko atradu tīklā, neko TĀDU neredzu ...  Varbūt neatradu pareizo linku?

P.S. Manā darbavietā regulāri uzrodas LTV vai LNT, bet dāmas "uzprišinās" vien tad, ja brīdinātas, bet tas arī negarantē, ka ziņās izskatās labi.

Nu ielieciet taču to baiso skatu, lai var saprast - par ko šis stāsts.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #36 : 2016. gada 06. janvāris, 18:52:04 »
Būtībā jau vienalga kā citi izskatās. Mani mācīja, ka sevi jākopj.
Tikai esmu ievērojusi interesantu sakritību, ka tiem - nevīžīgajiem un nekoptajiem, tiem kaut kā nevedās, ne personīgajā ne profesionālajā dzīvē. Un, ja viņi ko sasniedz, tas nāk ar milzu cīņu un sevis nemitīgu pierādīšanu. Un tā viņi (nekoptie) staigā drūmu sejas izteiksmi, nīgru skatienu, jo noguruši cīnoties. Savukārt, koptiem, pozitīvi atvērtiem cilvēkiem, tās profesionālās durvis kaut kā vieglāk atveras.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #37 : 2016. gada 06. janvāris, 19:00:39 »
Koptie ne vienmēr izskatās kopti TV kastē ...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #38 : 2016. gada 06. janvāris, 19:04:44 »
Tieši tagad apcerēju kā es pati izskatītos TV. Droši vien ne īpaši labi. Bet vienu gan varu teikt - mati man vienmēr ir izmazgāti!!!! Ko nevar teikt par apspriežamo personu. Un šī nav pirmā reize, kad TV personu A.D. var redzēt ar netīriem matiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2016. gada 06. janvāris, 19:07:36 »
"Koptība" ar patiesi pozitīvu attieksmi pret dzīvi un laimi rokrokā iet reti. Ja paskatās tās "koptās" un "skaistās", tad sejas vaibsti bieži vien ir nicīgi, acis aukstas un smīns - ļauns. No smaida tajā iekoptajā vieplī patiesībā nav ne smakas.

Bet nu domājiet vien, ka sevis ārēja glancēšana ir laimes atslēga. Kaut kā jau sevi jāmierina. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #40 : 2016. gada 06. janvāris, 19:39:54 »
... tad sejas vaibsti bieži vien ir nicīgi, acis aukstas un smīns - ļauns...

precīzi tāpat var raksturot labu daļu "dabiskā skaistuma" pārstāvju... :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #41 : 2016. gada 06. janvāris, 21:04:52 »
Nu tad zavējiet mani nost, bet...
Nez kādēļ nestaigā neviens ar sūdainu pakaļu - no dabas tur neko nav paredzēts slaucīt. Tāpat kā fīmeili varētu mierīgi šļūkt ar gar kāju notecējušu spermu un mēnešreižu pļurzu. Arī - dabiski.
Atvainojos kungiem par šādu riebeklību...
Dabiskās atlases cienītājām - nu nebūs dzīvē veiksmes stāsts, ja kaut nedaudz nepiedomās pie komunikācijas, tajā skaitā arī vizuālās.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #42 : 2016. gada 06. janvāris, 21:12:39 »
Atkal galējības :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2016. gada 06. janvāris, 21:27:05 »
Nu jopcik, varbūt tomēr nejauksim p***i ar pirkstu?! Elementāro higiēnu ar 5mm špakteļkārtas un vakara frizūru?

Atslēdzies dip

« Atbilde #44 : 2016. gada 06. janvāris, 21:52:18 »
Abalģeķ. Tulkojumā: mazliet samulsu :faint: Apskatījos gogļos Aiju Duļevsku. Normāls sievišķis. Apmēram 55 gadi. Mati kopš dzimšanas nav biezi un lokaini.
Traki, ja lielais vairums klūp virsū par izskatu. Liekot roku uz sirds - jūs vienmēr esat puslīdz perfekti? (Laikam būtu jāsaka - perfektas). Nav ataugušu matu sakņu, pumpu, spalvu uz dzimumzīmītēm, iesnu, klimaksa karstumu, sāpīgu mēnešreižu, nolauztu nagu?

Vīrieši - Saharovs, Einšteins, mūsu pašu Edgars Liepiņš (mati, mati).
Raņevskai arī nebija ūsiņas? Un Demakovai?

Un tagad ņemam spoguļus, uzstutējam brilles un lūkojamies dailē :go_go: